Şimdi nereden başlayayım, Arkadaşlar İlk bu türü CS ile görmüştüm Zombi mode, Ondan sonra COD4'te Rotu2 modunda gördüm, şuan da bi arkadaşın tavsiyesi üzerine Killing Floor oyununu oynuorum online olarak. Bu oyunun en ilgimi çeken özelliği diğer oyunlar gibi yanındaki oyuncularla rekabet içinde değil aynı amaç yani hayatta kalmak için tabiri caizse birbirinizin kıçını kolluyorsunuz. Bi taraftan medic diye bağıranlar bi taraftan üzerinize gelen zombi akını çok akıcı ve bağımlılık yapan bi oyun modu ortaya çıkıyor. Konuyu açma sebebim ise oynamayan yada bilmeyen kişilerinde bu tür oyunlardan haberdar olmasını sağlamak. Böyle başka bu tür oyun varmı oynayabileceğimiz(L4D2 demeyin online için çok uğraştım başaramadım ingilizcem yetmedi krekli serverlar için, Yardımcı olabilecek varsa süper olur özel mesajdan :)
CoD Black Ops'un PS3 versiyonunda vardı. PC'de de vardır diye tahmin ediyorum.
Black Ops' tada var online ama orjinal lazım onun haricinde birde WoW' un yapımında çalışmış olan birisi vardı adını şuan hatırlayamadım ama oda bu aralar zombi online oyun yapımında uğraşiyordu yani tam olarak nezaman çıkıcağını bilmiyorum ama biraz araştırma yaparsanız bulursunuz eminim. Ama bu tür oyunlarda hep aynı şey olmuyormu yani sürekli zombilerden kaçma ve hayatta kalma filan. belli bir süre sonra oyuncuyu sıkıyor ama tamamen online olanlar için bişey diyemem tabi henüz bitanesii oynama fırsatım olmadı.