Şimdi Ara

Hayatımda hiç yapmadığım bir şey yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var ben bir kıza hiç muhabbetim olmadığı halde bir anda seni seviyorum tarzı uzun bir mesaj attım. Ondan eğer kabul etmezse cevap vermemesini istedim o da hayırlısı neyse o olsun dedi. Bu güzel haber ancak ben daha önce muhabbet kurmadığım bir kızla nasıl sıcak olucağımı bilmiyorum. Çok tuhaf bir durumdayım yalvarırım akıl verin kızı kaçırmak istemiyorum. Ben 20 kız 19 yaşında 1 yaş fark var arada. Kız gayet iyi kişiliği oturmuş biri gibi duruyor.

• Tanişşaydin bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

Tanişşaydin bi

Bir anda oldu normalde o tarz mesaj atmıcaktım ama dün gece birden cesaret geldi. Ne yapıcağımı bilmiyorum çıldırıcam.
  • Evlilik cogu boyle oluyor halen once evlenip sonra taniyip seviyo insanlar birbirlerini rahat ol kasma kendini spontane icinden geldigi gibi yasa paniklemeni gerwktircek bir durum yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardım..
  • yardim! biri yol yordam gostersin

• ''hayırlısı neyse o olsun'' Ukala la bunlar. Valla egolarını tatmin ediyorlar. Böyle kızlardan nefret ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir

''hayırlısı neyse o olsun'' Ukala la bunlar. Valla egolarını tatmin ediyorlar. Böyle kızlardan nefret ediyorum.

Mesaj atması bile fazla adam daha tanışmamış bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pengarox

quote:

''hayırlısı neyse o olsun'' Ukala la bunlar. Valla egolarını tatmin ediyorlar. Böyle kızlardan nefret ediyorum.

Hayır ama medeniyet görmüş bir kız olsa şunu söyler ''tanışalım önce'' gibi şeyler söyler ne biliyim en azından böyle ukala olmaz. Benim görüşüm bu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pengarox

quote:

Hayır ama medeniyet görmüş bir kız olsa şunu söyler ''tanışalım önce'' gibi şeyler söyler ne biliyim en azından böyle ukala olmaz. Benim görüşüm bu

Ukala gibi durmuyor dün deprem konusundan yürüdüm biraz gayet iyi biri gibi duruyor.. nedense utanıyorum bazen bir anda seni seviyorum dediğim için.. hiç muhabbetim de yokken. bilmiyorum nasıl olucak

• Crestfallen. kullanıcısına yanıt
    cesaret gelme sebebin ayna karşısında durman mıydı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: üff sanane be slk .s

cesaret gelme sebebin ayna karşısında durman mıydı hocam

yok bir anda oldu bende anlamadım mesajı attıktan sonra 5 dakika kendime gelemedim ben naptım diye.
  • bir anlık duygu patlaması olmuş heyecanlı bir kişiliğe sahipsen normaldir ancak kendini tutman gerekiyor.Ağırdan alman lazım.
  • ben de sınıfımdaki bir kıza yaptım aynısını. çok şaşırdım teşekkür ederim ne diyeceğimi bilmiyorum gibi biraz uzun bir şey yazdı öyle kaldı. yardım beyler bayanlar. merak edenler için üniversite hazırlık sınıfındayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technology41

bir anlık duygu patlaması olmuş heyecanlı bir kişiliğe sahipsen normaldir ancak kendini tutman gerekiyor.Ağırdan alman lazım.

evet hocam dediğiniz gibi heyecanlyıım ve sanırım duygu patlamasından buldum o cesareti. ama şuan utanıyorum ve hafif pişmanlık var gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

quote:

Orijinalden alıntı: Crestfallen.

Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var ben bir kıza hiç muhabbetim olmadığı halde bir anda seni seviyorum tarzı uzun bir mesaj attım. Ondan eğer kabul etmezse cevap vermemesini istedim o da hayırlısı neyse o olsun dedi. Bu güzel haber ancak ben daha önce muhabbet kurmadığım bir kızla nasıl sıcak olucağımı bilmiyorum. Çok tuhaf bir durumdayım yalvarırım akıl verin kızı kaçırmak istemiyorum. Ben 20 kız 19 yaşında 1 yaş fark var arada. Kız gayet iyi kişiliği oturmuş biri gibi duruyor.

Kişiliği oturmuş birisi hayırlısı neyse o olsun diyor?

Yapıştır geç kardeşim bali falanmı çektin o mesajı yazarken?

hocam gibi dedim zaten ve o an bilmiyorum noldu yazdım işte

• Crestfallen. kullanıcısına yanıt
    kötü olmuş ama gene de her şeyde bir hayır vardır.
  • Yemeğe çağır gelmezse bir Porsche kirala evinin önünden geç .

• Bana kalirsa akisina birak sonucta kizda seni gercekten seviyorsa oda seni kaybetmek istemez

• quote:

Orijinalden alıntı: Crestfallen.

quote:

Orijinalden alıntı: Technology41

bir anlık duygu patlaması olmuş heyecanlı bir kişiliğe sahipsen normaldir ancak kendini tutman gerekiyor.Ağırdan alman lazım.

evet hocam dediğiniz gibi heyecanlyıım ve sanırım duygu patlamasından buldum o cesareti. ama şuan utanıyorum ve hafif pişmanlık var gibi

pişmanlık ve utanmaya gerek yok bu hayatta zaten neler oluyor ki? buna mı utanmamız gerekiyor.Bende böyle düşünerek bazen gereksiz yere utanma duygusunu yok ediyorum.Bu utanılacak birşey değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.