Şimdi Ara

Haydarpaşa'dan Bahçelievlere nasıl giderim yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 saat sonra trenle sakarya'dan istanbula gideceğim bahçelievlere nasıl gidebilirim haydarpaşa'da ineceğim büyük ihtimal .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anesthetize -- 30 Mayıs 2013; 9:15:15 >

• İyi de tren çalışmıyor ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence en iyi yol: ido deniz otobüsü ile (vapur değil) direk bakırköy e geç, ordan da bahçelievleryakın zaten.

metrobüs de bi çözüm ama, metrobüse gidebilmek için bi yol gitmen gerekecek önce. o yol kısa bile olsa trafikte biraz sürüyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 30 Mayıs 2013; 9:17:10 >
  • yeni başladı seferler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

bence en iyi yol: ido deniz otobüsü ile (vapur değil) direk bakırköy e geç, ordan da bahçelievleryakın zaten.

metrobüs de bi çözüm ama, metrobüse gidebilmek için bi yol gitmen gerekecek önce. o yol kısa bile olsa trafikte biraz sürüyo.

Bu yol uymazsa haydarpasanin onundeki iskeleden vapura bin, eminonune gec direkt (sirkeci ile ayni yer kabul et). Ordan tramvaya binersin bagcilar yonunde; zeytinburnunda inersin. Zaten oraya gelirken soyluyor havalimani hattina aktarma yapacaklar falan filan diye. Orda inince de hemen bitisigindeki metroya bin, bahcelievler duraginda in.

• Bir de toplu taşıma da nakit geçiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

bence en iyi yol: ido deniz otobüsü ile (vapur değil) direk bakırköy e geç, ordan da bahçelievleryakın zaten.

Bu yol uymazsa haydarpasanin onundeki iskeleden vapura bin, eminonune gec direkt (sirkeci ile ayni yer kabul et). Ordan tramvaya binersin bagcilar yonunde; zeytinburnunda inersin. Zaten oraya gelirken soyluyor havalimani hattina aktarma yapacaklar falan filan diye. Orda inince de hemen bitisigindeki metroya bin, bahcelievler duraginda in.

bu da bir yol, ama bence biraz uzatıyo işi. kadıköy-eminönü vapur hattını hergün kullanıyorum, kısa bi yol değil. 25 dakikayı buluyo karaköy ile birlikte bazen. sorna aktarmalar falan...

bunun yerine metrobüs daha kısa bi yol.

ido da ise, o hızlı deniz aracı 20 dakikada direk bakırköye ışınlıyo seni. sonra oradan minibüs yapacan. temiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pick up that can

Bir de toplu taşıma da nakit geçiyor mu ?

geçmez. ilk indiğin yerde bi istanbul kart al. çok pahalı değildir heraldi 5TL falandır diye tahmin ediyom. sakla zaten bidaha istanbula gelirsen kullanırsın.
  • Teşekkür ederim bilgiler için , umarım çok zorlanmam
  • Vapurla Eminönü ne gec hocam oradan otobüsle gidersin zaten.

• Vapurla Eminönü, ordan otobüslere binersin; ama Bahçelievler büyük bir ilçe. Hangi semtine gideceksin?
  • medicana hastanesi varmis galiba o tarafa gideceğim

• quote:

medicana hastanesi varmis galiba o tarafa gideceğim

Tamam o hastane Haznedar'da. Eminönü-Ateştuğla otobüsüne binersen Medicana'nın önünden geçiyor.

Öncelikle kendine istanbul kart al, sanırsam içi boş oluyordu. Bir miktar para doldur. Sonra Eminönü vapuruna bin. Eminönü'nü geçince de otobüs durağına gidip 92 Eminönü-Ateştuğla arabasına bin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

quote:

medicana hastanesi varmis galiba o tarafa gideceğim

Tamam o hastane Haznedar'da. Eminönü-Ateştuğla otobüsüne binersen Medicana'nın önünden geçiyor.

Öncelikle kendine istanbul kart al, sanırsam içi boş oluyordu. Bir miktar para doldur. Sonra Eminönü vapuruna bin. Eminönü'nü geçince de otobüs durağına gidip 92 Eminönü-Ateştuğla arabasına bin.

tamamdir teşeklür ederim kaybolmam umarım

• quote:

quote:

quote:

bu da bir yol, ama bence biraz uzatıyo işi. kadıköy-eminönü vapur hattını hergün kullanıyorum, kısa bi yol değil. 25 dakikayı buluyo karaköy ile birlikte bazen. sorna aktarmalar falan...

ido da ise, o hızlı deniz aracı 20 dakikada direk bakırköye ışınlıyo seni. sonra oradan minibüs yapacan. temiz.

Hpcam benim jeton biraz gec duser, her gun kullandigim yollar olmasina ragmen :)

Simdi aklima geldi; h.pasadan trene binip sogutlucesmede inecek, so.ra direkt metrovus ile bahcelievler.

Arkadas coktan varmistir gerci

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hpcam benim jeton biraz gec duser, her gun kullandigim yollar olmasina ragmen :)

Simdi aklima geldi; h.pasadan trene binip sogutlucesmede inecek, so.ra direkt metrovus ile bahcelievler.

Arkadas coktan varmistir gerci

aynen o hattı unuttuk bak kendimden utanıyorum

• ne treni la ?
    Adam iyi sazan.avi yapmış !

29 ekime kadar kapalıyık diyor tcdd
  • haydar paşadan metrobus son durağa giden minibusler var onlara bin metrobuse gec ve tek geçimlik 4tl lik kartlar satılıyor onardan al bin metrobüse bas gel bahçelievler durağına.
  • beyler tren yokmuş resmi olarak kendi kendimi sazanladim deneme surusu mu ne varmis galiba otobusle gelmek zorunda kaldim 23 tl fena girdi kusura bakmayin sizide yordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anesthetize -- 30 Mayıs 2013; 20:15:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.