Şimdi Ara

hayırlı olsun ban yemişim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okadar hileci hurdacı icinde 4 yıldır oynadıgım oyunda ilk defa bann yedim ! helal olsun diyorum. neye gore neden bann attılar birde soyleseler ! mail atmısmıs lar ne yapmısım diye ama ne mail var ne baska birşey ! sinirden 3 aylık script üyeligi aldım nasıl hile yapılırmıs gostercem bu serefsizlere. 50defa banlasalar bile yine devam !

• bişiler yapmışınki banlanmışın hocam geçmiş olsun. Anuhart a gelmede nerde yaparsan yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldenmouse

bişiler yapmışınki banlanmışın hocam geçmiş olsun. Anuhart a gelmede nerde yaparsan yap

cevap vermek istemezdim ama yapsam zoruma gitmezdi. okadar hack yapan insanin icinde bi halt etmeden 65 oldugum gun banlanmak koydu. bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkgrbt

quote:

Orijinalden alıntı: goldenmouse

bişiler yapmışınki banlanmışın hocam geçmiş olsun. Anuhart a gelmede nerde yaparsan yap

cevap vermek istemezdim ama yapsam zoruma gitmezdi. okadar hack yapan insanin icinde bi halt etmeden 65 oldugum gun banlanmak koydu. bu kadar

geçmiş olsun kardeş
  • Eger battleping veya wtfast tarzı programlar kullanıyorsan ve farkında olmadan gameforgenin sitesine girmeye çalıştıysan bazen güvenlik sebebi ile blocklanabiliyorsun ticket at ve ögren derim denemekte yarar var.
  • kesinlikle ban sebebini öğrenmelisin,hile programından banlanmıyor insanlar büyük ihtimal küfür filan ettiysen o sebepten geçici ban olabilir
  • Eğer wpn ( proxy programları) crackleme ve programlama ile cs oynuyorsan sxe ile blocklanabiliyorsun bi dene onlar ayrımı fark edebiliyorlar.Hile kullananlar ile programdan dolayı blocklananları.

Bu arada 500 dolarlık bir program dışında hiç bir script öyle ahım şahım gücüne güç katmıyor sadece pamaklarını yormuyorsun. Hiç bir program senin zekandan daha iyi olamaz kendi görüsüm. Nerde ne vuracağımı ben bilirim program bilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer3415 -- 16 Kasım 2013; 4:55:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Helal olsun
    2 ay önce açıldı
    Çözene Helal Olsun!!!
    15 yıl önce açıldı
    LANET OLSUN
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kidd

Eger battleping veya wtfast tarzı programlar kullanıyorsan ve farkında olmadan gameforgenin sitesine girmeye çalıştıysan bazen güvenlik sebebi ile blocklanabiliyorsun ticket at ve ögren derim denemekte yarar var.

sanırım dediğin gibi oldu ya.2aydır wtfast kullanıyorum.dun sabah oyuna girdim wtfast sürekli hata veriyordu.serverlarna baglanmiyordu.donuyordu felan.sonra uyuna da girmez oldu.blocklandiniz yazısi çıkıyor şimdi işte.işin saçma tarafa bir kaç yerde gameforge sitesine girmeye çalıştım site de açılmıyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun wtfast dir tahminen kufur falan yoksa eger bende zubaba dayim gameforge hack in uzerine duruyor baya sikayetvar cunku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.