Şimdi Ara

## HayDay (Çiftlik Oyunu) ## [ANA KONU] (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.673
Cevap
45
Favori
394.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhba bişey sorcam bilgisi olan varsa sorumu cevaplasın lütfen diyelim ki 30. Leveldayım cihazıma format atmam gerekti attım ve oyunu yeniden yükledim format atmadan önceki oyunuma yani 30.level a nasıl devam edebilirim yoksa bunu bir caresi yokta sıfırdan mı başlamak zorundayım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • H4RUNN45 ekleyin arkadaslar oyunda yeniyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar kalas ve vida lazim satanlar iletisime gecebilir mi?

Gc: sektoid

• Eğer yeterli elmasınız ve ağıl kapasiteniz varsa tom u 1 günlük değil 5 yada 10 günlük kiralayın.Maliyeti az oluyor ve tomu kürek almaya göndererek madenden çıkan elmaslarla tomun ücretini amorti edip hatta fazladan elmas kazanabilirsiniz.Mesela tomu 10 günlük aldınız diyelim,günlük maliyeti 10 elmas oluyor ve günlük 70 küreğe kadar toplatabiliyosunuz 2 saatte 1 günde 9 defa kullanarak.Bu 70 kürekten günlük 12-13 elmas çıkıyor.(kürekleri toplu kullanın daha verimli oluyor).Madenden çıkan ürünlerde pek bulunan bişey değil onlarda bonus oluyor.Sonra bu elmasları üretim kuyruğu geliştirmede kullanıp sen oyunda değilken oyunun senin için üretmesini sağlayabilrsin hem level atlamak daha kısa zaman alır hem daha çok altın kazanırsın.Elinizde testere varsa yada balta direk satmayın,testere yada balta sayısı kadar ağaç yada çalı ekin en çok geliri hangisinden elde edeceğinize göre.Mesela 1 testereyi satsan geliri 54 altın,bunun yerine kiraz ağacı ekip ürünlerini toplayıp satarsan 2+3+4+4=13*68=884 altın geliri var.Ağaç fiyatını ve testereyi satma fiyatını düşersen bu sayıdan ağaç başına 424 altın kar demek.Zaten tarla boş duruyor 50 testere satmak yerine bu şekilde kullanılırsa 21.200 altın kar ettirir.Aynı şey böğürtlen ve kahve çalısı içinde geçerli.Evcil hayvanlardan da hırdavat çıkıyor onlarıda atlamayın.Eğer kamyon siparişinde yapması uzun sürecek eksikleriniz varsa uğraşmayın yırtın siparişi yeni sipariş gelsin.Sizin elinizde olanı harcama yönelik mutlaka az çok bişeyler çıkıyor.Tarlayı boş bırakmayın sürekli ekip biçin.Oyunda uzun süre olamayacağınız zaman çilek domates patates gibi uzun süre isteyen ürünlerden ekin boş duracağına onların sayısını arttırın oyuna döndüğünüzde satarsınız.Başka oyuncuların çiftliklerini gezin daha çok kutu çıkıyor,daha çok kutu daha çok elmas demek.Bunun gibi çok detay var.Bu detayları atlamazsanız hızlı bi şekilde level atlarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maerson

Arkadaşlar merhba bişey sorcam bilgisi olan varsa sorumu cevaplasın lütfen diyelim ki 30. Leveldayım cihazıma format atmam gerekti attım ve oyunu yeniden yükledim format atmadan önceki oyunuma yani 30.level a nasıl devam edebilirim yoksa bunu bir caresi yokta sıfırdan mı başlamak zorundayım?

konuda daha önce aynısı yazılı.eski gamecenter ile girş yap uyarı gelecek eski oyun yüklensinmi diye büyük harfle "ONAYLA" yazıp eski oyunu yükleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrtrkgvn

Eğer yeterli elmasınız ve ağıl kapasiteniz varsa tom u 1 günlük değil 5 yada 10 günlük kiralayın.Maliyeti az oluyor ve tomu kürek almaya göndererek madenden çıkan elmaslarla tomun ücretini amorti edip hatta fazladan elmas kazanabilirsiniz.Mesela tomu 10 günlük aldınız diyelim,günlük maliyeti 10 elmas oluyor ve günlük 70 küreğe kadar toplatabiliyosunuz 2 saatte 1 günde 9 defa kullanarak.Bu 70 kürekten günlük 12-13 elmas çıkıyor.(kürekleri toplu kullanın daha verimli oluyor).Madenden çıkan ürünlerde pek bulunan bişey değil onlarda bonus oluyor.Sonra bu elmasları üretim kuyruğu geliştirmede kullanıp sen oyunda değilken oyunun senin için üretmesini sağlayabilrsin hem level atlamak daha kısa zaman alır hem daha çok altın kazanırsın.Elinizde testere varsa yada balta direk satmayın,testere yada balta sayısı kadar ağaç yada çalı ekin en çok geliri hangisinden elde edeceğinize göre.Mesela 1 testereyi satsan geliri 54 altın,bunun yerine kiraz ağacı ekip ürünlerini toplayıp satarsan 2+3+4+4=13*68=884 altın geliri var.Ağaç fiyatını ve testereyi satma fiyatını düşersen bu sayıdan ağaç başına 424 altın kar demek.Zaten tarla boş duruyor 50 testere satmak yerine bu şekilde kullanılırsa 21.200 altın kar ettirir.Aynı şey böğürtlen ve kahve çalısı içinde geçerli.Evcil hayvanlardan da hırdavat çıkıyor onlarıda atlamayın.Eğer kamyon siparişinde yapması uzun sürecek eksikleriniz varsa uğraşmayın yırtın siparişi yeni sipariş gelsin.Sizin elinizde olanı harcama yönelik mutlaka az çok bişeyler çıkıyor.Tarlayı boş bırakmayın sürekli ekip biçin.Oyunda uzun süre olamayacağınız zaman çilek domates patates gibi uzun süre isteyen ürünlerden ekin boş duracağına onların sayısını arttırın oyuna döndüğünüzde satarsınız.Başka oyuncuların çiftliklerini gezin daha çok kutu çıkıyor,daha çok kutu daha çok elmas demek.Bunun gibi çok detay var.Bu detayları atlamazsanız hızlı bi şekilde level atlarsınız.

Uğurcuğum tebrik ederim. Arkadaşlara Gayet özetli net bilgiler vermişsin. Uygulayamaya dökerlerse ne kadar haklı olduğunu göreceklerdir.

• Acil bant ve tahta levha lazim..elinde olan varsa lutfen eklesin: H4RUNN45

• Gc: sumer61 ekleyin arkadaslar
  • Game Center: Vapor's ben de başladım oyuna sonunda :) fena sarıyor
  • Arkadaşlar aci cıvatayla kalasa ihtiyacım var. Yardımcı olabilecek biri var mı ?
  • gamecenter: rcaner
    eklerseniz yardımlaşırız
  • Yok mu yardım edecek biri ? Bende fazla ahşap levha, vida ve bant var...Takaslayabiliriz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: c34

gamecenter: rcaner
    eklerseniz yardımlaşırız

ekledim hocam
  • Cıvata, işaret kazığı karşılığı çivi, toprak başarısı ve kalas alınır takas için pm

• Cıvata ve kalas lazım. Bant, vida ve ahşap levham var
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestercan

quote:

Orijinalden alıntı: ugrtrkgvn

Eğer yeterli elmasınız ve ağıl kapasiteniz varsa tom u 1 günlük değil 5 yada 10 günlük kiralayın.Maliyeti az oluyor ve tomu kürek almaya göndererek madenden çıkan elmaslarla tomun ücretini amorti edip hatta fazladan elmas kazanabilirsiniz.Mesela tomu 10 günlük aldınız diyelim,günlük maliyeti 10 elmas oluyor ve günlük 70 küreğe kadar toplatabiliyosunuz 2 saatte 1 günde 9 defa kullanarak.Bu 70 kürekten günlük 12-13 elmas çıkıyor.(kürekleri toplu kullanın daha verimli oluyor).Madenden çıkan ürünlerde pek bulunan bişey değil onlarda bonus oluyor.Sonra bu elmasları üretim kuyruğu geliştirmede kullanıp sen oyunda değilken oyunun senin için üretmesini sağlayabilrsin hem level atlamak daha kısa zaman alır hem daha çok altın kazanırsın.Elinizde testere varsa yada balta direk satmayın,testere yada balta sayısı kadar ağaç yada çalı ekin en çok geliri hangisinden elde edeceğinize göre.Mesela 1 testereyi satsan geliri 54 altın,bunun yerine kiraz ağacı ekip ürünlerini toplayıp satarsan 2+3+4+4=13*68=884 altın geliri var.Ağaç fiyatını ve testereyi satma fiyatını düşersen bu sayıdan ağaç başına 424 altın kar demek.Zaten tarla boş duruyor 50 testere satmak yerine bu şekilde kullanılırsa 21.200 altın kar ettirir.Aynı şey böğürtlen ve kahve çalısı içinde geçerli.Evcil hayvanlardan da hırdavat çıkıyor onlarıda atlamayın.Eğer kamyon siparişinde yapması uzun sürecek eksikleriniz varsa uğraşmayın yırtın siparişi yeni sipariş gelsin.Sizin elinizde olanı harcama yönelik mutlaka az çok bişeyler çıkıyor.Tarlayı boş bırakmayın sürekli ekip biçin.Oyunda uzun süre olamayacağınız zaman çilek domates patates gibi uzun süre isteyen ürünlerden ekin boş duracağına onların sayısını arttırın oyuna döndüğünüzde satarsınız.Başka oyuncuların çiftliklerini gezin daha çok kutu çıkıyor,daha çok kutu daha çok elmas demek.Bunun gibi çok detay var.Bu detayları atlamazsanız hızlı bi şekilde level atlarsınız.

Uğurcuğum tebrik ederim. Arkadaşlara Gayet özetli net bilgiler vermişsin. Uygulayamaya dökerlerse ne kadar haklı olduğunu göreceklerdir.

Matematiksel olarak hesap yaparlarsa daha çok kazanç yöntemi var.En basitinden buğday ekip biçip çıkan hırdavatları satmak gibi.Her detayı söylemedim biraz düşünülürse bulunabilecek belki şu anda benimde farkında olmadığım bir çok kazanç yöntemi vardır.Oyuna ilgiyi arttırmak için önden biraz tüyo vermek lazım yeni başlayan arkadaşlara ki onlarda tezgahlarını doldursunlar bizde faydalanalım

• Dün oyunu merak edip indirdim, gerçekten eğlenceli bir oyunmuş ama acilen arkadaş ve malzeme lazım. Ne yapmam gerekiyor?
  • game center : RAZEHOL

Merhabalar ben zelish 36 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :) Ağırlıklı olarak yem satıyor ve gemi dolduruyorum. İsteyenler var ise beni ekleyebilirler. Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. Ben bir kaç arkadaşımızı ekledim ancak ekleyemediklerimde mutlaka vardır. Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_EvReN

şu tekne sıralamasında dünya çapında birinci durumda olan arkadaş bir Türk hemde
    acaba hilemi yapıyor? oyunun bilinmeyen bir hilesi olabilirmi?
    eğer hile falan yok ise adam elinde avucunda ne varsa bütün parasını oyuna basmış sanırım
    şu üretim yıldızı olayından bile belli
    meyve suyu makinesi bende neredeyse güncelleme yapıldığından beri aralıksız çalışmakta daha yıldız almasına çok var adam yıldızı kapmış bile ???

Sıralamanın en az 10 u Türk :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

Dün oyunu merak edip indirdim, gerçekten eğlenceli bir oyunmuş ama acilen arkadaş ve malzeme lazım. Ne yapmam gerekiyor?

cihazdaki gamecenter uygulamasına girip arkdaşlar->ekle(artı işareti)'ye tıklayarak gamecenter nicname'ini yada hesap email adresini eklemen lazım.Eğer konudakileri ekleyeceksen benden başlayabilirsin o kadar açıklama yaptım:)Bu arada kullanıcı adını yeni ekleyen arkadaşlar öncekileri eklerse çok iyi olur çünkü bu konuyu sürekli takip edemiyoruz..Ama arkadaş sayısını arttırmamız lazım:)Yeni olanlar üşengeç oluyor,biz bizden önceki herkesi ekler ondan sonra kullanıcı adımızı yazardık yeni başlayanlarda bizi eklesin diye,şimdi herkes yazıyor kullanıcı adını beni ekleyin diyor..Son 4 5 sayfadır böyle devam ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.