Şimdi Ara

Hayat sizcede sıkıcı değil mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yapacak birşey yok havalardan mı bilmem boş boş bilgisayar oturuyorum yarın staj var 3 gün gitcem. Eve geliyorum yine boş boş pc dışarda takılasım yok. Siz ne yapıyorsunuz bi ben mi böyleyim ?

• mayış ne kadar
  • Evet
  • 350 TL maaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 12 Ocak 2014; 22:05:52 >
  • aynı şekilde yaşıyoruz :/

napalım yani, bi gün dışarı çıktım boş boş bi ton yol yürüdüm sonra bari boş dönmeyeyim diyip bi paket sigara aldım geldim.

hayata anlam katmak ve renklendirmek için birşey yapmalıyız da ne yapmalı bilmiyorum işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

aynı şekilde yaşıyoruz :/

napalım yani, bi gün dışarı çıktım boş boş bi ton yol yürüdüm sonra bari boş dönmeyeyim diyip bi paket sigara aldım geldim.

hayata anlam katmak ve renklendirmek için birşey yapmalıyız da ne yapmalı bilmiyorum işte.

Sence mevsimden midir ? Açıkcası her kış başıma geliyor Nisan'dan sonra böyle bi dert kalmıyor hiç birşey yapmasam bile pozitif düşünür hale geliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 12 Ocak 2014; 23:08:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5krilleX

quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

aynı şekilde yaşıyoruz :/

Sence mevsimden midir ? Açıkcası her kış başıma geliyor Nisan'dan sonra böyle bi dert kalmıyor hiç birşey yapmasam bile pozitif düşünür hale geliyorum.

seni bilemem ama benim mevsimsel değil, eğer mevsimselse bile 4 mevsim için de geçerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hayat Bana Göre Değil
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • harbi çok sıkıldım öğlen 1 den beri dh ve facebook açık duruyorum öyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.