Şimdi Ara

Hayko Cepkin-Melekler (yeni klip)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• _____________________________
    вυ уσLcυLυк ιиѕαиıи ѕσиυи∂α öLüмü вιLє 3 güи ѕσияα dυуυLαи вιя кιşιиιи,уα dα göкуüzüиdєкι тєк вιя уıLdızıи, уαLиızLığı кαdαя вüуüк вιя уαLиızLığα ιтєя.Çüикü єgσ тαм вιя üмιтѕιzLιк иσктαѕıиα gєLιиcє тєѕLιм σLυя..вυ тєѕLιмιуєт αcı νєяιcιdιя.Çüикü кιşι кєиdιиι уυтαcαк dιρѕιz вιя υçυяυм αçıLмış gιвι нιѕѕєdєя.вυ öLüм gιвι gєLιя ,αиcαк вυ вιя тαяαfтαи öLüмdüя dιğєя тαяαfтαи dα σ вιя dιяєиιşтιя.σ dσğмαк ιçιи öLмєктιя .уσLcυ öиcє вιLιиç αLтıиıи кαяαиLıкLαяıиα dαLαя ιç ∂üиу
  • hala klip mi çekiyo bu adam albüm bekliyoruz artık
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

hala klip mi çekiyo bu adam albüm bekliyoruz artık
    Destur albüm daha 2007'de çıktı. Yeni albüm en erken 2009'da çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 17 Şubat 2008; 10:35:54 >

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

hala klip mi çekiyo bu adam albüm bekliyoruz artık

haziran ayında ztn albüm çıkarıyo
  • hayko bir röportajında yaptığı müziğin türü için " arabeskin yandan yemişi, rock'ın sıyırtmışı" diyor. adam kendi yaptığı müziği böyle tanımlıyor. bende çok seviyor(d)um haykoyu ama bu yaptığı kliplede sözünü doğrulamış sanki. brtual vokal olmasa dinlemem...

Not: Ön yargım yoktu kendisine tüm albümünü dinledim başta sona sadece vasat
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.