Şimdi Ara

Hayatımda girdiğim en büyük kavgaya girdim[okul çıkışı içerir]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sınıfta Ceren adında bir kız var kız tam bir salak kimse sevmiyor.Bunun 10. sınıflardan bir sevgilisi var 1 sene kalmış tüm okulu tanıyor.Bizim arkadaş Cerene baya küfür etmiş bu da sevgilisine söylemiş.Arkadaşta yusuf olmuş tabi hemen yanımıza geldi böyle böyle diye...

Çocuk geldi bizimle konuştu işte böyle böyle demişsiniz çıkışta bekliyorum diye....

Çıkış zamanı geldi biz 4 kişiyiz olucaklardan haberimiz yok ama...

Baktık okul kapısında birisi duvara yaslanmış elinde sigara bizi bekliyor sakallı makallı bişey orangutan gibi görseniz kaçarsınız,tuttu kolumuzdan gelin hadi bakalım dedi...

okulun az ilersinde bi sağa dönüş var ordan döndük baktık bayağı bi kalabalık...

Sayamadım ancak 50 kişiyi geçik bir grup vardı...

Bizim Taha diye bi arkadaş hemen geri çekildi bekleyin gelicem dedi bizde dedik vay be böylemi olduk falan yaptık bişey demeden gitti ve biz 3 kişi 50 kişinin arasında kaldık...

Büyük abiler vardı olayı anlatın dedi bizim o küfür eden arkadaş suçu bana attı,aşırı şaşırdım bişey de diyemedim elim ayağıma dolaştı resmen,geldi arkadan birisi bana tokat attı ve delirdim orda nolursa olsun dedim tam yumruğu geçiricem kolumdan bizim o küfür eden arkadaş tuttu ve o çocuktan bidaha yumruk yedim.Ne olduğunu anlamadan bir tane daha geldi.

Canım pek acımadı ama sinirden çıldırdım orada...

Bizimkiler aldı beni gidiyoruz bu arada köşeden taha koşarak geliyor ve arkasında bayağı bi kalabalık var ben biraz sinirliydim pek göremedim ne var ne yok ama ilk önce bunlar bana dalıcaklar sandı birisi yapıştı benim boğazıma taha ayırdı her neyse.Tuttular beni napıyorsunuz lan siz adammısınız 3 kişiye bu kadar kişi giriyorsunuz diye ben baya çıldırdım o yüzden de dönücektim dayanamıyordum...

Dönerken bir bağrışma oldu ve nereden baksanız 70 kişilik grup birbirine girip kağıt gibi olmuştu herkes 1 kişiyi almış boşta adam yoktu bizimkiler koştu ben tek kaldım yaslandım duvara yanıma koşarak birisi geldi ve patur kütür vurmaya başladı ne olduğunu anlamadım ama çok sert vuruyordu...

Cebinden birşey çıkardı kafamı kaldırdım baktım muşta çıkarmış ve çocuk yüzüme vurmaya cesaret edemedi ki hep bacaklarıma çalıştı.

elmacık kemiğim kırıldı ve 4 hafta boyunca değnek ile gezdim sonradan bunlar da hiçbirşey yokmuş gibi devam ettiler

• Csb değilse: Ne yaptınız olum siz!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baslik ibretlik

• Kardes nasil bi sey bu adam sucu sana atmış sende onun kavgasina yardim ediyosun asil onu dovmek gerek

• "Hayatımda girdiğim en büyük kavgaya girdim"

Edit = Hala kahkaha atıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wax Neotic -- 26 Eylül 2013; 22:46:47 >
  • basligi yazarken bile eli ayagi titremis

gecmis olsun bu arada

• Arkadaslarin seni satmis dogrumu anladim ? Peki o arkadaslarinla sonra ne yaptin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 hafta değnekle gezdim ?

4 hafta önce mi oldu olay

• Elmacik kemigin kirilfi ve degnekle gezdin ha

• bi bok anlamadım kardeş
  • Hayatımda girdiğim en garip başlığa girdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abschied

Beyler sınıfta Ceren adında bir kız var kız tam bir salak kimse sevmiyor.Bunun 10. sınıflardan bir sevgilisi var 1 sene kalmış tüm okulu tanıyor.Bizim arkadaş Cerene baya küfür etmiş bu da sevgilisine söylemiş.Arkadaşta yusuf olmuş tabi hemen yanımıza geldi böyle böyle diye...

Çocuk geldi bizimle konuştu işte böyle böyle demişsiniz çıkışta bekliyorum diye....

Çıkış zamanı geldi biz 4 kişiyiz olucaklardan haberimiz yok ama...

Baktık okul kapısında birisi duvara yaslanmış elinde sigara bizi bekliyor sakallı makallı bişey orangutan gibi görseniz kaçarsınız,tuttu kolumuzdan gelin hadi bakalım dedi...

okulun az ilersinde bi sağa dönüş var ordan döndük baktık bayağı bi kalabalık...

Sayamadım ancak 50 kişiyi geçik bir grup vardı...

Bizim Taha diye bi arkadaş hemen geri çekildi bekleyin gelicem dedi bizde dedik vay be böylemi olduk falan yaptık bişey demeden gitti ve biz 3 kişi 50 kişinin arasında kaldık...

Büyük abiler vardı olayı anlatın dedi bizim o küfür eden arkadaş suçu bana attı,aşırı şaşırdım bişey de diyemedim elim ayağıma dolaştı resmen,geldi arkadan birisi bana tokat attı ve delirdim orda nolursa olsun dedim tam yumruğu geçiricem kolumdan bizim o küfür eden arkadaş tuttu ve o çocuktan bidaha yumruk yedim.Ne olduğunu anlamadan bir tane daha geldi.

Canım pek acımadı ama sinirden çıldırdım orada...

Bizimkiler aldı beni gidiyoruz bu arada köşeden taha koşarak geliyor ve arkasında bayağı bi kalabalık var ben biraz sinirliydim pek göremedim ne var ne yok ama ilk önce bunlar bana dalıcaklar sandı birisi yapıştı benim boğazıma taha ayırdı her neyse.Tuttular beni napıyorsunuz lan siz adammısınız 3 kişiye bu kadar kişi giriyorsunuz diye ben baya çıldırdım o yüzden de dönücektim dayanamıyordum...

Dönerken bir bağrışma oldu ve nereden baksanız 70 kişilik grup birbirine girip kağıt gibi olmuştu herkes 1 kişiyi almış boşta adam yoktu bizimkiler koştu ben tek kaldım yaslandım duvara yanıma koşarak birisi geldi ve patur kütür vurmaya başladı ne olduğunu anlamadım ama çok sert vuruyordu...

Cebinden birşey çıkardı kafamı kaldırdım baktım muşta çıkarmış ve çocuk yüzüme vurmaya cesaret edemedi ki hep bacaklarıma çalıştı.

elmacık kemiğim kırıldı ve 4 hafta boyunca değnek ile gezdim sonradan bunlar da hiçbirşey yokmuş gibi devam ettiler

Adana mi Samsun mu bizim ekibi yollayabilirim 10 kisi ve hepsi boksor az ve oz ozelden goruselim kanlarini akitalim suan 3araba ile gelebiliriz

• yesil sokak holiganlarini izlemis gelmis

• Kusura bakma kardeş ama salaklık sende. Size gelip kavga var diyor siz de gidiyorsunuz. Bırak çözsün kendi meselesini o şerefli. Bir de satmış. İlk o bebeyi dövecektin aslında.

• keko kavgası işte anca 50 kişi uuuuuuaaaaouuuu diye bağırarak heşşo yumruğu ( sallamasyon yumruk ) atarlar. memleketleride hep doğudan bu elemanların çoook başıma geldi çook
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barristan the Bold

bi bok anlamadım kardeş

quote:

Orijinalden alıntı: Genjuro

Hayatımda girdiğim en garip başlığa girdim

• hayır bacağına nasıl yumruk atıyor eğilip ben onu anlamadım
  • adres ver gelelım.

• Adam Csb'nin ırzına geçmiş sanıyorum ki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söyleyeydin gelirdik DH ahalisi ile kimse başa çıkamaz. DH ahalisi bir kangalın gücüne eşit güçtedir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.