Şimdi Ara

Hayatı ciddiye almak ya da almamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir iki ay sonra ya da bir sene sonra hiç aklımıza gelmeyecek olaylar için bazen durduk yere takıntı yapıp kendimizi hırpalıyoruz. Mantıklı düşününce hayatı ciddiye almamak düşüncesine katılıyoruz.

Sizce hayatı biraz fazla mı ciddiye alıyoruz? Sizde durum nasıl?

• Geleceğini etkileyecek olaylar ise ister istemez takıyorsun. Sana kazık atıldıysa takıyorsun zoruna gidiyor.

Ancak artık insanlara çok fazla kafayı takmamayı öğrendim. Giden gider yanımdan beni bilen bilir. İnsanlıktan anlamayan insanlarla işim yok ben kendi yağımda kavrulayım kafasındayım.

Bir şeyler öğreneyim, hayatımı daha iyi hale getireyim kafasındayım. Ciddiye aldığım tek mevzu hayallerim bunları gerçekleştirmek.

• Konunun önemi yok her şeyi çok kafaya takıyorum bu da beni çok üzüyor mide rahatsızlıkları psikolojik rahatsızlıklarla uğraşıyorum siz siz olun takmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Shit happens. The idea that we're in control of anything is a joke."

• Valla bugün hava birden açıldı veya yumuşadı, sanki bir anda bahar geldi. Camı açtım, kapıyı açtım hava giriyor içeri, yatak varken salonda yatıyorum, eşofman altımı almayı erindiğimden kotu çıkardım donla yatıyorum. Ayağımda da sıcak su torbası. Başımda sinekler sık sık geliyor.
    Böyle bir hal olur mu ya. İşte ciddiyetsizliğin son noktası. Sonra uyuyamıyorum, gerçi diğer türlü de fark etmiyor daha beter. Her yıl artık dersleri verecem deyip yine çalışmadım vizelere çok az kaldı. Ölsem de kurtulsam kendimden. Maalesef ki bunda da samimi değilim öyle olsam intihar ederdim. Ecelim hayırlı gelsin alsın beni.

O kadar yararsızım ki. Haberlerde ölenlerin çoğu benden faydalı niye körüye gidiyor dünya işte bu yüzden. Ölmemesi gereken güzel insanlar gidiyor bence. Arkadaşım vardı ünide gayretli istediğini yapan yaşamayı seven hevesli biriydi vefat etti. Vefatı da güzeldi gerçi benim yapmayı cesaret edemeyeceğim bir şeyden vefat etti. Benim gibi isteksiz, karaktersiz ve aptallar da yaşıyor işte. Anlam veremiyorum pek

• Ben hayatı hiç ciddiye alamıyorum, koyverdim gitti ve hiç bir şeyi kafama takmıyorum

• scientia kullanıcısına yanıt

No English, we are not in England

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.