Şimdi Ara

Hayatta yaptığınız U dönüşleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatta yaptığınız U dönüşleri ve bunların iyi-kötü sonuçlarını paylaşıyoruz. Pişman mısınız, yoksa iyiki yaptım mı diyorsunuz?

.............

Benim U dönüşlerimden sayılabilecek olaylarımdan biri Üniversiteyi yarıda bırakmak ve başka bir bölüme girmekti. Pişmanım.

• Lisede ilk sene kaldıktan sonra, okulu bırakıp ertesi sene tekrar geri dönmem ve şuanda 2 sene geriden gidiyor olmam
  • bölümümü bırakıp tekrar sınava girmek. muhtemelen o bölümde daha rahat bir hayatım olurdu ama pişman değilim.
  • Babamin dükkanında ise başlamak istiyorum universite yi bırakıp bunda en buyuk etken benim muhendis olacak kapasiteye sahip olmadığımı bilmek ve %50 burslu olmak

Ama bırakırsam da 1 sabah pişman uyanıp eğer devam etsem gercekten yerli oto tarzı bisi yapabilir miydim ? Veya hayallerimde ki gibi Otomobil fabrikaların da çalışabilir miyim

Sorusu hep kafam da yani bir sabah pişman olma korkusu hep vazgeçiriyor beni

Hep U dönüşü yapıyorum bu düşünce den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 11 Nisan 2014; 23:01:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta daha bekleyip düz liseye gidebilecekken hem 1 hafta beklememek için hem de ilk sıralarda kazandığım içim meslek lisesine gitmem.
    Düz liseye gitseydim farklı mı olurdu diyorum. Biraz pişmanlık var.
  • daima el freniyle dönerim
  • İşe girip çalışacakken dershaneye gidip dört yıllık üniversite kazanmak.Çok pişmanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 12 Nisan 2014; 2:48:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lisede sınıftan sataşan bir çocuğu koridorda dövdükten sonra çıkışı beni 6-7 kişi sıkıştırdıklarında aralarından bir çocuk benle teke tek çıkmak istemişti, cevap vermemiştim olay büyümedi o gün ama lise hayatımda 4 yıl boyunca o çocuk kinle baktı bana keşke o gün kavga etseydim diyorum.
  • Gecen dönüşun yasak olduğu yerden döndüm cok pişmanım. Ceza yedim

• Iddaa bayisine gidiyordum baktım cüzdan evde kalmış geri döndüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 445 puanla girdiğim İstanbul sarıyer deki anadolu öğretmen lisesini son sınıfın başında bırakıp MC donalds ta çalışmaya başlamak.

• 2 üniversite bıraktım
    Biri işletme
    Diğeri beden eğitimi öğretmenliği pişman değilim.
    Ve sevdiğim kızdan ayrıldım her nekadar 6 ay geçmiş olmasına rağmen onun yüzüne senden nefret ediyorum diye bağırarak hemde ( ama yalandı )
    Olması gerekendi çünki
    Pişman mıyım bilmiyorum sanki biraz..
    Sadece kızgınım..
    Hayata ve
    Ona.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Lisede ilk sene kaldıktan sonra, okulu bırakıp ertesi sene tekrar geri dönmem ve şuanda 2 sene geriden gidiyor olmam

Kaçıncı sınıfsın? üni mi ?
  • 1 ay sonra olacak inşallah, bataklık gibi bir hayattan yurt dışına üni'ye..
  • Almanyaya gitmeyecegimi Her firsatta dile getirdim hemde cogu kez o assagiliklarin yaninda calismam dedim

Simdi ise 6 aydir bi vize icin ugrasiyorum ve ay sonu gidicem Bi dusmeyen Allahtir
  • Tabiri caiz ise imana geldim, 5 kasımda daha 1 yıl olmadı yani. Hiç pişman değilim, insanın meseleleri geçireceği bir süzgeci olması çok farklı bir şey ve birde irade eğitimi var tabii. Sigara mesela her gün acayip bir savaş veriyorum ama şu ana kadar yanlızca bir kez kaybettim bu savaşı, güzel olan şeyde bu irade diğer konulara da yansıyor hayatta doğru olanı yapmayı kolaylaştırıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A1398737F -- 12 Nisan 2014; 5:32:50 >
  • Liseye geçtiğim an dışardan yazılıp okulu bırakmıştım, seneye tekrar başlicam ama kendi evimde yaşıyor olcam. Çokta memnunum iyiki böyle yapmışım. Zaten seri sınıf atlarım, beleşe geçiren okullar varmış.
  • İlk yıl puanım yazılım mühendisliğine ve küçük şehirlerdeki tıplara çok rahat yetmesine rağmen en kötü ihtimalle Samsun tıp için bidaha sınava hazırlandım. Puanım bayağı arttı önceki yıl istediğim tıpların hepsine girebilecekken zaten ilk yılımda felaket rahat kazanabildiğim yazılım mühendisliğini tercih ettim. Hayatımdaki en doğru karar olduğunu düşünüyorum. 1 yılım boşa gitti tekrar hazırlanarak ama güzel hayat tecrübeleri de yaşadım ve en ideal zamanda üniversiteye başladığımı düşünüyorum. Zaten 1 yıl erken bitircem ve fark kapancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mariachi@

2 üniversite bıraktım
    Biri işletme
    Diğeri beden eğitimi öğretmenliği pişman değilim.
    Ve sevdiğim kızdan ayrıldım her nekadar 6 ay geçmiş olmasına rağmen onun yüzüne senden nefret ediyorum diye bağırarak hemde ( ama yalandı )
    Olması gerekendi çünki
    Pişman mıyım bilmiyorum sanki biraz..
    Sadece kızgınım..
    Hayata ve
    Ona.

Yaş kaç?
  • Çoğu kişinin U dönüşleri eğitim hayatında olmuş sanırım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.