Şimdi Ara

hayattan hiçbir ümidim kalmadı,çok mutsuzum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet itiraf ediyorum 8.sınıfa gidiyorum ve ergenim bu sizi tatmin edecekse buyrun dalga geçin.Öncelikle belirtmek isterimki 5-6 ve 7.sınıfta son derece başarılı bir öğrenciydim ; ama 8.sınıfa geçince notlarımda düşüş yaşandı matematik 80 fen 85 türkçe 90 hedefim fen lisesi veya bornova anadolu lisesi'ydi ama artık umudum yok. Dershaneye okadar para bayılıyorum ve babam bana güveniyor ama yapamıyorum. Ders çalışıyorum fazla olmasada ama başaramıyorum.Dershane hocam ümidi kesti bilgisayar konusunda son derece olmasada orta sayılıcak bir bilgim var. E-ticaret scripti yazmayı düşündüm ama yazılım bilgisi çok az bilmiyorum diyecek kadar php dersleri indirdim izleyemiyorum bilgisayar mühendisi olmak istiyorum ama lisede önemli denemelerden düşük alıyorum hocalarım ümitsiz şuan kucağımda olan lanet pc'yi bırakamyorum evet asosyalim ama insanım bende artık hiçbir şeye mutlu olamıyorum. Eğitim sistemi değişti yılsonu ortalamalarım 6.sınıf 93 7.sınıf 93 şurda sınava kalmış 12 gün ama ders çalışamıyorum. İntihar bile düşündüm yaşım küçük diye dalga geçebilirsiniz ama ben buyum psikolojik olarak resmen çöktüm. Şimdi çalışsam yapabilirmiyim şurda 12 gün kaldı. Evet sonunda içimi dökebildim keşke hiç doğmasaydım yemin ederim artık ölmek istiyorum.

• Bak,
    Sınavda başarılı olmak hayatta başarılı olmak demek değildir,
    Bilgisayar Mühendisi olmazsın CTIS'e gidersin ya da daha düşük bir bölüme,
    Emin ol işinde iyi olduğun sürece üniversite bitirmesen bile çok başarılı olacaksın kesin ve net söylüyorum bunu,
    Bizzat örneği arkadaşımda var,
    Adam yazılım konusunda çok iyi, üniversite bitirmemiş, CTIS hazırlık,
    Ama iş bulmak istese tak diye saniyesinde bulur ki zaten iş tecrübesi de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: önemliadam

Bak,
    Emin ol işinde iyi olduğun sürece üniversite bitirmesen bile çok başarılı olacaksın kesin ve net söylüyorum bunu,

cevabınız içi çok teşekkür ederim ama fen lisesi zormu benim için hiç ümit yokmu?
  • 12 sonra ne sınavı var beyler gene mi eğitim sistemi değişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: şakirşakşak

quote:

Orijinalden alıntı: önemliadam

Bak,

cevabınız içi çok teşekkür ederim ama fen lisesi zormu benim için hiç ümit yokmu?

Neden olmasın? 12 gün çalış, olacağına inan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeshua

12 sonra ne sınavı var beyler gene mi eğitim sistemi değişti

evet değişti yılda 2 sınav
  • ulan anadolu lisesi kesmedimi intihar ediyon fen lisesine giremicem diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala çok yalnızım.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WORSTCALLSTR

ulan anadolu lisesi kesmedimi intihar ediyon fen lisesine giremicem diye

senin baban kendi yemeğinden kısıp seni okutmaya çalışıyorsa ve sana sonuna kadar güveniyorsa evet anadolu kesmez fazla paramız yok okumazsam aç kalırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WORSTCALLSTR

ulan anadolu lisesi kesmedimi intihar ediyon fen lisesine giremicem diye

senin baban kendi yemeğinden kısıp seni okutmaya çalışıyorsa ve sana sonuna kadar güveniyorsa evet anadolu kesmez fazla paramız yok okumazsam aç kalırım

anadolu lisesinde okunamıyormu ?
  • Oku o zaman yeme içme çalış elbet yaparsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet itiraf ediyorum 8.sınıfa gidiyorum ve ergenim bu sizi tatmin edecekse buyrun dalga geçin.Öncelikle belirtmek isterimki 5-6 ve 7.sınıfta son derece başarılı bir öğrenciydim ; ama 8.sınıfa geçince notlarımda düşüş yaşandı matematik 80 fen 85 türkçe 90 hedefim fen lisesi veya bornova anadolu lisesi'ydi ama artık umudum yok. Dershaneye okadar para bayılıyorum ve babam bana güveniyor ama yapamıyorum. Ders çalışıyorum fazla olmasada ama başaramıyorum.Dershane hocam ümidi kesti bilgisayar konusunda son derece olmasada orta sayılıcak bir bilgim var. E-ticaret scripti yazmayı düşündüm ama yazılım bilgisi çok az bilmiyorum diyecek kadar php dersleri indirdim izleyemiyorum bilgisayar mühendisi olmak istiyorum ama lisede önemli denemelerden düşük alıyorum hocalarım ümitsiz şuan kucağımda olan lanet pc'yi bırakamyorum evet asosyalim ama insanım bende artık hiçbir şeye mutlu olamıyorum. Eğitim sistemi değişti yılsonu ortalamalarım 6.sınıf 93 7.sınıf 93 şurda sınava kalmış 12 gün ama ders çalışamıyorum. İntihar bile düşündüm yaşım küçük diye dalga geçebilirsiniz ama ben buyum psikolojik olarak resmen çöktüm. Şimdi çalışsam yapabilirmiyim şurda 12 gün kaldı. Evet sonunda içimi dökebildim keşke hiç doğmasaydım yemin ederim artık ölmek istiyorum.

O notlar düşükmü?

O notların hepsinin ortalaması sadece sınavın %10 luk kısmını olusturacak sen yaklasık 6 dersten en az 20 kadar sınav olacaksın böyle okul öğretmenlerinin yaptığı yani bu sınavlar fazla etkilemez 3.de düzeltirsin veya 12 13 gün sonraki sınavda düzeltebilirsin önemli olan onlar onlar %70 lik kısım %10 6 %10 7 %10 8 yani fazla üzülecek bi durum yok

• ulan adam fen lisesine giremiycek diye triplere bak, meslek lisesine gidiyorum ben ne yapayım peki lise hayatın sonu değil istedikten sonra düz lisede de çalışıp iyi bir üni kazanırsın, notların da iyimiş yani ben matematikten 50-60 alırdım ortaokulda, en iyisine olmasa da iyi bir anadolu lisesine girersin, 10 gün kalan falan da çalışmaya başla her derse 2 gün çalış yeter, hatta İngilizce Türkçe'ye birer gün yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 16 Kasım 2013; 19:07:56 >
  • quote:

quote:

fen lisesine bu kadar gitmek için kasma derim. şuan girdiğim anadolu öğretmen lisesine 1.likle girdim. ikinciyle aramda 20 puan fark, sonuncuyla ise 100 puan fark vardı sbsde. okuldan gayet memnunum, oldukça eğlenceli geçiyor. fen lisesine gitseydim bu zevkin yarısını bile alamayacağımı biliyorum. eğitim sisteminin robotlaştırdığı, bomboş gözlerle bakan insanlarla 4 yıl okuyacaktım. hayatında hiçbir idealleri, fikirleri, umutları, hayalleri olmayan sabah-akşam sadece ders çalışan insanlar. herkesin hayali fen lisesidir, egosu her zaman en iyiye gitmesini telkin eder insana ama sana tavsiyem, hayat okuldan ibaret değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeshua -- 16 Kasım 2013; 19:08:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

ulan adam fen lisesine giremiycek diye triplere bak, meslek lisesine gidiyorum ben ne yapayım peki lise hayatın sonu değil istedikten sonra düz lisede de çalışıp iyi bir üni kazanırsın, notların da iyimiş yani ben matematikten 50-60 alırdım ortaokulda, en iyisine olmasa da iyi bir anadolu lisesine girersin, 10 gün kalan falan da çalışmaya başla her derse 2 gün çalış yeter, hatta İngilizce Türkçe'ye birer gün yeter

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim ama amacımın fen lisesi veya iyi bir anadolu lisesi olmasının sebebi durumumuz yok oyüzden babam bana aşırı güveniyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

ulan adam fen lisesine giremiycek diye triplere bak, meslek lisesine gidiyorum ben ne yapayım peki lise hayatın sonu değil istedikten sonra düz lisede de çalışıp iyi bir üni kazanırsın, notların da iyimiş yani ben matematikten 50-60 alırdım ortaokulda, en iyisine olmasa da iyi bir anadolu lisesine girersin, 10 gün kalan falan da çalışmaya başla her derse 2 gün çalış yeter, hatta İngilizce Türkçe'ye birer gün yeter

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim ama amacımın fen lisesi veya iyi bir anadolu lisesi olmasının sebebi durumumuz yok oyüzden babam bana aşırı güveniyor

merak etme ortalama bir anadolu lisesinde de çalışarak gayet başarılı olup güzel bir üniversiteye girersin

• quote:

quote:

quote:

fen lisesine bu kadar gitmek için kasma derim. şuan girdiğim anadolu öğretmen lisesine 1.likle girdim. ikinciyle aramda 20 puan fark, sonuncuyla ise 100 puan fark vardı sbsde. okuldan gayet memnunum, oldukça eğlenceli geçiyor. fen lisesine gitseydim bu zevkin yarısını bile alamayacağımı biliyorum. eğitim sisteminin robotlaştırdığı, bomboş gözlerle bakan insanlarla 4 yıl okuyacaktım. hayatında hiçbir idealleri, fikirleri, umutları, hayalleri olmayan sabah-akşam sadece ders çalışan insanlar. herkesin hayali fen lisesidir, egosu her zaman en iyiye gitmesini telkin eder insana ama sana tavsiyem, hayat okuldan ibaret değil.

Hangi lise acaba özelden veya burdan yazabilirmisiniz?

• o notlarla fen lisesine gidersen 0 alamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih54102

o notlarla fen lisesine gidersen 0 alamazsın.

anlamadım
  • Okumakla adam olunmaz dert etme.Bir bunun içinde ölünmez.Beterin beteri vardır.Kendinden kötüleri düşün.Sokakta yaşayıp çöpten yemek toplasan bile kendinden kötüleri düşün ve şükret.Yoksa her zaman başladığın yere dönersin ve daha kurtulacağına iyice batarsın.Hayatta acıyıda tatlıyıda yaşamak en iyisidir.Unutma her insan bu dünyaya ağlayarak gelir,gülerek değil....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih54102

o notlarla fen lisesine gidersen 0 alamazsın.

anlamadım

sınavlardan 95 üstü alamıyorsan fen lisesindeki sınavdan 50 üstü alman çok zor.

ortalamam 98 di fen lisesine gittim matematik sınavından 45 aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih54102 -- 16 Kasım 2013; 19:39:26 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.