Şimdi Ara

Hayatımı sona erdirecem,yokolup gitmek istiyorum. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
1
Favori
6.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi hayatım spor yapmakla geçti.



    Bir kaza geçirdim (kendi hatam). Kaza geçirdikten sonra sporu da sevmemeye başladım.O da monoton geçiyor çünkü.Rutin şeylere devam ediyorsun çünkü. Kız arkadaşım vardı yarışlarıma gelirdi. Bana mesaj da hep derdi ki, anca yüzüyorsun başka yaptığın birşey yok derdi.



    21yaşındayım(7 yaşında başladım spora) 20 yaşıma kadar sabah akşam antreman yaptım. Ege Besyo ya da girince hepten saldım sporu. Bunu dedim diye yine narşist diye niteleyecek olan olur şimdi.



    Ama varya çok doğru diyorsun.ŞANSA inanırım. Gittiğin bir kafede, alışveriş yaptığın mağazada, spor yaptığın salonda,tek başına sinemaya gittiyse eğer orada tek takılan bir kızı görüp hayatın değişebilir,otostopla yoldan aldığın kız yine hayatına renk katabilir. Dolmuşta gördüğüm kız da keza öyle, metroda, izbanda, uçakta. Yahu gecen gün okulun ortak olan lavabosunda çok tatlış bir kızla karşılaştım. Az daha çarpışıyorduk ben özür diledim tebessümle, o da çok korktu birden özür diledi. gülümseyerek. Ben onun önünden geçmem lazımdı, dardı alan hızlıca geçeyim derken ayağına bastım kızın yanlışlıkla tekrar özür diledim.Çok tatlıydı kız bir o kadar iyi niyetli birine benziyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: whocares35

    "kingman" yanlış anlama ama mümkünse bana yazma olur mu?



    Diğer konulara olan yorumlarını biliyorum, her şeye din denen naneyi yazıyorsun hemen.



    Bu kadar arap sevici olma.Şeriat iyi birşey değil. Evet oyu gelince göreceksin merak etme.



    Ha merak etmişsin, nasıl ateist olduğumu.



    Felsefe kitapları okuyarak,cumaları namaza oturduğumda, "Bora napıyorsun? :), cidden komiksin. İnip kalkıyorsun,farkında mısın? Sesini duyan yok,iç sesinle konuşup meditasyon yapmaya çalışıyorsun) diyerek ve de evrimi ve hayatı sorgulayarak ve daha nice şeyleri düşünerek ateist oldum.



    İyi günler.

    Her şeyin farkındasın güzel O zaman bu kadar mutsuzluk niye ? Yazdıklarına bakıyorum da cidden dert etmeye değmez.İntiharı aklından çıkar bir kere.Yok say bu ihtimali.Burdan yazılanlar ikna etmezse seni kesinlikle profesyonel yardım al.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: whocares35

    Ege Üniversitesi hayatımın en büyük hayal kırıklıklarından biri oldu. Simdi şöyle deme de bana "her şey sende bitiyor, sana bağlı o" vsvs deme. Samsun 'da bile daha mutluydum. Ya beklentimi çok yüksek yuttum ya da İzmir düşündüğüm gibi değilmiş.



    Tek güzel yanı istediğim gibi takılabiliyorum.Dövme ve küpeyle rahat rahat gezebiliyorum. Samsun'da böyle bir durum pek hoş karşılanmıyor.Genelleme yapmak gibi olmasın ama çoğu insan sığ düşünüyor Samsun'da.



    Ha bide kızlar çok rahat İzmir'de. Zaten İzmir'li sayısı çok az herkes göç etmiş buraya. İzmir'in yerli kızları kendilerini direkt belli ediyor. Gurbetten gelen kızlar kabak çekirdeği gibi açılıyor. Aile baskısının acısını mı çıkartıyor nedir anlamadım. Neyse öyle işte.



    Psikiyatriste veya psikoloğa önyargım yok zaten 2-3 sene önce gittim.Ufak tefek klişe tavsiyeler verip, ilaç yazıp yolladı. Kendim koydum teşhisi ya, adam çözemedi beni. Dedim bende....... Rahatsızlığı var galiba. Evet dedi,ilaç yazdı gönderdi. İlaç yazdın ama ben hayatta ilaç içmem dedim çıktım.Büyük konuşmayayım ama asla içmem, ilaçların bağımlısı olmak istemiyorum. Yan etkileri kuvvetli. Zombi gibi gezmek istemem.

    Eğer kullanacağınız ilaçlar depresyon, anksiyete ya da okb içinse bunlar asla ve asla bağımlılık yaratmaz ve sizi uyuşturmazlar. Aksine zamanla size enerji verir ve dikkatinizin artmasına yardımcı olur ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlar. Çoğu kişinin yanıldığının aksine sizi mutlu değil daha normal hissettirirler ama siz önceden mutsuz olduğunuz için normale döndükçe kendinizi "bunlar sahte mutluluk veriyor" diye tanımlarsınız.




  • Önyargılı bir insan değilim.

    Tabularımı yıktım.

    Kız konusuna aşırı derecede kafayı takmadım. Sadece düzenli bir ilişkim olsun istiyorum hepsi bu. Yani düzenliden kastım, uzun süren bir süreç olsun. Aklı başında, olup bitenin farkında olan birini arıyorum.

    Edit: Hayatın anlamı olduğuna kendimi koşullamadım, zaten anlamsız. Yani en azından bana göre. Anlamı insan kendi yükler.Kozmik anlamlar yükler. Ama ben yükleyemedim, boşluktayım o yüzden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whocares35 -- 2 Nisan 2017; 15:9:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kopser123 K kullanıcısına yanıt
    Çok iyi bir insansın dostum. Hümanist birisine benziyorsun. Teşekkür ederim tavsiyelerin için. Deist olmana rağmen anlamışsın :P.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Dert ediyorum işte ya, yapım böyle. Evhamlıyım biraz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsundan izmire gelmişsin. Yanlızlık diye dertleniyosun kardeşim. İzmire gelmişsin izmire. Sokağa çıksan yürüsen kız bulursun. Alınma ama ya çok çirkinsin yada konuşmayı vs. Bilmiyorsun. Yada hiç denemiyorsun. Sen evden okula okuldan eve gidersen kimsenin suratına bakmaz sosyalleşmezsen kimse filmlerdeki gibi müzik eşliğinde seni uzaktan seyredip yanına gelip konuşmaz kusura bakma bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaomss kullanıcısına yanıt
    Alınmadım, yazdıklarım onu gösteriyor doğru. Asosyal biri olduğumu bile çıkarmış olabilirsin ama değilim. Aksine girişkenimdir. İçimdekileri rahatça karşımdakine aktarabilirim.



    Yakışıklılık, güzellik falan bunlar göreceli kavram. Kime göre,neye göre?Kişiden kişiye değişir. Zevkler ve renkler gibi tartışılmaz ama küçükpark gibi bir yerde çoğu kızla kesiştiğim oluyor. Geçenlerde kız arabayla giderken,ışıkların orda aliyim mi seni yavru diyip göz kırptı,aynadan kafasını çıkartıp :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Equris kullanıcısına yanıt
    Yapay mutluluk bunlar. Uyuşturucu gibi işte.Ha kokain çekmişim ha bu ilacı içmişim bir fark yok bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whocares35 kullanıcısına yanıt
    Daha ne dostum. Evinde var eğlenmene bak. Depresyondur intahardır bunlar boş işler. Dünyada içecek su bulamayan okuyacak kitap bulamayan çok insan var. Babası izin vermedi diye okuyamayan tarlalarda büyüyen çok var. Hayat sana verilmiş hediyedir kullanmaya bak mahvetmeye değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu başlığını okuduğumda içeriği az çok tahmin etmiştim çünkü bende bu durumdayım.benide ayakta tutan tek şey ailemin üzülecek olması yoksa ...
    ara sıra bir enerji patlaması ya da yaşama sevinci momentumu yakalıyorum ama ne yapıp ne edip onu yok etmeyi başarabiliyorum.önceleri değişik spor dallarında başarılı olmak için harcadığım zaman bir nebze beni oyalıyordu ama bir süre sonra onlardan sıkılıp bırakıyordum,değişiklik olsun diye takım sporlarına başladım ama yapamadım.kişiliğimden dolayı aşırı rekabetçi biriyim,kişisel branşlarda başarılı olduktan sonra takım sporlarında başarısız olmak bana göre değildi.spor faydalı birşeydir kazanmak ya da kaybetmek önemli değil diyenleri duyar gibiyim ama ben öyle değilim.bu aralar sadece üni ev arası mekik dokuyorum hannibal adlı diziyi izlemeye başladım sıkıntıdan 5. bölümdeyim.

    japonlara ait bir deyiş var her insanın 3 yüzü vardır
    1. tüm dünyaya gösterdiğiniz yüzünüz
    2. ailenize ve yakın çevrenize gösterdiğiniz yüzünüz
    3. ise sadece kendinize sakladığınız gerçek yüzünüz
    dışarıdan bakınca bambaşka biri izlenimi veriyorum ama içinden geçenleri bir bilseler ...




  • tolky40 T kullanıcısına yanıt
    Yok be hocam, yalnızlık iyi falan değil. Eskiden ben de sizin gibi düşünüyordum ama yaş ilerledikçe o dediğiniz olmuyor. En azından evde ses lazım. Kuş,kedi,köpek gibi meselâ.2 bin liraya yakın paraya kıyıp, akvaryum almak istiyorum aslında. En azından yalnızlığıma kılıf uydururum.



    Mr.robot'daki Elliot gibi biriyim. Yalnız kaldığımda ağlamak gibi bir huyum yok sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • online oyunlara başla boşver gerçek dünyayi . Dünyayla işin ne . spormuş kizmiş cafeymiş bunlari ayda bir yap dünya ne kadar sıkcı oldugunu hatirlamana yarar. Beni dinle Ha bu arada artan parayi yemeğe yatirabilirsin. hergün et yersen zaten sağlam vücüd olur. Benim arkadaş var yazin 3 ayda vodka sigara lol sayesinda 20 yaşinda 10 cm boy atti. spor boş iş.

    Tartişmadan bloklamayin plss.
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Kalp kalbe karşı. Bende yenilgiyi hazmedemeyen bir yapıya sahibim. Spor insanı daha çok strese sokuyor eğer profesyonel yapıyorsan. Karşılığını alamayınca duvarları yumrukluyodum,tüm hafta tek kelime etmeyip depresif takıldığımı hatırlıyorum.



    Müzik, dizi,film,anime olmasa kafayı harbi yemiştim. Kulaklığı takıyorum, hayattan soyutluyorum kendimi. Odamda pek ses almaz. Kapalı alanda acaaayip sarıyor böyle birşey yok.



    Bu aralar animasyonlara sardım. En son up(yukarı bak) bende yeri ayrıdır, kung fu panda, ateş böceği mezarlığı (bunu izleme depresyona sokuyor) , Wall-e bide 4 kişilik bir aile vardı, kahramandı bunları bir tane çocuk çok hızlı koşuyordu :D. Onu izledim. Gerçek hayattan az da olsa uzaklaştırıyor.



    Sen kızları pek takmıyorsun anladığım kadarıyla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selowan kullanıcısına yanıt
    Ev arkadaşım elektronik okuyor. Dersleri iyi.



    O da oyuna başla, amacın olsun dedi. En azından hayat amacın olur dedi.



    Düştüğüm duruma bak, anasını satayım :D gülsem mi ağlasam mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whocares35 kullanıcısına yanıt
    hocam neden eziklik gözüyle bakiyorsun online oyunlara
    Gidip 1 yilini verip halen silver seviyelerinde oynarsan birak o oyunu zaten o zaman eziksindir. Spor konusunda fazla abarttim fakat spor haftada en baba 5-10 saat yapilacak bişey eğer mesleğin felan değilse o yüzden sporla hayat geçmez gibisinden bişey dedim.
  • whocares35 kullanıcısına yanıt
    Öneri yapalım derken ders aldık haklısın..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolky40 T kullanıcısına yanıt
    Hemen yanlış anlıyorsunuz hocam ya. Yalnızlık bana göre değil demek istemiştim ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lole başla yada benzer bi oyuna felan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: # Ace #

    Dostum sen bence karı, kız bulamadın diye konu açmışsın kusura bakma.

    Öyle ölüm vs. gibi malca düşünceleri olan gelip burada paylaşmaz işini sessizce görür, ölmek çözüm olsa topluca huzura kavuşacak isek ne ala ama yok öyle bir mantık geç o işleri.

    Yaşamak iyidir gerisi hikaye, kendine git bir ortam yap illa ki sevgili vs. istiyor isen sana uygun olanı elbet bulursun. Senin gibi kendini yalnız, kötü hisseden, yaşamaktan zevk almayan sayısız insan vardır bu forumda ama çıkıp konu açıp hayatıma son veriyorum deyip triplere girmiyorlar.

    Daha hayatının başındasın ölüm sana huzur vermeyip birde ailene vereceği yıkımı da düşünüp yoluna bir şekilde devam etmeye çalış. Ayrıca okulmuş o sınavmış yok kalacakmışım vs. geç bu işleri; her şeyi kötüye yorma az pozitif ol gerisi elbet hallolur.

    Hocam ne karısı, ne kızı ya.



    Yaşam güzel olabilir ama yaşamasını bilene güzel.



    Hayatın başında olduğumu düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.