< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hayatımın en yüksek tr neti msü
-
-
Basit değildi paragraflar zordu iyi yapmışşın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
benim de en düşük. 25 net
_____________________________ -
aynen benimde öle oldu
Hocam tamamen sınav anı mezunum 6 aydır 34 üstü türkçe görmemişimdir haftada 3 4 tane deneme çözmeme rağmen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Moralinizi bozmayın
quote:
Orijinalden alıntı: khomyuk
Moralinizi bozmayınüzüldüm hocam ya cidden. son 10 spru full yanlış. fen sos mat toplam 55 d geldi. çıktıgımda trden bir 35 kapıp 85 net fln yaparım diyordum. 77 geldi.
benimde en yüksek netim 32.50 :D bu sınavda ya 32.50 ya 35 tam hatırlayamadığım 2 soru var.bence baskı altında daha iyi odaklanmışız hocam.2 sorum dil bilgisinden gitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryanbabel8 -- 4 Nisan 2021; 13:42:16 >_____________________________ -
Hocam son 10 soru full yanlışsa orda bir şey yaşadınız galiba dikkat mı dağıldı noldu bilmiyorum tamamen sınav psikolojisi bu lanet ders takmayın çok daha var
Türkçe şans tamamen
Benimde en yuksek tr netim geldi. 1 senedir optik bile gormedim cok fena salislardayim onun verdigi rahatlikla iyi yaptim 34d 4y
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Hocam son 10 soru full yanlışsa orda bir şey yaşadınız galiba dikkat mı dağıldı noldu bilmiyorum tamamen sınav psikolojisi bu lanet ders takmayın çok daha varçıkmış + deneme dışında ne yapabilirim? sınava kadar.
alesleri satan kitap var mı ismiyle beraber verebileceğiniz
Knk geçem sene ne yapmıştın msü ve tyt den
33/7 tyt 31/9 msü
Hocam tam nerede zorlanıyorsun bilmiyorum ben en çok dil bilgilerinde ve anlam sorularında zorlaniyorum paragrafta zorlanıyorsanız pegem in kitabı var sarı kapaklı hayvan gibi bir şey o baya iyi bence her gün 1 test anlam çözmekte fayda var sözcükte anlam cümlede anlam
Bende geçen sene 32/8 tyt 37/3 msü yapmıştım bugünde iki yanlış geldi sanırım bu sene biraz daha kolaydı geçen seneye göre
Evet hocam bence geçen seneye göre türkçe özelinde kolaydı
quote:
Hocam tam nerede zorlanıyorsun bilmiyorum ben en çok dil bilgilerinde ve anlam sorularında zorlaniyorum paragrafta zorlanıyorsanız pegem in kitabı var sarı kapaklı hayvan gibi bir şey o baya iyi bence her gün 1 test anlam çözmekte fayda var sözcükte anlam cümlede anlamhocam normalde 35 bandındayım. bunda iki şık arasında kaldıklarımın hepsi yanlış geldi. 30 d 10y yada 29d 11 y . bir daha baktım. her gün deneme çözüp çıkmış çözücem. forumdan ayrılıyorum zaten sizin gibi güzel insanların aksine 50 net yapıp 100 üstü yapıyorum diyen çok. başarılar dilerim size.
Hocam işte diyorum sınav psikolojisi türkçe tamamen siz 35 bandındaymışsınız ben 32,33 siz düşünün artık ne kadar zihinsel bir şey olduğunu.Moralinizi bozmayın halledilir türkçe kolay gelsin
Tebrik ederim hocam çok iyi yapmıssınız bence türkçe orta-kolaydı ama benim bitirmem 40 dkmı aldı normalde 30 dk civarında bitirirdim hep 32.5 netim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- soner akıncı ayt matematik pdf
- diş hekimi maaşı
- olumsuzluk eki yapım eki mi
- tyt türkçe nasıl fullenir
- efişinado ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt