Şimdi Ara

Hayrettin Türkçe Konuşarak Amerika'da Kız tavladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye de bunu yapsak sen bana mı asılıyon lan diye kız bizi bıçaklar.

• Türkiye'de olsa diye başlayan bir cümleye nadiren katılırım ve buna biraz katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'deki kızlar gösterip elletmeyen tipten. Vajinayı sadece kendisinde var sanıyorlar, oysaki her kızda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Türkiye'deki kızlar gösterip elletmeyen tipten. Vajinayı sadece kendisinde var sanıyorlar, oysaki her kızda var

aynen herkeste var diye herkese göstersinler biz erkeklerde birbirimize gösterelim hatta elbisede giymeyelim oh mis...
  • quote:

Türkiye'deki kızlar gösterip elletmeyen tipten. Vajinayı sadece kendisinde var sanıyorlar, oysaki her kızda var

adamım sen hiç gece taksimde takılmadınmı veya barmen olarak çalışmadınmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaanx111

quote:

İstisnai durumlar illaki var Genel olarak konuştum

Benim kast ettiğim o değil Nasıl desem, değişik. Türk kızlarına özel. Egoları tavan yapmış. Erkeklerinde suçu var tabii ki, kızların arkalarından koşup kızların kendilerini çok değerliymiş gibi sanması

#eneox

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaanx111

quote:

50 kere taksime geldim hep işim gündüz oldu orada gelecem hocam bir ara o dedikleriniz saat kaç ile kaç arası oluyor paralımı paralıysa arkadaşlarla gelsek indirim olurmu

@HeLLsTeRR hocam pardon :d

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Abi o değilde ben şu mesajı yazan adamın benim konumdaki mesajını ciddiye alıp cevap yazdım.Zihniyete bak kafaya bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharger

quote:

Abi o değilde ben şu mesajı yazan adamın benim konumdaki mesajını ciddiye alıp cevap yazdım.Zihniyete bak kafaya bak.

Doğru olan günümüz gerçeğini yazınca zihniyet kötü mü oluyor Sen şimdi bu yazıyla cool falan olmuşsundur

• maqara
  • quote:

quote:

quote:

Doğru olan günümüz gerçeğini yazınca zihniyet kötü mü oluyor Sen şimdi bu yazıyla cool falan olmuşsundur

Günümüz gerçeği? Kaç yaşındasın birader 13-14 felan herhalde.Kızlara bilmem şu tiptenmiş de yok her kızda varmış da.Hormonların beynine vurmuş ergen arkadaşım.Mantığa bak gören de çevredeki her kızı şey sanacak.Büyük ihtimalle kızlarla iki kelime konuşamayan, dışarı çıkmayan asosyal tipin tekisin.Onları böyle cinsel obje olarak gördüğün için hiçbiriyle yakınlaşamayacaksın.Yakınlaşamayacağın için de bu saçma boş ve yanlış düşüncelerin ve kızlara karşı olan sağlıksız tutumun asla değişemeyecek.Bu nedenle de günümüz gerçeğini bu sanmaya devam edeceksin ve dar görüş ve ufkunu hiçbir zaman genişletemeyeceksin..Yazık.

Terbiyeli olmayı da cool diye nitelendirmen çok komik.

Edit:Miley cyrus ve justin bieber ile büyüyen bir nesilden başka ne beklenebilir ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rongol34 -- 8 Kasım 2014; 0:47:24 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Günümüz gerçeği? Kaç yaşındasın birader 13-14 felan herhalde.Kızlara bilmem şu tiptenmiş de yok her kızda varmış da.Hormonların beynine vurmuş ergen arkadaşım.Mantığa bak gören de çevredeki her kızı şey sanacak.Büyük ihtimalle kızlarla iki kelime konuşamayan, dışarı çıkmayan asosyal tipin tekisin.Onları böyle cinsel obje olarak gördüğün için hiçbiriyle yakınlaşamayacaksın.Yakınlaşamayacağın için de bu saçma boş ve yanlış düşüncelerin ve kızlara karşı olan sağlıksız tutumun asla değişemeyecek.Bu nedenle de günümüz gerçeğini bu sanmaya devam edeceksin ve dar görüş ve ufkunu hiçbir zaman genişletemeyeceksin..Yazık.

Terbiyeli olmayı da cool diye nitelendirmen çok komik.

Edit:Miley cyrus ve justin bieber ile büyüyen bir nesilden başka ne beklenebilir ki ?

TM haklisin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gece 12 den sonra gidersen pek renkli oluyor doğal olarak. Beni bi kaç kere camdan ablalar çağırmıştı.

Gitmedim tabi.
  • bu hayrettin tv de program yapiyo mu
  • up
  •  Hayrettin Türkçe Konuşarak Amerika'da Kız tavladı
  • Bunları gördüktens onra ABD gitmek istememek elde değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.