Şimdi Ara

Hayatımın kadınını görmüş olabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün direksiyon eğitimi almak için kursa gittim hocayı bekliyordum ve bekleyen birsürü kişi vardı fakat dikkati bir kız çekti rahatsız etmemek için çok aralarda baktım 2 defa falan o sırada kursta birinin doğum gününü kutlıyacaklarmış orda bulunan tüm öğrencileri davet ettiler pasta ikramı falan şansa yan yana denk geldik 15 20 kişi civarı ama kız nasıl hanım hanımcık oturması kalkması nasıl yerinde hayallerimin kadını bu dedim içimden çocukluk arkadaşıma mesaj attım hayatıma böyle olmamışdım he kız güzelde yalan yok güzelliğide var ama hareketleri falan beni büyüledi ve biz bu kızla aynı araçta eğitim gördük işi olduğu için önceliği ona verdim zateen o an istese hayatımı feda edebilicektim 1.5 saat sürdü aralarda hocayla beraber kullanımı yüzünden şaka yapıyoruz gülüyoruz ediyoruz çünkü 2. kullanımı ve hocayla biraz ters düştü ilk ders böyle değildim falan yaptı ama öğrenebildiklerim avcılarda okuyor adı gamze oje kullanmıyor ama fondaten rimel ruj kullanıyor kare desenlerin yoğun olduğu bir başörtü mavi tulum gibi bir şey altında beyaz gömlek altında siyah pantolon ayağında yarım çizme üstünde kürklü bir mont mor bir çanta iphone 6s telefonu ya insanın kısmeti karşısına ne zaman çıkar bilemiyorum ama kafam çok karıştı :S kız Trabzonlu bide ben Rizeliyim off aklıma girdi acaba kurstaki tanıdıktan soy adını istesemmi yalnış olurmu çok beyefendi bir adam kurs sahibi tanıyorum böyle şeyleri haz etmez öyle bir şey de var ...

Yazım yalnışlarımı lütfen mazur görün kafam gitti..........

• Ya bırak knk bu işi olmaz o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslına bakarsan aklımda en çok kalan o kalabalık ortamda iki eli dizlerinde böyle falan efendiliği beni benden aldı yemin ediyorum :S
  • Sen gidersen hiç bir bilgi alamazsın.

Anneni veya bir büyüğünü gönder. Bu kıza talip olacağız derse her türlü bilgiyi alır.
    Sen anneni gönder o halleder merak etme.
  • ogisan O kullanıcısına yanıt
    Bizim aile sandığın gibi değil sevgilim olduğunda kızan bir annem var... Zamanı var diyordu hiç bir şekilde onlara anlatmıyorum artık...
  • O işi o gün halkedicektin. Tanışıp adını soyadını öğrenicektin.

• sefa dün konu açmıştın kendime değer katmak istiyorum diye sence de bu bi fırsat değil mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazmayı_Severim kullanıcısına yanıt
    Nasıl baktığınıza bağlı ya benim düşündüğüm gibi şeylerin zerresi aklına gelmediyse kendimi beklentiye sokmak istemiyorum ama içimden geldi düşüncelerim direk arkadaşıma söyledim ya normalde böyle şeyleri asla kolay kolay anlatmam hele ki hiç bir şey yokken bir kız gördüm falan diye asla konuşmam ...
    Eğer öyle bir şey olursa her şey için çok daha fazla çalışmalıyım okulumu işimi her şeyime daha farklı bir gözle bakarım kafamda oluşturduğu şeyler bu tarzda...
  • Konusma ortami olmadi mi? Keske sen direk tanissaymissin.Kendini farkettirsen daha kolay olurdu isin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OHOHO O kullanıcısına yanıt
    öyle bir ortam olmadı çok yeni olduğundan sürekli uyarı aldı hocacan bide aralarda kötü kullandığı için espiriler falan yaptık kız bana kıl olmadı ama hakkaten dikkatinide çekemedim yani nötr 0 ses tonumu falan sevmiş olabilir aslında ama o kadar yani nasıl tanışabilirdimki öyle bir ortamda ve kız öyle şeylere gelicek biri değil gibi duruyor bende geri durdum biraz ufak tefek şeyler sordum sadece bir daha denk gelebiliriz aynı derse ama aynı hocayı alıyoruz şanslıysam son dersim olucak sınava giricem kalsammı sınavdan bilerek o daha 12 ders alıcak toplam ama nasıl fark ettirebilirimki böyle birine yapışkan yılışık bir karakterimde yok selektör yapamam kıza :S
  • çıkar vur masaya
  • eğer dediğin gibi ise o kızın beklenti çıtası çok yüksektir, sen şimdiden her ihtimale kendini alıştır da çok kaptırma kendini.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harikasın hayırlı akşamlar bol vurmalı günler 👍

• Bende aynen senin gibi düşündüm çünkü öyle olmaması için hiç bir sebep yok 😔

• quote:

Orijinalden alıntı: sefa1451

Bende aynen senin gibi düşündüm çünkü öyle olmaması için hiç bir sebep yok 😔

gözünde çok da büyütme demeyi unutmuşum

• kız senin ona bu kadar değer verdiğini anlar anlamaz kaçar.
    Kızdaki mantık: ben değersizim bana değer veren de değersizdir.(bence genelde böyle oluyor)
  • Büyütülcek bir yanı olmadığı için gözümde çok büyüdü aslında 😅

• yaşın kaç bilmiyorum ama 25 li yaşlara gelince geçer muhtemelen, şuan heyecanlısın, anlamlandırma konusunda hayat tecrüben arttıkça her olaya ve kişiye bakış açının çok geliştiğini göreceksin. Rahat ol, biraz niyetini belli et, anlarsın zaten oluru var mı yok mu

• Yaşım 20 ama insanlar konusunda hakkaten yanılmam başıma gelecekleri tahmin ederim arkadaşlarımda der sen haklıymışsın tarzı eğer birşey gelişirse yine yanılmıcağımı tahmin ediyorum yanılmak da istemem gerçi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F84D677 -- 30 Ocak 2018; 19:0:31 >
  • öyleyse yolun açk ola kardeşim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.