18 yaşındayım ama bi insanın göreceği çoğu şeyi gördüm ve görmediğimde çok şey var farkındayım ama bu hayat mücadelesi düşünceler ne içinden çıkabiliyorum ne de hayata karşı savaşabiliyorum.Yaşıtlarım gibi bi kız için üzülmek istiyorum üniversite için heyecanlanmak istiyorum vesaire yani.Her sey kötü gitti hala kötü gidiyor hayatımda her şey sıkıcı herkes menfaatçi herkes acımasız.Annemi çok özledim hayatta olsa sarılıp hüngür hüngür ağlardım dayanamıyorum ya. Psikolog okb var dedi kötümserlik hastalığı var dedi antideprasan felan hiç bişey düzelmedi bende bıraktım işi gücü hayatı.İnançlıyım fakat dindar değilim intihar etmeyi düşünüyorum hiçbir şey içinden çıkamıyorum.
Yaş kaç
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ne istediğini ve ne yapman gerektiğini bilmiyorsun. Hep işin kolayına kaçıyorsun. Olumsuzlukların arkasına sığınıp pes ediyorsun. Bu seni pasif ve zayıf biri yapar. Böyle devam edersen her zaman kaybedersin. Şu intihar lafı da moda oldu.
BERKYABGU
kullanıcısına yanıt
18 hocam
YOURMOVE
kullanıcısına yanıt
Hocam planlar yapıyorum tam o planlar için uğraşmaya kalkıyorum hemen bi şekilde bozuluyo hiç gücüm kalmadı ya çok yalnızım arkadaşlarımın ne olduğunu iyi bildiğim için uzak duruyorum.