Şimdi Ara

Hayatınızda geçmişteki 1 golü engelleme şansınız olsaydı [tüm takım taraftarlarına] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
1.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

quote:

quote:

Atletico Madrid'e Ali Sami Yen'de 2-1 yenildiğimiz maçta Forlan'ın son 5 dakikada attığı gol. O golü yemeseydik uzatmalarda bir şekilde eleyebilirdik diye düşünüyorum. Zaten o sezon A.Madrid aldı kupayı. Büyük ihtimal eleseydik biz alacaktık kupayı.

ufak at civcivler yesin.

''çeyrek finalde elenip elenmeseydik şampiyonduk''

Şu an net hatırlayamıyorum ama yarı finalde ve finalde rahat eleyebileceğimiz rakipler vardı.Atıp tutmuyorum rahat ol sen.

Liverpool,Benfica,Valencia ve o zamanlar Almanya şampiyonu olan Wolfsburg vardı

ayrıca bırak çeyrek finalde değilmiş.2. tur bile değil. gruplardan sonraki ilk aşamada elenmişsiniz

evet hiç atıp tutmamışsın

Atletico Madrid bizi eledikten sonra sırasıyla Sporting Lizbon , Valencia , Liverpool ve Finalde Fulham ile maç yaptı. Biz o sene Avrupa Liginde bambaşka bir top oynuyorduk. Panathinaikos'u deplasmanda 3lemiştik falan. A.Madridle iki maçta da kafa kafaya maçlar yaptık. Son dakika golüyle elenmiştik. Hatta hakem %1000 penaltıyı vermedi sonra Caner gitti kırmızı falan gördü. Madridi eleseydik biz o gazla kupayı alırdık. Sen niye bu kadar gocundun orayı anlamadım. Sizde alırsınız elbet bir gün üzülme.

• brezilya maçını niye koydunuz ya,yarım saattir izliyorum kaptırdım kendimi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Atletico Madrid'e Ali Sami Yen'de 2-1 yenildiğimiz maçta Forlan'ın son 5 dakikada attığı gol. O golü yemeseydik uzatmalarda bir şekilde eleyebilirdik diye düşünüyorum. Zaten o sezon A.Madrid aldı kupayı. Büyük ihtimal eleseydik biz alacaktık kupayı.

ufak at civcivler yesin.

''çeyrek finalde elenip elenmeseydik şampiyonduk''

Şu an net hatırlayamıyorum ama yarı finalde ve finalde rahat eleyebileceğimiz rakipler vardı.Atıp tutmuyorum rahat ol sen.

Liverpool,Benfica,Valencia ve o zamanlar Almanya şampiyonu olan Wolfsburg vardı

ayrıca bırak çeyrek finalde değilmiş.2. tur bile değil. gruplardan sonraki ilk aşamada elenmişsiniz

evet hiç atıp tutmamışsın

Atletico Madrid bizi eledikten sonra sırasıyla Sporting Lizbon , Valencia , Liverpool ve Finalde Fulham ile maç yaptı. Biz o sene Avrupa Liginde bambaşka bir top oynuyorduk. Panathinaikos'u deplasmanda 3lemiştik falan. A.Madridle iki maçta da kafa kafaya maçlar yaptık. Son dakika golüyle elenmiştik. Hatta hakem %1000 penaltıyı vermedi sonra Caner gitti kırmızı falan gördü. Madridi eleseydik biz o gazla kupayı alırdık. Sen niye bu kadar gocundun orayı anlamadım. Sizde alırsınız elbet bir gün üzülme.

alırdınız alırdınız vay arkadaş bu ne biçim bir gazdır. panathinaikosu deplasmanda 3 lediniz ha ? Demekki bu gazla siz o sene kıtalar arası şampiyon bile olurdunuz o penaltı verilse

• 2003-2004 şampiyonlar ligi

lazio
    chelsea
    beşiktaş
    sparta prag olan grup

son maçta sparta son dakka lazionun yatmasıyla gol atıp turu geçmişti

maç berabere bitse veya lazio kazansa biz yenilerek bile tur geçicektik.

o pragın golünü engellerdim.

Okadar basitçe 3. olmak ağırıma gitmişti.
  • bence çoğu galatasaraylının kalbinde bir yaradır bu gol

• quote:

Orijinalden alıntı: sinergy

bence çoğu galatasaraylının kalbinde bir yaradır bu gol

sergeni görünce aklıma geldi 2003 dimi bu.yanlız zaten bjk puan farkıyla öndeydi berabere bile bitse bjk ilan ediyordu 1 hafta kala.kısacası gol sadece sergenin reklamı oldu :) o sene bjk önceden açmıştı arayi bu maç çok kilit maç değildi yenseydik bile bjk önde olcakti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim iki hakkım olsaydı :

1)Herkes Lahm demiş ama o maçı götüren şıvanştaygerin(yazamıyorum adamın adını) golüydü.o dakikaya kadar çok iyi oynamıştık.

2)chelsea 2-0 FB maçında 87. dakikada lampardın golü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

6 tane olmaz mı?

mantıken ilk gol olmasaydı diğer pozisyonlar olmazdı ilk golü engelledikten sonra sonuç değişirdi hatta Galatasaray yenebilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLeasT

quote:

6 tane olmaz mı?

mantıken ilk gol olmasaydı diğer pozisyonlar olmazdı ilk golü engelledikten sonra sonuç değişirdi hatta Galatasaray yenebilirdi.

Bence o maçta ki hangi golü engellersen engelle kaç tane gol engellersen engelle o maç 6 0 biterdi. O gün o skor yaşanacaktı. Kader gibi birşey bu.
  • kesinlikle lahm ın attığı gol yaradır benim için. aklıma geldikçe üzülüyorum. birkez de değil iki kez yaşandı. biri aynen yukarıdaki dünya kupası maçında diğeride bu. keşke geri alabilseydik. şimdi bambaşka bir yerlerde olurduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ağaçkakan

quote:

Orijinalden alıntı: YWNWA

Denizli
    Trabzon
    Bursanın Kadiköyde 3-2 galibiyetindeki endirekt serbest vuruşu
    Cardozonun golü
    Chelseaden yediğimiz gol
    Almanyada Lahmin attigi
    Hakan baltanin 2-2lik macta attigi
    Besiktasin Panculu macindaki attigi gol
    Sec begen al kardes Fenerliysen hayat zor

Güzel özetlemişsin.

bir tane de ben ekleyeyim,
    CL.de 0 (yazıyla sıfır) çektiğimiz sene, 90+4.de rivaldo.nun serbest vuruştan attığı,rüştü.nün jeneriklik gol yeme koleksiyonunun en değerli parçası o golü engellemek isterdim.Hem 1 puan alacaktık,hem de barcelona.dan evinde puan alan ilk takım olacaktık

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

euro 2008 yarı fınalınde almanyanın son golü

+ 1920

23 ülen 23 ! Otur sıfır.

Ronaldo' nun 2002 de o dürtükleyip attığı golü.

Ronaldo 2002
    bu ülkenin yediği en acı goldür...

• Benfica 3.gol veya Chelsea maçı Deivid'in kendi kalesine golü...
  • Nonda'nın Fenere attığı gol o gün yine kademe hatası yüzünden golü yemiştik
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

Orijinalden alıntı: bLeasT

quote:

6 tane olmaz mı?

Bence o maçta ki hangi golü engellersen engelle kaç tane gol engellersen engelle o maç 6 0 biterdi. O gün o skor yaşanacaktı. Kader gibi birşey bu.

son golü engellerdim o yüzden

6-0 nedir ya 5-0 olsa mesela o kadar koymaz, koysa bile 1-2 sene sonra biz de sizi 5-1 yenince rahatlardık hiç olmazsa.

Benim için istersen 10 defa kadıköyde kupa kazan, yine de Fenerbahçe'yi 6-0,7-1,8-2 gibi kısaca 6 farklı bir skor ile yenmeden içimde bir şeyler hep eksik kalacak, ezeli rekabetin de bu yanı güzel zaten önemli olan Galatasaraylı bile olsan 6-0la dalga geçebilmek :)

• Beamer kullanıcısına yanıt
    İyi de biz sizi em güçlü döneminizde6-0 yendik
  • Karpaty livy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

2002 Dünya Kupasında yarı finaldeki Brezilya maçında ronaldo nun attığı o golü geri almış olabilseydik, hem o maçı alırdık hem de finalde Almanya nın bize karşı pek şansı olmazdı.. Hatırlarsanız Türkiye için talihsiz üçüncü, Almanya için ise şanslı ikinci denmiştir.. O kadro O mücadele finali hak etmişti kesinlikle..

Aşağıda yarı final brezilya - türkiye maçı var; izlerseniz ezilmeyen, top oynayan bir milli takım olduğunu görürsünüz..

Yav nerden koydun şunu.Türkçe spiker olaydı daha iyi olurdu ama neyse.
    Ne kadrolarmış be.Ronaldo-Ronaldinho-Rivaldo-Roberto Carlos. nerde o eski Brezilya.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.