Şimdi Ara

Hayatınız... Kareler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatınızda gördüğünüz en güzel görüntü nedir?

Herhangi bir kısıtlama yok, doğuşunuzdan bu soruyu okuyana kadar geçirdiğiniz süreç içerisinde gözünüzün gördüğü her bir kare olabilir.

Hadi bakalım

• Birkaç tane yazma hakkımı kullanmak istiyorum.

Çıplak kadın bedeni, ilk kez stadyuma gittiğimde maçın başladığı anda gördüğüm tablo. Ayrıca çok sevdiğim bir grubun konserinde ,sahnenin ve izleyicilerin coşkulu kalabalığı.
    Bir de elektronik müzik eşliğinde (kafası da güzel) insanların karanlık bir ortamda loş ışıklarla birlikte topluca dans etmesi.

Beni kollektif olarak yapılan aktivitiler çok fazla etkiliyor, tüm insanların tek bir noktaya odaklanması ve aynı şeyi hissetmesi. Bunların toplamı bende çok büyük bir etki bırakıyor.
  • Hayatımın şu kısmına kadar gördüğüm en güzel görüntü, ismini vermek istemediğim birinin donuk ama oldukça mana içeren ve havayı delercesine bana bakan gözleri ve o gözlerdeki betimlenemeyen ışıktır.

Bazen gözlerimi öylesine kapattığım zaman o gözler ve o gözlerdeki ışık gelir gözlerimin önüne. Bir kaç dakika boyunca açmak istemem bu zevki tekrar tekrar tada bilmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 13 Ocak 2010; 2:57:17 >
  • Teşekkürler cevaplar için, tabiki bir tane olması gerekmiyor Sn. köle gibi birkaç tane yazma hakkınızı kullanabilirsiniz.
  • Kubar içtikten sonra yağmur narince çiselerken karanlık gökyüzüne bakmak için boynumu arkaya saldıktan sonra gördüğüm tablo...
  • üç buçuk yıl önce bir kadının gözlerine baktım.zırhım delindi.

anlatılmazki :) koyu kahve büyükçe desem neyi anlıycaksız? ama benim için en güzel görüntüydü.hala öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargaşa -- 14 Ocak 2010; 10:05:06 >
  • Hastanede oğlumu ilk gördüğüm an.
    10 sene geçmesine rağmen sanki 5 dakika önceymiş gibi hatırlıyorum
  • Fotokopiciye dalgınca girdim, başımı elimdeki kağıtlardan kaldırdığımda gözgöze geldiğim fotokopici kızın kırmızımsı gözleri vardı!
    Yarım saat sonra kendime gelme belirtileri gösterince lensler aklıma ancak geldi! Anlattığım arkadaşlarım hala dalga geçerler " Kırmızı gözlü kızını bulabildin mi?" diye!
    Yeri değil galiba ama tanıma biraz uygun! Uzun zaman bilgisayar oyunu oynamamıştım ve birgün yeni çıkmış Far Cry kurdum! Yemyeşil tropik adayı görünce girişte oturdum, elimde dürbün manzarayı seyrettim! Başka birçok kişininde böyle yaptığını sonradan forumlarda okudum!

• Her anım ...
  • ortaokuldaydım
    bizim arılar gözkapaklarımdan sokmuştu
    3gun gözlerim kapalı oturdum evde
    4.gün sabah kalktım açılmıştı gözlerim
    ogün gördügüm renkler okadar canlı okadar parlak okadar farklıydıki tarifi imkansız
    samanyolunun eşsiz görüntüsü veya pc de yapılmış mükemmel manzara yada insanlık tarihinin en degerli tablosu
    hepsi siyahbeyaz resim kalır yanında
    sadece 10-12dk lıgına öyle gördüm sonra normal haline döndü

keşke herkes dünyayı birsefercik olsun öyle görebilse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazuya58

ortaokuldaydım
    bizim arılar gözkapaklarımdan sokmuştu
    3gun gözlerim kapalı oturdum evde
    4.gün sabah kalktım açılmıştı gözlerim
    ogün gördügüm renkler okadar canlı okadar parlak okadar farklıydıki tarifi imkansız
    samanyolunun eşsiz görüntüsü veya pc de yapılmış mükemmel manzara yada insanlık tarihinin en degerli tablosu
    hepsi siyahbeyaz resim kalır yanında
    sadece 10-12dk lıgına öyle gördüm sonra normal haline döndü

keşke herkes dünyayı birsefercik olsun öyle görebilse...

öyle görmek için arı bulacan gözleri sokturacan gözler 3 gün kapalı kalacak şaka maka belli süre kapalı kalınca iyi görürmüki gözler

• arı zehirindende olabilir
    zehir sinirleri etkiler
  • Kümbet yaylası . Hayatımda gördüğüm en güzel görüntüydü.
  • Ne zaman bilmiyorum ama baya bi küçüktüm sokakta tanımadığım bi küçük kız çocuğunun ağladığını gördüm.Neden bilmiyorum ama inanılmaz etkilendim saniyesi saniyesine hatırlıyorum o anı ...
  • Vapur yaklaştı coşturucu sessiyle birlikte arka arkaya. Ve o geliyordu gözlerinin parlaklığını o kadar uzaktan gördüm. Boşlukta sadece o ve ben var gibiydi yaklaştı yaklaştım. Sarıldık. Gözleri kör eden bir mutluluk.
  • Şimdiye kadar her gördüğüm (farklı alanlarda da olsa) kare, bi önceki en güzel görüntünün daha silikleşmesine yol açıyo..ve en son görüntü hayatımın en güzel görüntüsü oluyo bi diğerini görene kadar..ve şuanda gözlerimi kapattığımda bir çift göz bana bakıyo, anlamını o anda bırakıp sadece ruhuma işliyo..ve bana beni anlatıyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auratune -- 15 Ocak 2010; 0:36:44 >
  • ya hiç güzel birşey görmedim
    yada o güzel kareleri unutacak kadar umuttan uzağım
  • Bakışların bir ok sanki, keder senin gözlerinde.. (hançer gibi yaralıyor bir mana var sözlerinde)
  • Sn. bahtiyar0011 yorumu üzerine;

Mesela bu konu üzerinden gidersek;

Birşeyin güzelliği ya da ona yüklediğimiz değer/anlam, unutulmamasıyla paralel midir?
  • Ben hiç öyle bir kare yakalayamadım çünkü her seferde tam deklanşöre basacakken bir anda görüntünün bulanıklaştığını farkettim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.