Şimdi Ara

Hayata döndürdüğüm ilk VOS' um...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • O' nu bir bahçede kaderine terk edilmiş olarak bulmuştum... Yanımızda akü ve benzin vardı... Aküyü taktık ve benzini karbüratörden damlattık... 3 senedir aynı yerde yatıyor olmasına rağmen nazlanmadan çalıştı... Motordan gelen tatlı ses karşısında etkilenmemek mümkün değildi ve maceramız başladı...

07 ALN 09 / 1973 / 1303S.

Şimdi başlangıç ve bitiş fotoğraflarına keyifle bakıyorum... Eminim sizde aynı keyfi yaşayacaksınız... :)
     Hayata döndürdüğüm ilk VOS' um... Hayata döndürdüğüm ilk VOS' um... Hayata döndürdüğüm ilk VOS' um... Hayata döndürdüğüm ilk VOS' um... Hayata döndürdüğüm ilk VOS' um... Hayata döndürdüğüm ilk VOS' um... Hayata döndürdüğüm ilk VOS' um... Hayata döndürdüğüm ilk VOS' um...

• Elinize sağlık. 3 senedir yatmasına rağmen fazla zarar görmemiş, parçalarından eksilen olmamış gibi duruyor. Bu vosvos şuan Ankarada eğer karıştırmıyorsam.
  • Evet. Ben Eskişehir' e bir arkadaşıma satmıştım. Oradan Ankara' ya geçti ve bildiğim kadarıyla halen Ankara' da. Araba 3 sene yatmadan önce hafif bir restorasyon geçirmiş. Taban sacı değişmiş ve motoru rektefiye edilmiş. Bu nedenle ben uafak tefek çürüklerini yaptırdım fakat camları açık kaldığı için içi kullanılamaz hale gelmişti.
  • Usta bu gorunen jant mi kapak mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyt be, Şunun güzelliğine bak hele.. Maşallah, Allah kaza belâ vermesin kardaşım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.