Şimdi Ara

Hayat Niye Bu Kadar Zor ?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar şuan üniversite 2.sınıf myo okuyorum. Şöyle etrafıma bakıyorumda insanlar nasıl para kazanıyor yani , iş yok güç yok babam güvenlik ama o da zor zar kazanıyor yani niye bu kadar hayat zor. Kendime bakıyorum diyorum ben hayatta iş sahibi olamam beceriksizin tekiyim peki sizce hayat neden bu kadar zor benim gibi olanlarınız varmı biz nasıl para kazanıcaz nasıl hayatta kalmayı başarıcaz? :/

• Zorluk zihindedir. Okuduğun bölümde iyi yerlere gel ve kendini geliştir.Kendini de fazla küçümseme, yapabilirim de, yap..Çünkü onlar yapabiliyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Körfezli89

Zorluk zihindedir. Okuduğun bölümde iyi yerlere gel ve kendini geliştir.Kendini de fazla küçümseme, yapabilirim de, yap..Çünkü onlar yapabiliyorlar..

hiç sanmıyorum hocam benim okuduğum bölüm mimari çizim teknikerlik ama yapamam bu mesleği birinin yanında çalışırım ne biliyim kahvehanede falan anca öyle olur beceriksizim çünkü şu hayatta 20 yıldır birşeyi tam olarak başaramadım bundan sonrada başaramam
  • Dgs kas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında bu ülkede o kadar çok iş var ki.Ama ne yazık ki bizim insanlarımız iş beğenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenan Birkan -- 12 Mayıs 2015; 17:43:00 >
  • Hayatın şartlarının zorlaşması o dönem iktidar olanların getirdiği bir sorundur ilk başta.

Önümüzdeki seçimlerde kime oy verip vermeyeceğini babanız iyi tahlil etsin bir zahmet.

Diğer konularda da hep yazıp çiziyoruz.

Eğer halk neden yoksul kaldığını ve neden doğru düzgün gelir elde edemediğini göremiyorsa yapacak bir şey yok.

Bugünkü poltikalar türk halkını ucuz gönüllü köleler haline getirmiştir en başta.

Milyonlarca mülteci Suriye'li sizin geleceğinizi bugünden çalabilir, babanızı yarın birgün işinden edebilir.
  • hayat siz böyle düşününce zor. aynı müzik dinlemek gibi. uzun hava dinleyince hüzünleniyor horon müziği dinleyince uyy aha diyorsunuz. yani neye şartlandıysanız o oluyor. hayat kolay herşey aynı. rahat olun ve kendinize bir yol çizin ama böyle 3 4 bin maaşım olsun falan gibi hayatınızı şekillendirmeyin mutluluğa göre şekillendirin. hayatın amacını sorgulayın. inancınıza değer veriyorsanız inancınıza yönelin. kitaplar okuyun herkesin yaptığını yapmayın. herkesin arabası var gözüyle yada herkesin ne güzel sevgilisi var diye bakmayın. onlara hepsi birbirini tekrarlıyor gözüyle bakın. hatta bir nevi insanları inceptionvari bir şekilde görün. işte o zaman hayat güzel oluyor. ben mesela insanlardan soyutladım kendimi. gezmiyorum eğlenmiyorum kızlarlar oturup kalkmıyorum kısacası dört duvar arasında yaşayıp gidiyorum ama mutluyum neden çünkü başkalarının saçmalıklarını dert edinmiyorum. edinilecek dert varsa masumların dertleridir. masumca ölen çocukları düşününce kendimden geçtiğim için insanları düşünmüyorum bile. sizde bu şekilde deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    BU NE DEMEK
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardesim dil oğren. İnan bana.cogu abilerimde ing. Vs ogren dedi. Ben cok dikkate almadim. ( yas 22 bu arada) yeni yeni idrk etmeye basladm. Artk en ufak islerde bile dil bilen ise giriyor. İşveren okulumdan cok dil biliyor musun diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.