Şimdi Ara

Hayatimda ilk defa Mac kullanacagim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yas 31. Hayatimda ilk defa mac kullanacagim. Yeni nesil cikacak olan Mac Miniden alicam.

Yardimci olabilecek linkler nelerdir? Cok mu farkli PC den?

Intel I79700 işlemci. MSI z390 anakart. 32gb bellek. Samsung 970 evo plus 500gb + WD SN750 500gb ssd. Corsair 275r beyaz kasa + FSP Hydro G 750W PSU. Asus rtx2060 Dual ekran kartı. LG 27 inch gaming monitör TN. Logitech G710+ klavye + Razer Deathadder elite mouse. Frio soğutucu.
    Mi mix 3 telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedlam

http://store.apple.com/tr/buy-mac/mac-mini
    Daha eğlenceli

Ondan alıyorum hocam ama yeni versyonunu bekliycem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: veli_0300

Şu Mac ile PC yi Kıyaslayan Arkadaşlar Mac ile Pc nin Arasındaki Fark Nedir Acaba ?

Mac daha çok profesyonel işlemlerde kullanılan bir işletim sistemi.. PC ise daha çok eğlence amaçlı kullanılan bir sistem.. Mac te yeterince oyun vs. yok.. PCde sürüsüne bereket oyun mevcut.. Mac PCye oranla daha az sorun çıkarıyor.. Bakın sorun çıkarmıyor demiyorum PCye oranla daha az sorun çıkarıyor.. Mac alan kişi zaten ne için aldığının farkındadır.. Gidipte mac te oyun gibi şeylere çok kafa yormazsın.. Zaten kısıtlı oyun var.. Mac Bu İmac ve macbook air-proya entegre edilmiş bir sistem olduğu için daha hızlı daha stabil çalışıyor ama PCninde hakkını yemeyelim Onada İ5-İ7 İşlemci koy Onada SSD tak oda uçsun :) Dediğim gibi PC Eğlence amaçlı MAC İş Amaçlı Kullanım için.. Sonuçta her ikiside bizim için varlar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha stabil olduğu için birçok grafik tasarımcısı ve müzik işi ile uğraşanlar tarafından kullanılmaktadır.

Herhangi bir prodüktör ya da DJ kabininde mutlaka bir MAC cihaz görürsünüz

Örnek: Erdem Kınay
  • Dostum pc ile mac arasındaki olay oyun değildir her ikiside stabil işletim sistemleridir apple kendi ürününe kendi işletim sistemini yazıyor şurası bi gerçek bunu kimse reddemez apple donanım olarak çok daha kaliteli ama bu demek değildirki pcler applede kalitesiz maksat mac kullanmakmı pc yede mac kurup kullanabilirsin şahsen ben kullanıyorum ve çok da rahat mac için oyun v.s olmaması windowsun oyun geliştircileri için büyük bir paZar olmasıdır. Mac de dünyada windows kadar dağıtımı olan bir os olsa mac içinde ciddi oyunlar geliştirilirdi. Mesele oyun v.s değil ikiside stabil çalışan işletim sistemleridir bunu unutmayalım. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim binlerce lira verip öac alıp memnun kalmayan insanlar var. Binlerce lira verip pc alıp memnun kalmayan insalrda var en doğrusu kullanım amacına uygun sistem edinmektir. Burda abartıp insanların fikrini değiştirmeyelim linuxta macte windows kullannalar için farklı bir deneyim sonuçta mesele amaca hizmet etmesidir.

• 1 ay sonra windowsa geçtiğinde sanki ilk kez windows kullanıyor gibi olacaksın..Alışması en rahat işletim sistemi hayırlı olsun:)

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.