< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
HAYATTAN İNTİKAM ALMANIN TEK YOLU

-
-
Sabirdir hamza hocam sabir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness
-
@hamza5806 Doğmamış çocuklarımız konuşabilseydi şuan onları doğurmadık diye bize sonsuz teşekkürlerini sonsuz saygılarını iletiyordu adım gibi eminim
-
65 tane çocuk yaparak da gayet güzel intikam almış olursun
diğer türlü kendi soyunu kurutuyorsun hocam
-
Altına imzamı atarım Hamza. Bir ara ciddi ciddi düşünüyordum bunu. İleride ne yaparım bilemem. @hamza5806
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi65 tane çocuk yaparak da gayet güzel intikam almış olursun
diğer türlü kendi soyunu kurutuyorsun hocam
Asıl mesele o zaten hayata gelirken bize sormuyorlar ama biz bu saçmalığın devam etmesine göz yummayıp kendi çapımızda tepkimizi koymuş oluyoruz. Soyunu devam ettirmek -hele ki çocuğa iyi hayat sağlayamayacaksan- hayata teslim olmaktır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: VeronicaaAsıl mesele o zaten hayata gelirken bize sormuyorlar ama biz bu saçmalığın devam etmesine göz yummayıp kendi çapımızda tepkimizi koymuş oluyoruz. Soyunu devam ettirmek -hele ki çocuğa iyi hayat sağlayamayacaksan- hayata teslim olmaktır.
Alıntıları Gösteryoo değildir tam tersine hayata meydan okumaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltalimanı seks ofisi -- 25 Nisan 2021; 1:52:31 > -
Biz hapsolmuşuz ama..ne yaparsak yapalım bu değişmeyecek maalesef.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: VeronicaaAltına imzamı atarım Hamza. Bir ara ciddi ciddi düşünüyordum bunu. İleride ne yaparım bilemem. @hamza5806
eyvallah kanka
-
UP
-
Yav altı üstü insansın, ne hayattan intikamından bahsediyorsun.
-
İNSAN Mİ
BEN HAMZA5806YIM
BEN BİR İKONUM
BEN BİR FELSEFEYİM
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
En Beğenilen Yanıtlar

@hamza5806 Doğmamış çocuklarımız konuşabilseydi şuan onları doğurmadık diye bize sonsuz teşekkürlerini sonsuz saygılarını iletiyordu adım gibi eminim |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X