Şimdi Ara

Fringe Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu diziyi izlemek istiyorumda Nasıl bir dizi konusunu tam olarak anlmadım Yardımcı olursanız sevinirim

• X files tarzi ama uzaylilara fazla yer verilmiyo gerci onlara uzayli diyebilir miyiz bilmem:D gizemli olaylar cozen bir bilim adami onun zeki oglu ve bir ajanin basindan geciyor. Bi kac bölüm izle anlarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kezman03

Arkadaşlar bu diziyi izlemek istiyorumda Nasıl bir dizi konusunu tam olarak anlmadım Yardımcı olursanız sevinirim

Şu an güncel olarak izlediğim bir dizidir kendisi Çok seviyorum bu diziyi 4. sezon 14. bölümdeyim. Fazlasıyla gizem içeriyor. Bu gizemi de çok seviyorum ayrıca Walter gerçekten harika biri. Onu izlemeye doyamıyorum.

Konusu FBI'dan Olivia Dunham'ın yaşadığı olaylar yüzünden bir çeşit gizli olaylara bakan FBI'ın Fringe diye bir bölümüne girmesiyle başlayan olaylar. Tabii bunu yaparken yanında Walter ve onun oğlu Peter da oluyor. Birlikte olayları çözüyorlar. Şunu diyeyim ilk başlarda neredeyse her bölüm farklı konular işliyorlar. Ama bu biraz da diziyi tanıman için. Daha ilk bölümden zaten asıl soruyu sorduruyorlar. Daha sonra olaylar olaylar. Benim sana diyeceğim 2. sezon 15. bölüme kadar bırakmadan izle diziyi. Sonrasını zaten kendin izlemek isteyeceksin. Her bölüm farklı olaylardan sıyrılıp ana konuya yöneliyor dizi 2. sezondan sonra. Tabii farklı olaylar da oluyor Kısacası izle derim, böyle bir dizi bir daha gelmez .

• quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Arkadaşlar bu diziyi izlemek istiyorumda Nasıl bir dizi konusunu tam olarak anlmadım Yardımcı olursanız sevinirim

Şu an güncel olarak izlediğim bir dizidir kendisi Çok seviyorum bu diziyi 4. sezon 14. bölümdeyim. Fazlasıyla gizem içeriyor. Bu gizemi de çok seviyorum ayrıca Walter gerçekten harika biri. Onu izlemeye doyamıyorum.

Konusu FBI'dan Olivia Dunham'ın yaşadığı olaylar yüzünden bir çeşit gizli olaylara bakan FBI'ın Fringe diye bir bölümüne girmesiyle başlayan olaylar. Tabii bunu yaparken yanında Walter ve onun oğlu Peter da oluyor. Birlikte olayları çözüyorlar. Şunu diyeyim ilk başlarda neredeyse her bölüm farklı konular işliyorlar. Ama bu biraz da diziyi tanıman için. Daha ilk bölümden zaten asıl soruyu sorduruyorlar. Daha sonra olaylar olaylar. Benim sana diyeceğim 2. sezon 15. bölüme kadar bırakmadan izle diziyi. Sonrasını zaten kendin izlemek isteyeceksin. Her bölüm farklı olaylardan sıyrılıp ana konuya yöneliyor dizi 2. sezondan sonra. Tabii farklı olaylar da oluyor Kısacası izle derim, böyle bir dizi bir daha gelmez .

Ben 6 yada 7bde birakmistim izlemeyi. Bu ne her bölümde farkli bir olay oluyor. Ana temasi nedir bu dizinin diye. Sanirim hata mi yapmisim?

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Ben 6 yada 7bde birakmistim izlemeyi. Bu ne her bölümde farkli bir olay oluyor. Ana temasi nedir bu dizinin diye. Sanirim hata mi yapmisim?

Evet, zaten o zamanlarda düzen diyorlardı sanırım bu olaylara. Hepsi ana konuyla alakalı. Sezon finalini gelince ana temasını anlarsın. 2. Sezonun başları da doldurma ama sonra pek alakasız bölüm yok.

• Dostum izleyip izleyebileceğin en iyi bilimkurgu dizisidir benim nazarımda. Sen izlemeye devam et.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.