Şimdi Ara

Hayata bir kere geliyorsunuz türk kızlarının kezbanlığını çekmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
6.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dediklerim tamamen tecrübeye dayalıdır arkadaşlar.Alın bi rus nataşa rahatınıza bakın.Türk kızının iğrenç tribi çekilmez.Her zaman herşeyin en iyisini isterler.Yarın öbürgün sizden daha yakışıklısını bulsunlar hemen tekmeyi basarlar arkasına başka bahaneler koyarlar artık senden elektrik alamıyorum vs. gibi şeyler söylerler ha ama bu kezbanlarla birlikte olcaksanız mutlaka 2-3 tane yedekde tutun baktınız birinin mayası bozuldu diğerine geçin hergün başka bir kızı kullanın yani 1 tane kezbanda takılı kalmayın adam akıllı sevmeyin hayatınızı onun etrafında şekillendirmeyin yoksa çok pişman olursunuz ilerde hadi eyw.

• Haftalık
  • Bu kafayla gidersen Rus yenge de mayan bozulunca seni değiştirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rus kızları çöp. Eğer tipiniz iyiyse, gidin zengin bi İngiliz kızla evlenin bence. sırf güzel diye Rus kızlarıyla evlenilmez
  • Hocam rus kizlarinin agizlari kokuyor
    Insani sogutuyorlar
    Kac tane rus kiz arkadasim oldu ama hepsinde ayni problemi yasadim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş herkes rus veya yabancı batılı vs istiyor ama iş sizde değilki bakalım anne babanız kabul edecekmi he kolaydı rus kızıyla yada batılıyla hemen nikaha oturmak ,he tmm türk kızı kezo vs ama genede buldunmu sağlam seni anlayan hiç bırakmıyacan
  • gamergirl1903 beye katılmıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Arkadaş herkes rus veya yabancı batılı vs istiyor ama iş sizde değilki bakalım anne babanız kabul edecekmi he kolaydı rus kızıyla yada batılıyla hemen nikaha oturmak ,he tmm türk kızı kezo vs ama genede buldunmu sağlam seni anlayan hiç bırakmıyacan
    Rus kızıyla yatağa anne baba girmiyor kanka.

Anne baba evlenip bizi yaparlarken biz karışabildik mi "siz ikiniz birbirinizle olmaz" diye.

• Rus kızlar senden başkasına bakmıyor mu sanıyorsun? En ufak bir aldatma hareketi yap bakalım ya da en yakın kız arkadaşınla bir resim koy/çekil bir şey yap. Bak bakalım nasıl aldatıyor seni. Ukraynalı bulun fakirdirler ve severler sizi. Benim kız arkadaşımın babası şöför gibi bir şey Ukrayna'da. Aylık maaşı 100 dolar. Kız arkadaşım ise türkiyede tatil bölgesinde animatörlük yapıyor aylık en az 500 dolar para kazanıyor. Parayı çar çur etmiyorlar aile onlar için çok önemli. Parayı ailesine yolluyor daha iyi yaşasınlar diye

• yaş 30 oldu daha kezbanı bulamadım arkadaş rus manita yapın diyor türkceyi zor konuluyorum o kızla nasıl konuşucam.. ayruca rus kızda kollarını acmış bizi beklemiyor. tamam türk kızları her boku istiyor...

para ve tipin yoksa sıctın bu devirde kezban bile gelmez

• kezbanlar da kendi aralarında soruyor ya bu bizim erkekler neden hep rus kadınlara bakıyor diye, işte ben oradaki sorgulamalarına hastayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

yaş 30 oldu daha kezbanı bulamadım arkadaş rus manita yapın diyor türkceyi zor konuluyorum o kızla nasıl konuşucam.. ayruca rus kızda kollarını acmış bizi beklemiyor. tamam türk kızları her boku istiyor...

para ve tipin yoksa sıctın bu devirde kezban bile gelmez
    Hiç olmadımı hocam ?
  • şimdi güzel kardeşim yaşıtın bile olmazsa dediklerinin yarısını anlamıyor mesela ben 41 yaşındayım 36 yaşında hatunla konuşurken bana mazlumu getirin diyorum anlıyor 25 yaşındaki bön bön bakar hani en basit örnek sen rus diyorsun bir haltımızı bilmez paso dürtmek mi yani ne yapacan ki başka konuş hadi iki satır anlayacağı şekilde kültürde.dünyaya bir kere geliyorsak rusla oynaşalım diye değil çocuklarımıza iyi anne bulmak için uğraşıyoruz sonuçta en temel güdü bu mudur yani çoğalmak?her canlı üremeye programlıdır ve her ne yapıyorsa bunun için yapar ama bana rus kızları Türk kızlarından daha iyi anne olur dersen bir tarafımla gülerim daha dün gördüm 15. katta pencerede duruyor küçücük çocuk rusyada bir adım atsa gitti nerede bunun anası?bizde mümkün mü?çılgın ebebeynlik gık dese tepesindeyiz öhö dese hastaneye götürürüz.suriyeli çocuklar hiç ağlamıyor eziyet çıkarmıyor göç idaresinin karşısındaki kurumda çalışıyorum ben.sallamıyor çünkü onlar ama bize gelmez biz çocuğumuza manyak gibi bakarız olmaz rustu ingilizdi.forever kezban yani yapacak bir şey yok.biz de sonuçta onlara göre farklı değiliz onlar da bize forever öküz yapacak bir şey yok diyor.siz olaya tek taraftan bakıp nerede hakkaten kezo var onları görüyorsunuz.bize bir kız yazsa namımız yürüyor onlara yürüyen olunca ailevi mesele ve eş dosta rezil oluyorlar.ben kız olsam ben de herkese ay hoşt ulan yaparım çapkın kız diye bir şey yok çünkü kültürümüzde ona başka şeyler diyorlar ama zilli erkek aşufte erkek hafif meşrep erkek diye bişi var mı yok.zoru oynamak mecburiyetindeler ve bu arkadaşlar 4 5 yaşında gelinlik giyip evlilik hayalleri kuruyorlar ciddi misiniz hakkaten diye ikna edemiyorsanız gelip burada ağlamayacaksınız rus daha iyi diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

şimdi güzel kardeşim yaşıtın bile olmazsa dediklerinin yarısını anlamıyor mesela ben 41 yaşındayım 36 yaşında hatunla konuşurken bana mazlumu getirin diyorum anlıyor 25 yaşındaki bön bön bakar hani en basit örnek sen rus diyorsun bir haltımızı bilmez paso dürtmek mi yani ne yapacan ki başka konuş hadi iki satır anlayacağı şekilde kültürde.dünyaya bir kere geliyorsak rusla oynaşalım diye değil çocuklarımıza iyi anne bulmak için uğraşıyoruz sonuçta en temel güdü bu mudur yani çoğalmak?her canlı üremeye programlıdır ve her ne yapıyorsa bunun için yapar ama bana rus kızları Türk kızlarından daha iyi anne olur dersen bir tarafımla gülerim daha dün gördüm 15. katta pencerede duruyor küçücük çocuk rusyada bir adım atsa gitti nerede bunun anası?bizde mümkün mü?çılgın ebebeynlik gık dese tepesindeyiz öhö dese hastaneye götürürüz.suriyeli çocuklar hiç ağlamıyor eziyet çıkarmıyor göç idaresinin karşısındaki kurumda çalışıyorum ben.sallamıyor çünkü onlar ama bize gelmez biz çocuğumuza manyak gibi bakarız olmaz rustu ingilizdi.forever kezban yani yapacak bir şey yok.biz de sonuçta onlara göre farklı değiliz onlar da bize forever öküz yapacak bir şey yok diyor.siz olaya tek taraftan bakıp nerede hakkaten kezo var onları görüyorsunuz.bize bir kız yazsa namımız yürüyor onlara yürüyen olunca ailevi mesele ve eş dosta rezil oluyorlar.ben kız olsam ben de herkese ay hoşt ulan yaparım çapkın kız diye bir şey yok çünkü kültürümüzde ona başka şeyler diyorlar ama zilli erkek aşufte erkek hafif meşrep erkek diye bişi var mı yok.zoru oynamak mecburiyetindeler ve bu arkadaşlar 4 5 yaşında gelinlik giyip evlilik hayalleri kuruyorlar ciddi misiniz hakkaten diye ikna edemiyorsanız gelip burada ağlamayacaksınız rus daha iyi diye.
    41 yaşında düşüyolar mı hocam. O yaşlarda hala bu işler olabiliyor mu yanlış anlama yaşlısın muammelesi cekmiyorum. Ne bileyim çok aşırı olgunluk filan olur bi sorayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 8 Eylül 2018; 11:45:41 >

• Ne yapalım başkasını bulamıyoruz. Elimizdeki bu.
  • bir art niyet göremedim ondan yazıyorum ama sen yine de bu yaştaki insanlara böyle şeyler söyleme.şimdi kızlar bu ülkede 20'den sonra gitmeye başlar.bu yüzden biraz yaşını almış kadınlara kimse bekar gözüyle bakmaz.e zaten TR'de evlilik acayip bir hal aldı zor bir de böyle bulması zor olunca ortalıkta 30+ bekar hatun kaynıyor bir şekilde evlenememişler.belki siz görmüyorsunuz ben çok görüyorum.ha rengi değişir 20 yaşındaki ile benimki farklı olur benimki daha çok evlilik için olur ama ben eğlenecem ağa diyen de yapar yani.bu yaştan sonra evlenmeye karar verdim mecbur düşüreceksin.yasadışı değil bak evli çiftler aldatır falan diye bunlar bekar normal hatunlar 0 km de bulursun biraz çizmiş olur ama olur yani olmaz diye bir şey yok.benim bir senedir ciddi kız arkadaşım 40 yaşında ve babası vermiyormuş mesela kimseye ama benimki de inat.41 yaşındaki olgunluk şöyle olur eşek kafam şimdiki aklım olsaydı da şu kızı üni'de kapaklasaydım çünkü bu kız 96-00 arası üni sınıf arkadaşım.41 yaşıma geldim ne anlarım kız peşinde mi koşacam bulun birini töbe töbe gibi de düşünüyor olabilirsin ama o insandan insana değişir.50 60 yaşında bile millet ne cevizler kırıyor ve bunlar evli ben karşıyım cevizciysen bekar kal yoksa 50 60 yaşında hala bekarsan ona lafım yok.kim 1 milyon istere bir adam çıktı 65 yaşında ve nişanlıymış nişanlısını da gösterdiler yav he he dedim işte evlenmeden yaşıyorlar ne sebepleri var kim bilir?evlilik standar bir kurum kızlar standart düşürülen şeyler değil yani herkesin hikayesi farklı olabilir.

• Hım

• quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster

Rus kızıyla yatağa anne baba girmiyor kanka.

Anne baba evlenip bizi yaparlarken biz karışabildik mi "siz ikiniz birbirinizle olmaz" diye.

Alıntıları Göster
    Haklısın kardeşim sonuna kadar ama olmayınca olmuyor bazı şeyler
  • küfür gibi hiç olmadımı yazmış arkadaş.. olmadı tabi isyanım buna zaten...karşına biri cıkar ya sigara ya nargile ya içki içer illaki 1 tanesini içiyordur. lan onla ne yapılırki seni yoldan cıkarır cepte para kalmaz kalmayıncada başkasına dayar o kıcını gene ortada kalırsın...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.