Bildirim
hayretler içerisinde seyrettim TRİPLERE BAKIN YAA :)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Amsterdam'a yolun düşerse denemeni tavsiye ederim bu sihirli mantar olayını! -
Türkiyede ki durumları nedir bunların??? -
ççookk böyle ortamlara girdim
ççookk böyle insanlar gördüm
amsterdam,roterdam,venlo seyhat ettim, bir çok dükkanda paketlenmiş mantar satın alabiliyorsun.
tadına bile baktım, ve denedim.
Türkiyede de bulunur bu tür mantar, bana çok denk geldi buralarda.
genelde ova, ve ya ormanda bir yağmurdan sonra topraktan fırlıyorlar.
birde öyle bir madde ki, kesinlikle kulanmasını bilmen lazım, ras gele, yalnız sakın almayın.
önü arkası hiç beli olmuyor, halusinasyon dan tut,kalb carbıntısı,heycan,aşırı düşünce v.b v.b -
Amsterdam da coffeshop'larda legal olarak satılıyor.
Bir tür uyuşturucu işte. icon arkadaşımızın dediği gibi Türkiyede tarlada bayırda bu mantarlardan varmıdır bilmiyorum.
Amsterdamda cafe'de oturup yiyorsunuz. Sonra çevrenizde pamuk prenses ve 7 cücelerle hotele dönüyorsunuz. -
bende kullandım bi kere magic mushroom deniyor bunlara çok lanet bişey benden tavsiyesi sakın kullanmayın
o anda neyi hayal ediyosan o oluyor mesela ben dolapların yürüdğünü hayal ettim o anda dolaplar ev tur atıyolardı -
insan gözleriyle görüyor yaa başka aleme gittiklerini -
yanlız anlamadm birinde yiyiorlar.2. videoda adam içior malm şeyler gibi ?? herşekilde işe yarıo galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCb4uC -- 22 Kasım 2007; 12:08:56 > -
nerde bulunur bu istanbulda yaw -
quote:
Orjinalden alıntı: emrecelik
nerde bulunur bu istanbulda yaw
internet üzerinden sipariş alan bi kaç site var bildiğim kadarıyla... -
-
ne melem bi şeymiş bu ya... hiç özenilecek bi tarafı yok... -
biliyorum ben bunlarıııııı
arkadaşım bu mantarlardan yemişti.
gözümün önünde dünya üzerine çıktı... -
şu salvia yı sipariş etcem bi kaç gün içinde bi deniiim aduketleri yemez isem yetiştirebilirim -
Konu hort,salvia hakkında detaylı bilgi verebilirim isteyen pm atsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: So-What
Konu hort,salvia hakkında detaylı bilgi verebilirim isteyen pm atsın.
Aman usta tehlikeli konuyu uplamışsın :D -
Losers! -
hiç gülemedim nerde dengesiz videolar var eklemişsin.
Ben HAYIR diyorum -
şunu biz satsak türkiye pislik biyer diye başımıza çullanır büyük devletler. amsterda ve ingilterede sertbest bildiğim kadarıyla inglizler doğada kendi kendine yetiştiği için serbest bırakmışlar öle hatırlıyorum
panzehiri meyve suyudur bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CxCxCx -- 17 Nisan 2011; 16:25:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: CxCxCx
şunu biz satsak türkiye pislik biyer diye başımıza çullanır büyük devletler. amsterda ve ingilterede sertbest bildiğim kadarıyla inglizler doğada kendi kendine yetiştiği için serbest bırakmışlar öle hatırlıyorum
panzehiri meyve suyudur bu arada.
orda burda serbest demişsin kardeşim burda adı yasak ama ben hergün buluyorum istediğimi yani burdada serbest bi nevi hergünüm benim böyle geçiyo nerdeyse
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X