Şimdi Ara

Hayatıma Düzen Veremiyorum Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son 2-3 gündür pek çalışamadım sadece ama konu bu değil

Konu çok dağınık olmam.Biliyorum giydiğim gömleği tekrar yerine assam dağılmayacak oda

Kullandığım kitabı tekrar rafa koysam gene dağılmayacak oda ama olmuyor işte bildiğin dağınığım

• Hocam seni forumda tanıdığım kadarıyla sosyal medyada gereğinden fazla vaktini harcıyorsun. Sanki konu dışında da görüyorum yorumlarıni, Ki (oralara girme,gezme demiyorum yanlış anlama) ama olabildiğince kısıtlamaya bak. Halledersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: richierich59

Hocam seni forumda tanıdığım kadarıyla sosyal medyada gereğinden fazla vaktini harcıyorsun. Sanki konu dışında da görüyorum yorumlarıni, Ki (oralara girme,gezme demiyorum yanlış anlama) ama olabildiğince kısıtlamaya bak. Halledersin

yok kanka konu dışı falan yorum yazmıyorum :D

şuana kadar 1 veya 2 konu açtım toplam oralarda
  • İçimden troll yapmak geldi ama yapmıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum bence 2-3 gündür pek çalışamadığın için kafanı odana takmışsın :D ama belki de bu dağınıklık seni dersten alıkoyuyordur akşam al eline bir toz bezini birde cam sili giriş odaya ama şimdi ders çalışalım bu ayların kıymetini biliyor olmamız lazım
  • Sorunu biliyorsun. Dikkatin dagildigindan ettafindakiker dikkatini cekiyor. Gom kafayi bi seydusunmeden calis. Uyusturu niyetine :D
  • Dostum biraz uzun oldu ama mutlaka oku. Ben de aynı sorundan daha yeni kurtuldum. 😄

Çok değil daha 2hafta önce senin durumundaydım. Benim sıkıntımın temeli şuydu: Her cuma denemeden sonra sözde kendimce bir kritik yapıyor eksiklerimi belirliyordum. Yanlışlarımı gördükçe kendime kızıyordum. Sonra senin başlığa benzer teşhisi koydum kendime. Hayatımda düzen yok. Çalışma programım yok vesselam. Bunlara kafayı taktıkça aklıma gelen şeyi hayal edemezsin: Beni başarısız yapan tek etken Benim! Yazdığım günlükleri şimdi gülerek okuyorum. İnsan kendisiyle savaşır mı ya? Daha sonra yaptığım şey ise senin yapmak istediğin şey: Hayatımı mutlak düzene sokacağım! "Mezuna kalmayı ben istedim o zaman it gibi çalışacağım" dedim. Kendime küfrettim. 😅 Konuştuğum herkes "Kafan çok meşgul" diyince "Herhalde hala düzeni sağlayamadım" dedim. Daha çok saldırdım. Çırpındıkça da battım. 115le başladığım senenin 3. ayında 90lı netlere düşmüştüm. Daha fazla dedikçe tamamen koptum. Uğrunda çabaladığım her şey, ailem arkadaşlarım hayallerim, saçma gelmeye başladı.

Daha önce gidipte devam edemediğim; en azından açık açık utanıp sıkılmadan konuşabildiğim psikiyatristime gittim. "Böyle böyle kendi kendimi engelliyorum, benim düşmanım Benim! Savaşmama yardım et. " dedim. Gelecekte,oturduğu yerde oturmayı istediğim adam tebessümle "İstersen savaş ama onu öldürmenin tek yolu kendini öldürmen" dedi. -Normalde bir psikiyatrist söylemez ama intihar teşebbüsüm olmadığını biliyordu- O an o yaptığım planlar ve uydurduğum sudan sebepler odanın içinde kaynayıp kafamdan aşağı döküldü. Adam haklı. Ben bir şey söyleyemiyince devam etti "Savaşmana değil ama sevişmene yardım edebilirim.😂Yani sizi barıştırıp ikinizi de psikiyatr yapacağım" dedi.

Ne söylediğini malesef anlatamam. Çünkü bana söyledi. Yani benim sorunumu dinleyip yapmam gerekeni söyledi. Demek istediğim, hakkında basit bir çözüm aradığım şey yani biz karmaşık sayıysak burada yazılan çözümler gerçek sayı olur. Çevrende iyi ve başarılı bir rehberlik danışmanı yoksa psikolog veya psikiyatriste git. Çözümün orada.

Not: Sorunu çözdükten sonraki hafta denemelerim tekrar 120lere çıktı. Bu hafta ise 2 yıldır ilk defa 130a vurdum😉

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben dağınığım hocam tek sıkıntı bu ......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.