Bildirim
Hayatımın kayma eşiğine gelmesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dostum dinlen biraz süre ver kendine. millet 1 hafta 1 ay yatıyor bir şey olmaz sen de yapsan.. 1 hafta kafana göre takıl yormayacak aktivitelerle uğraş 20 dk kitap falan oku beyin jimnastiği hesabı sonra kendini iyi hissedersen başlarsın abartcak bir şey yok _____________________________ -
Hocam bilmiyorum ne zamana geçer sizce bende biraz psikoljik olarak zayıfım hemen kurtulamıyorum ne yapmalıyım başka? _____________________________ -
Psikolojik gibi görünüyor. Doktor sorun yok demiş. İçini rahatlatacaksa bir daha git doktora. _____________________________ -
Ailem izin vermiyor boşuna gittiğimi kendi kendime hastalık çıkarttığımı söylüyorlar inanmıyorlar bana _____________________________ -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı