silah elde edebildim ama kafama sıkamıyorum çok zor itim ben it ![]() yalvarırım bana bir şeyler diyin ben neden bu genetikle doğdum |
Bildirim
silah elde edebildim ama kafama sıkamıyorum çok zor itim ben it ![]() yalvarırım bana bir şeyler diyin ben neden bu genetikle doğdum |
yaşıyorum ama ne için, nereye kadar bilmiyorum
|
ten renginiz yeşilmi hocam gerçekten |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
@Liberty or Death sen maraz alimiisn gerçekten o musun ona göre bloğunu kaldırıcam |
Evet < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kaldırdım bloğunuzu umarım eksi maraz ali ölmemiştir y eni maraz aliyi hiç sevmiyorum |
Bir şekilde ettim |
Kendini öldürünce başkalarının sana yaptığı hatanın cezasını kendine ödetmiş olursun. Mantıksız. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagh -- 28 Ağustos 2021; 0:55:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Şans eseri buldum evde para ödememe gerek kalmadı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Babamın mesleğinden dolayı bide bazılarının babası avcılıkla ilgileniyor onlar da bulabiliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Knk bir ara tuhaf garip davranıodu bide bazıları maraz ali değil o demişti bende inanmıştım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |