Şimdi Ara

Hayday Oyun Level Problemi Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen yardım Edin Hayday oyununda 53. levelde cihazımı restore ettim yeniden yükledim ama şu an 1. seviyeden başladı facebook hesabımla giriş yaptım oyuna 53. seviye ile devam etmek istiyormusunuz diye bir ekran çıktı oraya yanlışlıkla hayır dedim ve 1. seviyeden başladı sanırım facebook hesabımı 1. seviye olarak kaydetti artık eski haline nasıl getiricem bilemiyorum kiminle irtibat kuracağmıda bilmiyorum supercell yöneticilerine mail attım cevap gelmedi bilgisi olan yada nereyle irtibata geçebileceğimi bilen arkadşalardan yardım bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: husamettinturgay

Lütfen yardım Edin Hayday oyununda 53. levelde cihazımı restore ettim yeniden yükledim ama şu an 1. seviyeden başladı facebook hesabımla giriş yaptım oyuna 53. seviye ile devam etmek istiyormusunuz diye bir ekran çıktı oraya yanlışlıkla hayır dedim ve 1. seviyeden başladı sanırım facebook hesabımı 1. seviye olarak kaydetti artık eski haline nasıl getiricem bilemiyorum kiminle irtibat kuracağmıda bilmiyorum supercell yöneticilerine mail attım cevap gelmedi bilgisi olan yada nereyle irtibata geçebileceğimi bilen arkadşalardan yardım bekliyorum

Telefonu yine restore et eynı hatayı yapma devam etmek istiyormusun a tm de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu restore ettim yeniden yükledim oyunu ama yine 1. seviyede açıldı sanırım ben facebook hesabımıda 1. seviye ile eşleştirdim dün gece restore ettiğimde facebook hesabımla bağlandım ve bana şöle bir ekran geldi 53. level çiftliğiniz yüklensinmi ben onu işaretlemedim alttaki geçerli oyun yüklensin dedim dolayısıyla facebook hesabımda yeni oyun olan 1. seviye ile eşlendi sanırım şimdi yeniden restore ettiğimde facebook hesabımla bağlandığımda 1. seviye olan oyununuz yüklensimi ekranı çıkıyor :((((
  • gamecenter ismimlede denedim yine olmadı
    facebook hesabımlada denedim yine olmadı hala 1. level oluyor bunun bir yöntemi olması gerekiyor bence ya :(((
  • Tek iOS cihazı ile kullandığınızı varsayıyorum. Iki cihazda eşli olsa sıkıntı kalmayacaktı. Maalesef iki yedeğinizi de sıfırlamışsınız. Artık be kadar restore veya yeniden deneseniz de yararı olmayacak. Supercell'in destek sayfasına yardım talebi açarak geri yüklenmesini istemekten başka çareniz kalmamış gibi gözüküyor. Bir de aklıma pc den geri yükleme aklıma geliyor (iClouddan da olabilir) açtığınızda tekrar asıl level 1 var sürdürmek ister misiniz diye sorması lazım. Ama büyük ihtimalle sıkıntıda olduğunuzu söyleyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet desteğe başvurdum ama cevap vermediler acaba ingilizce olarakta yazım türkçe olarakta ne yaparsam yapayım levelim 1 oluyor denemediğim yöntem kalmadı bu supercell yöneticilere daha kolay ulaşmanın bir yöntemi varmı bilemiyorum aylar sonramı geri dönüş yapıyorlar onuda bilemiyorum
  • valla yaklaşık bir sene önce böyle bir problem yaşadım. game center daki yedeği sıfırlamış ama facebook takini sıfırlamamıştım, biraz uzun iki restore sonrasında problemi çözmüştüm, ama destek birimi ne kadar hızlı çalışıyor bir fikrim yok. umarım kısa zamanda sorununuzu halledersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil offline oyun önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim facebook sayfasından yardım bölümü varmış oradan yazdım isteyince çabuk cevaplıyorlarmış ama nereden nasıl yapılıyor bilemiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • husamettinturgay H kullanıcısına yanıt
    sen bunu yazalın bayagı olmus sorunu cozduysen bide bana soyle gozunu sevem cılıdaracam 4 ay ıynadıgım oyun gitti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.