Şimdi Ara

Hayatınızda yaşadığınız veya karşılaştığınız en ilginç olay? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
4
Favori
5.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 agustos gecesi dogumgunumu kutladiktan sonra basimi yastiga koyup sebepsiz yere aglamistim ve o gece deprem olmustu. (17 agustos Golcuk depremi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulunsun güzel şeyler çıkar burdan
  • LSD

• 2-3 gün önce rüyamda jade laroche'yle bi otele gidiyoduk işin ilginci ilk önce bunla ben evdeydik cıbıldak sonra üstü başı giydik otele sen niye hazır cıbıldakken yapmıyonda otele gidiyon bu nası bi fantezidir tam odadaydik uyandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModernLifeTerror -- 30 Mart 2013; 5:02:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333

@hayati54 Allah rahmet eylesin hocam.

Daha dün gibi hatırlarım. Sanırım yaşım 9-10'dan fazla değildi. Annem ve babamın odasında yatıyordum. Gece yatarken bizimkilere "İyi Geceler" demiştim, ve 1-2 dakika sonra sanki rüyadan uyanır gibi uyandım ve sabah olmuştu. En ilginç anılarımdan biridir bu. Ve hala çözemedim.

Kanım Dondu

• Ortaokula gidiyordum sanırım ranzamda yatıyorum üstte de kardeşim var. Odanın kapısı da tam karşı çaprazda. Bazen geceleri gözümü açarım uyanırım sonra tekrar uyurum. Gene böyle bir anıma denk geldi ve gözümü açtım üç dört saniye sonra odanın kapalı kapısı açıldı çok korktum bir insanın geçemeyecegi şekilde 20cm gibi aralandı kapı çok korktum kıpırdamadım gözümü kapattım hırsız kesin bu bana dokunmaz bakar bakar gider dedim. Uyumuşum. Eve ne hırsız girmiş ne de bana birşey olmuş. Doğaüstü olaylara inanmam ama ne olduğunu hala çözemedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

LSD

Helal sana alkolü bıraktın doğru yolu mu buldun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

LSD

Sigara?
  • ön sayfaya oturalım

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön sayfadan.
  • Gece 1 e Kadar Bilgisayar Oynuyordum Ozaman 14 Yaşımdaydım Yatağıma Yattım. sanırım saat 4 tü uyandım su içmeye kalktım bir baktım tam karşımda bir adam üstüme geliyor inlemeye başladım nas felak okumuştum geçmişti

Birde ateşim vardı 38 Dereceydi Sanırım Halisinasyon Görmüştüm Babam Elinde Sopa Beni Kovalıyor Bende Salona Kaçıyorum Annem Yemek Yaparken Ne Oldu Oğlum Diye Sordu Bende '' Anne Baban Beni Dövücek '' dedim annemde saçmalama oğlum baban evde yok dedi
  • quote:

LSD

DMT'de sıra
  • Evde editlicem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

küçükken (12-13 yaş felandı) rüyamda çok sevdiğim babaannemi görmüştüm beni çağırıyordu , ertesi gün ölüm haberini aldım, hayatımdaki ilk doğaüstü olay gibi geldi bana ama hep düşündüm tesadüfmü diye yaş 28oldu halen cevabını bulamadım.

anneannem vefat etmeden 1 hafta önce aynı tarzda rüya gördüm sonra vefat etti ALLAH rahmet eylesin kaybettiklerimize
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Marcos

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

LSD

Sigara?

bonz-thc-taş ?
  • Hiç sevmediğim birini rüyamda görüp sabahta o kişiyle karşılaşmam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.