Şimdi Ara

Hayatınızda hiç metafizik bir varlık(mesela cin) gördünüz mü? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
4
Favori
68.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bi keresinde olmayan insanlar görmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalkie

quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

ayrıca karanlık odadaysanız ayağınızı yataktan assagı sarkıtmayın

Niye?

Aşağı çekerler , 5. boyuta geçersin mazallah ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -murti-

quote:

Orijinalden alıntı: _AristokraT_

metafizik varlık demişsin

5 tane örnek ver

ruh, melek, şeytan, cin, dabbe, semum, yecüc ve mecüc. 7 oldu aklımda şimdilik bunlar var.

Bunların hiçbirini insan gözü göremez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky_sun

şunu izleyin. başka boyutta yaşayan canlılar tabiki var.

ama ben hiç görmedim. görenler gusül abdesti alsın diyor forumda bazıları. ama ben hiç almadım. ama yine de görmedim.

İn cin top oynuyo derler ya bu da o heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

eskiden köyde yaşayanlar çok anlatırdı şöyle gördüm böyle gördüm diye ama şuanda görene hiç rastlamadım.nedense eskiden ıssız yerlerde çok görünürmüş.anlatılanlara benim pek inanasım gelmiyo.inanmam içinde illa kendimin görmesi gerekiyosa onuda istemem:D ama şöyle bi olay yaşadım.köyde küçük bir kız vardı cin çarpmış falan diyolardı.benim yine inanasım gelmedi.bi gün bayram ziyaretine gittik bizden sonra o kızın ailesi geldi.kapıda gördüm kızı yüzü çok yorgun gibi görünüyodu ve hiç sesi çıkmıyodu.sonra kız oturma odasına girdi ve birden çığlık atmaya başladı resmen kendini parçalıyordu.kızı evin dışına çıkardılar ve sakinleşti.neyi var bu kızın diye sorduğumda Kuran olan bi odaya girdiğinde böyle yapıyo dediler.Kuran da görünür bir yerde değildi.çok şaşırmıştım ve korkmuştum o gün.belki gerçekten cinlerle alakalıdır belkide psikolojik bir durumdur bilemiyorum

benim kardeşimde çok çığırır acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H_I_M -- 8 Ağustos 2010; 11:46:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JoomlaPerest

Ben görmedim ama yaşadığım olaylar var valla yazmaya eriniyorum. Bir ara çok meraklıydım bu konulara hiçte korkmam çok şükür.

Mahallede takıldığımız bir parkta beden eğitimi öğretmeni var adam epey bilgili birisi manevi yönden. Sohbetimiz konusu cinlerdi. Bir arkadaşını anlattı adamın cinleri varmış tabi cinler ikiye ayrılır iyi kötü diye bunun ki iyiymiş yani. Neyse bir gün bunlar pikniğe gitmişler bizim hoca yani Zamir abi bi kıza gözünü dikmiş cinli abimizde çakmış mevzuyu buraya getirtireyim mi bu kızı demiş bizim zamir abi gülmüş ya nasıl olacak falan 10 dakika sonra kız masalarına gelmiş oturmuş ama kızın ağzını bıcak açmıyormuş sadece oturuyormuş. Sonra hiç birşey demeden kalkmış gitmiş kız. Zamir hoca nasıl oldu falan derken adam '' Ben kimin cininin olduğunu kimin normal insan olduğu renklerinden anlıyorum'' demiş '' Cini olan insanı mavi görüyorum normal insanı kırmızı görüyorum '' demiş renkler terste olabilir tam hatırlamıyorum. Doğru mu yalan mı bilmiyorum ama böyle bir anısını anlatmıştı aklıma takılmıştı. Doğru yalan Allah bilir.

Yazım hatalarıyla dolu idare edin hızlı yazdım.

Evet onlar aramızdalar... İnsan bedenine girip aramıza karışabiliyolar..

• [Deleted by Admins]
  • olmayan şeyler için yorum yapmak mantıksız
  • quote:

Bu ..neliği bi tek ben mi farkettim bir çok insanın tiki gibi bir şeydir bu korktukları zaman ayaklarını yataktan dışarı felan çıkarmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosmoid

olmayan şeyler için yorum yapmak mantıksız

Aferin genç. Hadi şimdi abilerine pudralı poponu göster
  • Sağlıklı bir insanım, olmayan şeyleri göremiyorum herkese de öneririm.
  • bari bende bitane anlatıyım acıkcası ben bu varlıklara inanır ve cok korkardım bigun kız arkadasımı arkadaslarıyla bırlıkte eve bıraktım ben evime geldim kız arkadasım aradı cabuk gel elektrıkler gıttı asagıdan sesler gelıyo dedi bende arabayla bastım gıttım bunlar balkondaydı beni gorunce bile korktular neyse eve girdim yanlarına gittim hepsi cok korkmustu bende arada asagıya bakıyordum asagıda sıyah golge gordum 1-2 tane ama o an onları koruma icgudusu belırdı ve hıc korkmadım asagıya ındım salterlerı actım sonra kızları insan olan kalabalık bi cafeye goturdum eve gidip dus almam gerektı tekrar telefon caldı gizli numaradan biri kız arkadasımı aramıs kadın sesıymıs evden neden kactınız demıs (ben o telefon numarasını ona o gün almıştım kimse bilmiyodu)
  • Bu başlıkta yok cin gördüm, yok bişey üstümde oturuyodu, kalbimin attığını hissediyodum, yok kedi gördüm sonra ortadan kayboldu tarzı şeyler söyleyenlerin, en kötüsü de bunu dine, tanrıya falan bağlayanların, dahası anlatılan hikayelere inananların aşağıdaki şeyleri okumasını öneriyorum. Özellikle uyku felcini iyiliğiniz için okuyun, çünki korkudan kalp krizi geçirip ölenler var. Bilinçli olmak lazım.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Hal%C3%BCsinasyon
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Uyku_felci
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Metafizik

İyi kendini kandırmalar. ^^

• quote:

• geçen gün mikhaili gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

bari bende bitane anlatıyım acıkcası ben bu varlıklara inanır ve cok korkardım bigun kız arkadasımı arkadaslarıyla bırlıkte eve bıraktım ben evime geldim kız arkadasım aradı cabuk gel elektrıkler gıttı asagıdan sesler gelıyo dedi bende arabayla bastım gıttım bunlar balkondaydı beni gorunce bile korktular neyse eve girdim yanlarına gittim hepsi cok korkmustu bende arada asagıya bakıyordum asagıda sıyah golge gordum 1-2 tane ama o an onları koruma icgudusu belırdı ve hıc korkmadım asagıya ındım salterlerı actım sonra kızları insan olan kalabalık bi cafeye goturdum eve gidip dus almam gerektı tekrar telefon caldı gizli numaradan biri kız arkadasımı aramıs kadın sesıymıs evden neden kactınız demıs (ben o telefon numarasını ona o gün almıştım kimse bilmiyodu)

bak beğendim bunu

• Ben bi keresinde metafetamin gördüm.
  • küçükken çok uslu bir çocuk olmaya çalıştım ve bir gün şirinleri gördüm .
  • bokunu çıkarın biraz da gülelim ya tırstım.. ama bu konuda kesin bir çözüm var uygularım hep tırstığın zaman biraz küfür saydırcan dışından bide içinden besmele kesin çözüm
  • alın size video doldurun donlara bu arada cocuklar ızlemesın ılerıde psıkolojık rahatsızlık yasarsınız ızledıkten sonra abdest almayı unutmayın .

http://www.youtube.com/watch?v=t_HYw3195Q0&feature=related
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.