Şimdi Ara

Hayatta Kalma Temalı Dizi Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • The Walking Dead tarzı dizi önerisi olan var mı arkadaşlar? Aklımda birkaç dizi var ama hangisinden başlayacağıma karar veremedim. Aşağıya yazıyorum aklımda olan dizileri. Bir de dizi mümkünse savaşmaktan çok, hayatta kalmaya odaklı olsun.

Revolution
    Falling Skies
    Jericho

Veya başka bir dizi izle diyenler varsa o tavsiyeler de kabulüm. Teşekkürler şimdiden.

“Ne olursa olsun bir meta olarak tüketilmek istenmeyen her türlü sanatın amacı, hiç şüphesiz kendine ve çevresine, hayatın ve insan varlığının amacını açıklamak, yani insanoğlunun gezegenimizdeki varoluş nedenini ve amacını göstermek olmalıdır. Hatta belki de hiç açıklamaya bile kalkmadan onları bu soruyla karşı karşıya bırakmalıdır.”-Andrei Tarkovsky-
  • Jerichoyu izledim tavsiye ederim
    Revolation 6.7 bölüm izleyip bıraktım sarmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: heisenbergww22

Jerichoyu izledim tavsiye ederim

Teşekkür ederim. İndiriyorum Jericho'yu.
    “Ne olursa olsun bir meta olarak tüketilmek istenmeyen her türlü sanatın amacı, hiç şüphesiz kendine ve çevresine, hayatın ve insan varlığının amacını açıklamak, yani insanoğlunun gezegenimizdeki varoluş nedenini ve amacını göstermek olmalıdır. Hatta belki de hiç açıklamaya bile kalkmadan onları bu soruyla karşı karşıya bırakmalıdır.”-Andrei Tarkovsky-
  • quote:

Orijinalden alıntı: heisenbergww22

Jerichoyu izledim tavsiye ederim
    Revolution'a bir bölüm bakayım dedim indirmişken ama bakmaz olaydım. Gerçekten kötü bir diziye benziyor. Sadece bir bölüm izlemem bile yetti karar vermek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz Güney

Revolution'a bir bölüm bakayım dedim indirmişken ama bakmaz olaydım. Gerçekten kötü bir diziye benziyor. Sadece bir bölüm izlemem bile yetti karar vermek için.

Aynen hiç bulaşma zaman kaybı iptal edildi galiba zaten tam bilmiyorum .

Jerichoyu izle bi iki bölüm belki begenirsin yorumunu bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • Jericho'nun ilk üç bölümünü izledim. Kaliteli bir iş olduğu açıkça belli. Oyunculuklar tatmin edici. Falling Skies'ın da ilk bölümüne baktım, o da idare edere benziyor. The 100 tavsiyesi için de teşekkür ederim ayrıca. O da beklentimi karşılayabilir, biraz ergen dizisine benzese de.

Jericho her ne kadar kaliteli bir diziye benzese de, ben biraz daha, insanların bir şeylere karşı (zombi, uzaylı tipi) hayatta kalmalarına dayalı bir dizi aradığım için Jericho'yu sonraya bırakacağım. Ama tekrardan teşekkürler tavsiye için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ek olarak mini dizi olan Dead Set bu temaya çok uygun bir dizi. Özellikle The Walking Dead severler kaçırmasınlar. Ciddi olmaktan çok, zombi teması üzerinden günümüz şov dünyasına ve topluma eleştirel bir bakış atıp, üstüne bir de komedi sosu katmışlar. Başarılı bir iş olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.