Şimdi Ara

'HAYATIMI YAZSAM ROMAN OLUR' DİYENLER, ROMANIN İLK CÜMLESİ NE OLURDU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi beyler en ilginç yaratıcı cevapları görelim

• doğdum
  • naughty.gif

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatim roman oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ille de roman olsun..,

• Çok üşengecim knk sonra yazarım.

• Neden?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kader
  • tek kelime ile cümlemi olur arkadaşlar en yaratıcı cevabı bekliyorum hadi
  • Merhabalar.

İyi forumlar.
  • Biliyorum ki siz bu kitapta bol aksiyon ve heyecan bekliyorsunuz ama bu olay değil durum hikayesi.
  • 9 aydır içerideydim. Tepem atmıştı. Zaten içeride duvarları tekmelemekten iflahım kesildi. Çıktım dışarı gözümün önünde bi ışık. Direk yüzüme çarpıyor. İliklerime işleyen bir soğuk... Duygulandım, uzun zamandır bu hisleri yaşamamıştım. Gözümden bir damla yaş düştü.
    Ağlıyordum. Tam o sırada ne olduğunu anlayamadım arkama bir şaplak yedim. Kimin yaptığını görmek için arkamı döndüm. Yeşil elbiseler giymiş biri. Ağzını beyaz bir şey ile kapatmış. Belli ki cüzdanımı araklamaya çalışıyordu. Döndüm buna tekmeyi koydum. Neye uğradığını şaşırdı. Ardından bir sağ kroşe ve karına bir yumruk ile final yaptım. Yere yapıştı. Yanında 2 kişi daha vardı. Çığlık atarak kaçışmaya başladılar. Özgürlüğü bir kere tatmıştım. Bir daha vazgeçeceğimi sanmıyorum...
  • ben öyle bir şey demedim
  • İmzamı yazarım.

• Merhaba ben mesut çevik

• sevgili roman
  • 94te karanlığa gözlerimi açtım
  • Selamün Aleyküm
  • ıssız bir odada karanlıktan biri belirmişti aman tanrım oda kimdi ve bana ne yapıyordu ışıktan gözlerimi açamıyordum ve ince bir çığlıkla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E5D0A4D -- 5 Ekim 2013; 15:59:05 >
  • Dünyadaki son insan odada oturuyorken kapı çaldı...

sonrasında hayat hikayemi anlatmaya başlarım ve romanımda hayatı istedigi gibi giderken olaylardan sıkılan ve kendini toplumdan soyutlayan bir adamın hikayesini anlatırım sonunda kendi zihnim içinde yalnız başıma kalışımı betimler ve aynı cümle ile sonlandırırım

2. kitaptada beni o dünyadan çıkarmaya, uzaklaştırmaya, kurtarmaya uğraşan insan ile yaşadıklarımı onun hayatını sonrasında değişen ve düzelen hayatımı anlatırım
    nasıl ama

bu arada birde roman yazmaya başlamıştım yaklasık 150 sayfa kadar yazdım ama pek zaman bulamıyorum tahminim 600 sayfa kadar sürecek çünküdaha olayların başındayım tabi konusu farklı eğer bir gün bitirirsem sizinle paylaşırım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.