Beyler Beşiktaş'ın bi şarkısı var haydi hisset diye bunu sözleri olmadan sadece müziğini nereden bulabilirim bi bileniniz var mı?
quote:Orijinalden alıntı: Mozolé^^Mirach Başlık sakat. sakat olacak bişey yok beşiktaş forumundakiler yanlış anlamaz onu
quote:Orijinalden alıntı: Mozolé^^Mirach Başlık sakat. Bence senin anlayışın sakat, beynin başka yörüngelerde geziyor durmadan demek ki.
quote:Orijinalden alıntı: sonics093 Beyler Beşiktaş'ın bi şarkısı var haydi hisset diye bunu sözleri olmadan sadece müziğini nereden bulabilirim bi bileniniz var mı? Biraz baktım ama sanırım sözsüz bulmak zor olacak. Denk gelirsem haber vericem.
quote:Orijinalden alıntı: *ORION* quote:Orijinalden alıntı: Mozolé^^Mirach Başlık sakat. Bence senin anlayışın sakat, beynin başka yörüngelerde geziyor durmadan demek ki. +1903
quote:Orijinalden alıntı: Blackeagle quote:Orijinalden alıntı: sonics093 Beyler Beşiktaş'ın bi şarkısı var haydi hisset diye bunu sözleri olmadan sadece müziğini nereden bulabilirim bi bileniniz var mı? Biraz baktım ama sanırım sözsüz bulmak zor olacak. Denk gelirsem haber vericem. eyvallah kardesim sagolasın
quote:Orijinalden alıntı: Sangre O tip parçaların beatleri yayınlanmaz genelde. Hadi ya tüh napalım sözlüsü de güzeltelefona zil sesi yapacaktım da ondan arıodum...
quote:Orijinalden alıntı: *ORION* quote:Orijinalden alıntı: Mozolé^^Mirach Başlık sakat. Bence senin anlayışın sakat, beynin başka yörüngelerde geziyor durmadan demek ki. sondajcı mısın bro
quote:Orijinalden alıntı: Tautou quote:Orijinalden alıntı: *ORION* quote:Orijinalden alıntı: Mozolé^^Mirach Başlık sakat. Bence senin anlayışın sakat, beynin başka yörüngelerde geziyor durmadan demek ki. sondajcı mısın bro Sondajcıyım sondaj mı lazımdı? :/
quote:Orijinalden alıntı: Tautou mantolama ustası lazım Taze bitti, halden çekeriz aga, bana da gözleri kör kaynakçı lazım, kaynak gözlüğünü Cafer aldı gitti, Cafer de öldü, gözlük yok oldu.