Şimdi Ara

Hayat yolunda - Kanal D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=27279410

Kanal D yeni sezonda yeni bir diziyi daha izleyicilerle buluşturacak. Ediz Hun'un da başrollerinde olduğu Hayat Yolunda Ekim ayından itibaren izleyicilerin karşısına çıkacak.

Dizinin başrollerinde Engin Öztürk, Nur Fettahoğlu, Burak Yamantürk, İpek Karapınar, İlker İnanoğlu, Sinem Öztürk, Yıldıray Şahinler, Ceyda Tepeliler, Fulya Ulvan ve Ediz Hun bulunuyor. Dizinin yapımcılığını D Production üstlenirken, senaryosu Nuran Evren Şit yazıyor. Dizinin yönetmeni ise Feride Kaytan. 

HAYAT YOLUNDA’NIN HİKAYESİ 

İstanbul’da kar amacı gütmeyen özel bir hastanenin sahibi olan Prof. Dr. Veysel Bey, borçları nedeniyle oldukça zor durumdadır ve hastanedeki doktorların birçoğu istifa eder. Veysel Bey tüm hayatını bu hastaneye adamıştır ve bir şekilde bu hastaneyi ayakta tutmak ister. Bunu yapabilmek içinse yeni bir doktor ekibi kurmaya karar verir. 

Veysel Bey’in kızı da doktordur ve onun varisidir. Yelda, tıp fakültesinden tanıdığı ve aynı zamanda babasının öğrencisi olan bir grup doktoru bir araya getirmeye karar verir. 

Türkiye’nin farklı yerlerinden gelen ve farklı özelliklere sahip olan bu beş doktorun tek amacı vardır o da kendilerini başkalarının dertlerine adamak. Ancak başkalarının dertlerini çözmede oldukça başarılı olan bu ekip, kendi özel hayatlarında o kadar başarılı değildirler. Zaman içerisinde bu hastane onların sadece işleri değil, evi ve ailesi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKRlllEX -- 26 Aralık 2014; 11:18:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kadro gerçekten güzel Ediz Hun da var bakalım nasıl dizi beklemedeyiz.
  • az önce reklam arasında gördüm

doktorlar sandım ama değilmiş takip..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZerooNeTwo -- 1 Ekim 2014; 22:49:59 >
  • Bence kesinlikle güzel dizi ama KanalD yaptı yapacağını çarşamba Gültepeyi 20:00'a Hayat Yolunda dizisini ise 22:15'e koyarak bitirmeye çalışıyor..
  • Fena degil he, tutabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrarını izledim. Güzel dizi olmuş. Abartı olmayan güzel bir hikayesi var. Umarım tutar.

Sırf Ediz Hun için izlenir.

Doktorlar gibi saçmalamazlarsa eğer izlenebilir dizi olur.

Çekimler olsun kamera açıları olsun emek verilmiş.
  • @SKRlllEX, Dostum konu başlıgını düzeltirseniz yani house'ye benziyor kısmını en azından silerseniz. bu dizinin ana konusu oldugu daha iyi anlaşılir.

Dizi hakkında ise... bilmiyorum kimler izliyor. böyle diziler de forumda tutmaz bilindigi üzere...
    Dizinin kadrosu aslında çok iyi. iyi isimler var. ama bu senaristler yok mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.