Şimdi Ara

HAYATIMDA HİÇ BAYILMADIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kazze

quote:

Orijinalden alıntı: Panişır

Uzun süredir otururken ya da yatarken ayağa kalktığımda ciddi şekilde baş dönmesi ve göz kararması yaşıyordum. Ve geçen hafta uzandığım yerden ayağa kalktıktan sonra orucun verdiği yorgunluğun da etkisiyle bayılmışım. Kendiem geldiğimde sol bacağım resmen zangır zangır titriyordu.

Ertesi gün artık bir doktora görünmek şart oldu diyerek hastaneye gittim. Nörolog muayenede bir şey bulamayınca beyin mr'ı istedi. Ayrıca beni bir kardiyoloğa yönlendirdi. O da muayene de önemli bir bulguya rastlayamadı ve beni eko çekimine yolladı. Beyin mr'ını çektiler, onun sonucunu bekliyoruz. Bu çarşamba da eko çekilecek.

Sonuç olarak bayılmanın bu kadar basit bir olay olmadığının beynime kazıdılar

aynı rahatsızlıkla hastaneye gittim. doktor beyin işlevleri ile ilgili bir kaç test yaptı bana (düz çizgide yürü, elimi gözünle takip et vs.) beyinde bir sorun olmadğına karar verince bilmemne hipotansiyon var sende dedi. işte uzun süre oturunca birden kalkınca gözün 5-10 saniyeliğine kararması olayı. bende hala oluyor. bazen aşırı derecede bayılacakmış gibi oluyorum daha bayılmadım ama bayılma riski varmış. sonuç olarak normal bir şey dedi. sadece oturup kalkarken yavaş davranmak gerekiyormuş. tabi ben unuttuğum için sürekli birden kalkıyorum aynı şey oluyor.

Evet bana da aynı testleri uyguladı. Daha sonra da mr istedi her ihtimale karşı. Bakalım bekliyoruz.

• 2 hafta önce falandır sanırım .Cumaya gittik o zamanda oruç tutuyoruz ve bende fazla kilolardan dolayı diyet yapıyorum hemde oruçluyum birde bendede kalkarken gözlerin kararması sorunu var çok sık olmuyor ama.Neyse işte 4 rekat kıldık sonra oturduk hoca anlatıyor bişeyler sonra 5-10 dakika öyle oturduktan sonra farzı kılmak için bir kalktım hızlıca çevreden merkeze doğru heryer karardı ayaklarım bir tutuyor bir tutmuyor oldu bir sağ bir sol öne geriye yalpalaya yalpalaya ayakta durmaya çalıştım 1-2 saniye daha devam etse kesin düşerdim.Sanırım en çok yaklaştığım an bu.Ha bide evde şu yere çömelip aniden kalkma olayını yapmıştım sanırım ondada 2-3 saniye bayılmıştım
  • Bende hiç bayılmadım ama neden merak etmek gerekiyor ki
  • 6-7 kez bayıldım aşıya fobim var aşı olduktan sonra bayıldım 3 kez filan ne olduğunu anlamıyorsun başın dönüyor gözün kararıyor sonrası karanlık zaten baygın haldeyken sanki ölüymüşsün gibi hiçbir şey hissetmiyorsun uyandığını feci şekilde mide bulantısı baş dönmesi halsizlik oluyor sonra genelde istifra ediyorsun zaten.Bir keresinde de hastanede bayılmıştım o ortamdan etkilenerek yine gözüm karardı yanımda yengem vardı yenge dediğimi hatırlıyorum sonrası karanlık uyandığımda küp şeker atmışlardı ağzıma boktan bir şey yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

kısa süreliğine bayıldım 12 saat pc başından kalkmadım ayağa bi kalktm gözüm kaarardı ve elim ayağım boşaldı yere düştüğümde

dişimin kırıldığını anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakc-

quote:

Orijinalden alıntı: hucumulan

Bayılın gençler ama bayılırken mekana dikkat edin

aynen yoksa bobrek.avi

• bilincimi hic kaybetmedim ama bayılmaktan farkı olmayan şeyler yaşadım
    1 kaç kere tansiyon bir düştü ( açlıktan olabilir aslında aç kalmam ama +10 saat yemek yemessem başım dönmeye başlar)
    birden tüm kuvvetim gidiyor
    çok kötü bir duygu yaşadıgım şey vucuduna hakim olamıyorsun elini kaldırcan yok :D
    neyseki artık + 10 saat aç kalmıyorum kalırsam her an olabilir biliyorum
  • bademcik ameliyatı olurken narkoz vermişlerdi çok güzel bir duygu sünnet olurken benide bayıltmadılar sadece uyuşturucu verdiler ama etkisi çabuk geçti yada doktor bitiremedi bayağı bağırmıştım
  • itina ile bayıltılır
  • agzini ve burnunu kapat beynine basinc wer bayilirsin
  • narkozla bayıldim 10 sn de küt gidiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrbaron

çok merak ediyorum acaba nasıl bayılınıyor

Aynennnnn :)))
  • Ne bayıldım ne bir yerimi kırdım. En fazla ayak bileklerim incindi ki onu da normal buluyorum, çünkü futbol oynamayı seviyorum. Kendime iyi bakıyorum sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: That's Right

quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

quote:

Orijinalden alıntı: cancan52

quote:

Orijinalden alıntı: Mrbaron

çok merak ediyorum acaba nasıl bayılınıyor

Sünnet olurken uyutmadılar mı veya bayıltmadılar mı? :D İzledin mi adamlar uğraşırken

Sünnet olurken bayıltma işi en fazla 2-3 yıllık olay. Ya çok geç sünnet oldun ya da ilkokullusun ve kendini ifşa ettin.

BayıltmamıBana kuş uçuyo dediler

Aynen benimde babamla 2 öğretmen arkadaşı geldi masaya yatırdılar felan :D Normaldede hiç bayılmadım. Motor kazası geçirdim kafamdan kanlar aklı canlı canlı diktiler. :D

• Amfi de ders görürken şovmen ve artist arkadaş ne hikmetse tam da sınıfın ortasında yere yığılmıştı. Eskiden beri gelen fobi ve bu olayla bayılmaktan çok acayip nefret ediyorum.Zaten şov amaçlı yaptığı belliydi çünkü hiç bayılma evrelerini yaşamamıştı bilinci açıktı ama iyi rol yapıyordu. Hoca küçük mavi Fiesta'sıyla götürürken ayaklarının bir bölümü camdan çıkmıştı iyi gülmüştük salağa. Ben de hiç bayılmadım.Bunda bir anormallik yok yani. İleride narkoz yemezsem daha gider bu. Ama Rahmetlik babaannem bir zaman sıkıntıdan,stresten sanıyordum bayılırdı.Korkardık biz de ölecek gibi olurduk.

Allah bu zamanda dışarıda kimsenin başına vermesin.Eğer böyle bir sorunu olan varsa muhakkak tanıdık biri yanında olsun.

• Ben de hiç bayılmadım ne gariptir ki fakat böyle uzun süre yattıktan veya oturduktan sonra aniden kalkınca gözlerim kararıyo hiçbir şey göremiyorum ayakta zor duruluyo öyle bi şey sanırım bayılmak da
  • Bende de olmadı hiç. Bir tek narkoz yediğimde oldu, onda da çok hoşuma gitmiş olmalı ki en son hatırladığım şey güldüğüm olmuştu, iyi ki bağımlılık yapmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ashley91

gözlerin kararıyo, etraf bulanıklasıyo, sesler netligini yitiriyo, basın dönmeye baslıyo ve küt bayılıyosun. yani bayılacagın zaman insan anlıyo bayılacagını. yani en azndan bana oyle olmustu.

otobüste gözlerim kararmıştı, gözüm bulanıklaştı, sesler netliği gitmişti ve konuştuğumda sanki başka bir yerden geliyormuş gibi geliyordu ama bayılmadım.
  • ben 2 defa fenalaştım iğrenç birşey. sanki rüyadasın gibi oluyor kararıyor heryer mide bulantısı oluyor biraz ama hepsinde topladım kendimi bayılmadım
  • Bayılınca uykudaymış gibi çabuk mu oluyor yoksa o süre içerisinde heryer karanlık olarak bekliyormuyuz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.