Şimdi Ara

## HayDay (Çiftlik Oyunu) ## [ANA KONU] (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
46
Favori
392.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugrtrkgvn

quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

Dün oyunu merak edip indirdim, gerçekten eğlenceli bir oyunmuş ama acilen arkadaş ve malzeme lazım. Ne yapmam gerekiyor?

cihazdaki gamecenter uygulamasına girip arkdaşlar->ekle(artı işareti)'ye tıklayarak gamecenter nicname'ini yada hesap email adresini eklemen lazım.Eğer konudakileri ekleyeceksen benden başlayabilirsin o kadar açıklama yaptım:)Bu arada kullanıcı adını yeni ekleyen arkadaşlar öncekileri eklerse çok iyi olur çünkü bu konuyu sürekli takip edemiyoruz..Ama arkadaş sayısını arttırmamız lazım:)Yeni olanlar üşengeç oluyor,biz bizden önceki herkesi ekler ondan sonra kullanıcı adımızı yazardık yeni başlayanlarda bizi eklesin diye,şimdi herkes yazıyor kullanıcı adını beni ekleyin diyor..Son 4 5 sayfadır böyle devam ediyor.

Tamam akşama ekleyeceğim

• Arkadaşlar elimde fazladan kalas(10) ve ahşap levha (25) var ,bant şu çifliği büyütmek için tokmak ve kalemle takas edebiliriz arzu ederseniz ,ilgilenenler pm lutfen , gamecenter : musbab1907
  • elimde 7 tane çivi 20 tane vida 4 tane ahşap levha 12 tane varyos 18 tane işaret kazığı var ihtiyacım olanlar 40 adet toprak basarısı 11 tane kalas takas yapabiliyormuyuz oyunda game center:Thereizzz
  • Yeniden başladım. Ambar için 2 çivi 1 vida ve 3 ahşap levha lazım. Takas edebiliriz. Ve bu arada bolca ağaç kesmek için testere lazım.
    Game Center imzamda var.
  • Arkadaşlar bana da 1 adet koli bandı lazım
    Oynadıkça bir yerden çıkacak mı bu yoksa illaki bir arkadaştan mı temin etmem gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

Arkadaşlar bana da 1 adet koli bandı lazım
    Oynadıkça bir yerden çıkacak mı bu yoksa illaki bir arkadaştan mı temin etmem gerek?

Oynadıkça biryerlerden çıkacaktır ama beklemek istemiyorsanız ve Ağılınız doluysa gazetelerden veya arkadaş listenizdekilerin Caddeüstü dükkanlarından bulabilirsiniz.
    Tarlanızı hasat ederken ve üretimlerinizi arka arkaya yaparsanız, 2-3 hasattan sonra bir depolama malzemesi kazanırsınız.
    Arkadaş listeniz çoksa onlarda bulma şansınız da fazla (özellikle üst seviyede olanlar ihtiyaçları kalmadığından satışa çıkarıyorlar)

GC: Ege_Efe
  • Bağımlılık yapmaya başladı bunun gibi zevkli bir çiftlik oyunu yok bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu sifirladiktan sonra kurayim dedim yanlis secip yaptim.. ciftligim sifirdan basladi.. tekrar nasil kaldigi yerden devam ettirebilirim :((
  • Güncelleme geldi yardım isteme 3 ile sınırlandırıldı..Birde tom'u daha önce kullandığım için tekrar kullanmak için indirim çıktı %30.Tomu 10 günlük 70 elmasa aldım çok iyi oldu bu:)Tom'u kullandıktan sonra bi balon çıktı yükselirken patlattım ondan da işaret kazığı çıktı.Daha önce biri bu balon olayından bahsetmişti inanmamıştım:)Keşke bide üretmek istediğimiz ürünün üstüne tıklayınca hazırda kaç tane olduğunu görebilsek ağıla gidip bakmadan..
  • İyi akşamlar..
    İki tane işaret kazığına ihtiyacım var..
    Karşılığında iki adet olmak üzere vida, bant, ahşap levha ya da kalas verebilirim..
  • Arkadaşlar tom'u 10 günlük kullanmanın ne kadar avantajlı olduğunu göstermek istiyorum.Elimdeki kalan kürek sayısı ve o anki elmas sayısını yazıcam;

240 kürek varkenki elmas sayısı 21;
    200 kürek varkenki elmas sayısı 31;
    160 kürek varkenki elmas sayısı 43..

Ardı ardına 80 kürek attım ve 22 elmas geldi.Zaten tomdan gün içinde alacağınız kürek sayısı bu kadar yaklaşık.Birde tomu daha önce 10 günlük kiraladığım için bu seferkini 70 elmasa teklif geldi bilmiyorum bu hep böyle mi oluyo ama olmasa bile günlük 10 elmas kar sağlıyor en azından.Ne yapıp edin elinizdeki elması 100'e tamamlayın (en azından 60 olunca da 5 günlük olabilir ama günlük riskli olabilir,bazen 20 kürekte 2 elmas çıktığıda oluyor bazen 10 kürekte 4 elmas çıktığıda) sonra tomu kiralayın.ister elmas sayısını arttırıp üretim kuyuruğu yapın isterseniz reçel vs gibi bulunmayan siparişler için kullanın tomu.Bu arada para harcamadan da bunu sağlayabilirsiniz.Sürekli kürek tnt ve dinamik siparişlerine odaklanın gazetede.özellikle oyunun başında olanlar tomu verimli kullanırlarsa sürekli kullanabilirler..Tomun fiyatı hala 1 gün için 15,5 gün için 60,10 gün için 100 elmasken bence faydalanın.İhtiyacınız olmasa bile elmasa gemi siparişinde kullanırsınız.Yardımlaşma sayedinde gemilerin hızla gönderilmesi açığını kapattılar yardım sayısını 3 e indirdiler.Bence yakın zamanda tomun fiyatınıda arttırırlar.yada madenden elmas çıkma oranını azaltırlar.

Kolay gelsin..

• bende kalas karsılıgı bant değişimi yapılır. gamecenter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyolcu555 -- 11 Mart 2013; 9:22:38 >
  • Gemisi için yardıma ihtiyacı olan var mı?

• Merhablar ben de oynuyorum bu oyunu ancak ağıl büyütemiyorum falan. Sıkıldım. Jailbreak yaptım cihaza ve iapfree kurdum. Acaba iapfree çalışıyor mu bu oyunda?

• arkadaslar oyuna girebilen varmi?

bende yukluyor kisminda takili kaliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmedKaymakcı -- 8 Mart 2013; 15:10:25 >
  • elimde yuklu miktarda kalas civi ve ahşap levha var , bant çivi işaret kazıgı ve varyosla takas etmek isteyen arkadaşlar pm atsın iletişelim :9 gamecenter : musbab1907
  • elimde olanar kalas vide ve ahşap levhaymış özür arkadaşlar
  • hesabı tekrar nasıl geri alıoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrtrkgvn

Güncelleme geldi yardım isteme 3 ile sınırlandırıldı..Birde tom'u daha önce kullandığım için tekrar kullanmak için indirim çıktı %30.Tomu 10 günlük 70 elmasa aldım çok iyi oldu bu:)Tom'u kullandıktan sonra bi balon çıktı yükselirken patlattım ondan da işaret kazığı çıktı.Daha önce biri bu balon olayından bahsetmişti inanmamıştım:)Keşke bide üretmek istediğimiz ürünün üstüne tıklayınca hazırda kaç tane olduğunu görebilsek ağıla gidip bakmadan..

Bizde yalan yok

• Yalan değilde neden sadece sende olduğunu anlamamıştımYabancı forum sitesine ve hayday ile alakalı diğer sitelere de baktım bulamamıştım balonla alakalı bi bilgi,sonra kendimde görünce anladım..Bidaha tomu satın aldığımda ilk yapacağım şey videoya almak olacak
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.