Şimdi Ara

Hayatımı kararttılar tercih yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 245 puanım var 2012 den 2017 ye kadar her sene bu puanla ben 240k barajını geçiyorum mtoktan makina yazıcaktım planımı bile yaptım ama son 5 yılda 180k ile 220k gelen dıralamam bu sene 330bin geldi lan insafsızlar 200k nerde 330 k nerde ben şimdi nereyi yazıyım bölüm seçiyorum puanım tutuyo ama baraj altıyım böyle mi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kimse hayatını karartmadı bu 5. girişin. 300k olmasının sebebi sadece sensin.
  • Daha vahim olani baraj kalkmazsa atiyorum 250 k dan alan yer 350 k olmasi gerekirken talepten yerinde sayacak.

• Kardeşim ayni durumdayiz. En kotu ihtimalde 220k beklerken 300k oldum çünkü araya giren 100k tm ci var 0.5 kurali yuzunden.

Ben muhendislik istemiyorum 180k dan alan cok istedigim bir yer var insallah girebilirim ve muhendislik baraji düzelirse hepimiz icin iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Epıl

kimse hayatını karartmadı bu 5. girişin. 300k olmasının sebebi sadece sensin.
    Kitap okumamanın zararlarından birisi : Kişi okuduğu şeyi ya anlamaz ya da yanlış anlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ea_guru

Kardeşim ayni durumdayiz. En kotu ihtimalde 220k beklerken 300k oldum çünkü araya giren 100k tm ci var 0.5 kurali yuzunden.

Ben muhendislik istemiyorum 180k dan alan cok istedigim bir yer var insallah girebilirim ve muhendislik baraji düzelirse hepimiz icin iyi olur.
    180k dedğiniz bölüm hangisi hocam bende anestezi düşünüyorum

• Epıl kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CF167AA55 -- 15 Ağustos 2018; 22:57:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu sınırın kalkma olasılığı var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: th3mpo

Bu sınırın kalkma olasılığı var mı ?
    Düşükte olsa var haftaya klavuz gelcek

• https://www.milligazete.com.tr/haber/1663773/osym-baskani-ozerden-yks-tercih-aciklamasi?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Anladigim kadariyla klavuz yarin aciklaniyor baraj iside yarin belli olacak sanirim bende gecen sene 210kdaydim tercih yapmadim simdi 260 binincyim bende barajin gerilemesini bekliyorum

• Epıl kullanıcısına yanıt
    hahahahaha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.