Şimdi Ara

Hayattan Çok Sıkıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 yaşında olmama rağmen hayattan çok sıkıldım ve bezdim. Hayatın bir anlamı yok benim için. Nefes almak, yemek yemek... Ne için? Kefen içinde tabuta koyulmak için. Her gece yatmadan önce bunu düşünüyorum. Uyuyamıyorum çünkü. Yaşamak bana çok gereksiz geliyor. Ne için yaşıyoruz? Zengin olmak için mi? Zengin olsam ne olacak? Her gün et yesem, her gün kızlarla takılsam, ne biliyim köşklerim saraylarım olsa... Bunun için mi yaşıyoruz? Peki sıkılmayacak mıyız her gün aynı hayatı yaşamaktan? Çocukken hayatın anlamsızlığını tespit ettim ve o günden bu yana hayattan zevk almıyorum. Bana işkence gibi geliyor. Dini olarak da zayıf bir insanım. Ailem benim bu durumumu bildiklerinden Kuran kurslarına, dini dershanelere gönderiyordu. Ben gitmiş gibi yapıp aslında gitmiyordum.

Ve hayatıma son vermek istiyorum. Şöyle bir boşluğa düşsem hiçsizliğe karışsam çok güzel olacak aslında. En azından sürekli kafamı yemem, acı çekmem diye düşünüyorum.

Bana yaşamak için bir sebep söyleyin diyeceğim ama hiçbiriniz söyleyemeyeceksiniz çünkü yok...

• Aynen öyle. Tek motive kaynağım herkesin ölecek olması ve yaptığım her şeyin yanıma kâr kalacağı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "Oysa hayat, her bölümünde ayrı bir hikâyenin döndüğü neşeli bir dizi değil, sonunda herkesin öldüğü ve katilin bulunamadığı sıkıcı bir filmdi"
  • Şuan yaşayanların yüzde 70 i böyledir diye düşünüyorum ya bi hedefe bağlı kalıyolar iş evlilik çocuk gibi yada böyle :)
  • sevin sevilin başka türlü böyle boka sarıyor maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendini doğaya sal, kaybedicek bir şeyin yoksa dağ taş dere gez konakla. Doğa sana hayatın amacını ve yaşamın amacını bir şekilde öğreticektir.

Senin gibi hayattan beklentim olmasa kaybedicek bir şeyim olmasa bunu yapardım belki bir kaç ay belki bir kaç yılda kendimi bulurdum
  • Hocam ben gelecekte neler olacağını merak ediyorum. İlerde sanal gerçeklik o kadar gelişecekmiş ki kendi sanal dünyamızı yaratabilecek orada istediğimiz şeyleri yapabilecekmişiz yaşadığımız her şeyi gerçekte oluyormuş gibi hissederek. Bunu kaçırmak istemem. Belki başka varlıklar dünyayı ziyaret edebilir. Dediğim gibi geleceğe olan merak beni yaşama bağlıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıkıldım artık!!
    12 yıl önce açıldı
    Çok sıkılıyorum
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.