Hayatta ne çok çürük şeytan kız var ya masum erkeklerin kalbini çalıp sonrada terkediyorlar hemde geriye bıraktıkları pislik şeylerle..Ne çok yaramaz kız var.Masum görünüpte erkekleri resmen yerden yere vurduran ne çok kız var
ne oldu ki böyle konu açmana sebep oldu?
o dediğin kızları toplıcan bi yerde.
Bak kızım birdaha yapma diye uyarcan.
evet
banada bi tane denk geldi hatta 2 tane afedersiniz ama çok hain ve adi oluyorlar insanları üzmek çok hoşlarına gidiyor bundan sonra tek bir taktik öğrendim
4 S KURALI
bana niyese böle kızlar rastlamıyo rastlasa ve anlarsam
evet evet hem de 100 kilo ben zor kurtuldum ama hala arıyoo beni
Hacı senin yazdiklarina bakarak senin bi oglun var ve oglunu kizin teki terketmiş sende bundan yakınıyorsun bizden nasil bi tüyolar alip ogluna uygulasam die düşünüyorsun
Gbi geldi
Yanlişmiyim..
Saışın olandan kaçacaksın bu böyle biline
quote:
Orjinalden alıntı: Cmos1903
Hacı senin yazdiklarina bakarak senin bi oglun var ve oglunu kizin teki terketmiş sende bundan yakınıyorsun bizden nasil bi tüyolar alip ogluna uygulasam die düşünüyorsun
Gbi geldi
Yanlişmiyim..
18 yaşındayım oğlum yok daha ben yaşadım.
Zamanında banada denk gelmişti bu tip biri. Hala aklıma geldikçe boğazını sıkasım geliyor.
Bu kızların hepsi çakal
Kızları çakal edende Türk erkekleri ama. Hem çok güzel değiller hemde havalarından geçilmemekte. ( Yani güzeller ama Rus vs. karşılaştırılamaz )
quote:
Orjinalden alıntı: FREE-4
banada bi tane denk geldi hatta 2 tane afedersiniz ama çok hain ve adi oluyorlar insanları üzmek çok hoşlarına gidiyor bundan sonra tek bir taktik öğrendim
4 S KURALI
sonunda dogru yolu bulmşsn eheh
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme