Şimdi Ara

Hayattan ve insanlardan sıkılma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Derdimi kime anlatacağımı dermanımı kimde bulacağımı bilemiyorum. Son 2 senedir resmen ruhsal çöküntü içerisindeyim. Psikiyatri servisine kadar gitmeyi düşündüm ama bir şeye fayda etmeyeceğini öğrendiğim zaman vazgeçtim.

Her şeyden sıkılmış vaziyetteyim. Sosyal hayatıma önem vereyim bir şeyler başarayım diyorum ama sadece demekle geçiyor. Yapma zamanı geldiğinde sürekli saklanıyorum. İnsanlardan kaçıyorum. Hiç kimseyle görüşmek istemiyorum. Telefonum cevapsız onlarca cağrı ve mesajla dolu. Tek bir harf bile yazmak istemiyorum.

Günlerim zorla geçirdiğim mesai saatleri, arta kalan zamanlarda ise bir kenara oturup bol bol sigara içmekle geçiyor kimseyle muhatap olmadan. Aşk, meşk mevzusu da değil keşke öyle bir şey olsaydı.

Ne yapabilirim ? Derdimin devasını nerede bulabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatıma giren her insan hakkında beni ne zaman bırakacak ne zaman çıkar ilişkisine dönderecek veya ne zaman başkalarına koşacak diye düşünmekten sağlıklı ilişkiler kuramıyorum. Her anlamda bu durum böyle.

Dolayısıyla insanlardan kaçıyorum. En yakınım dediğim insanın bile cevapsız çağrıları ile dolu telefonum. Zaman zaman gün boyunca ağzımı açıp kimseye tek kelime etmediğim zamanlar bilirim.

Durum vahim. Neresinden tutacağımı şaşırdım. İnsanlığa güven sorunum var ve bu sorunun kaynağı da insanlık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu videoyu izle ve şükret burdaki kişi sne ben olabilirdik böyle bir ortamın içinde

https://www.youtube.com/watch?v=zHbvWvoyjCs
  • Hocam AYNEN beni anlatmışsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    spora yazıl biraz güven tazele
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.