Şimdi Ara

HAYAT FİNANS DAVET KODU İLE 100 TL NAKİT, 3.000 TL İADE VE BİRÇOK İMKAN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Seni Türkiye'nin İlk Dijital Bankası Hayat Finans'ın avantajlı dünyasına davet ediyorum.

Hemen Hayat Finans'lı olmak için:

Güncel kod 30 Eylül 2025 tarihine kadar geçerlidir.

Kodumu kullanan yeni müşteriler, müşteri oldukları ay içerisinde kampanyada geçerli sektörlerde (akaryakıt, eğitim, gıda, sağlık, ulaşım, yemek, elektronik, giyim, kozmetik, seyahat, sigorta ve yapı) debit kart veya QR kod ile en az bir adet alışveriş yapmalıdır. Bunun için de yeni müşteriler 90 gün boyunca market ve akaryakıt harcamaları için geçerli banka kartı veya QR ile yapılan harcamalarda %10 kampanyasından faydalanabilirler. Bu sayede ekim ayının ilk haftasında bana gelecek olan 200 TL'nin 100 TL'sini size iade edeceğim. (IBAN için özel mesaj yoluyla benimle iletişime geçebilirsiniz.)

Ayrıca iki adet otomatik ödeme fatura talimatı vererek yararlanabileceğiniz 200 TL nakit kampanyası bulunmaktadır.

Yine kira ödemelerinde 250 TL nakit iade alabilirsiniz.

YouTube Premium, Spotify ve Tabii platformlarındaki dijital üyelik ödemelerinizi Hayat Finans Banka Kartınız ile gerçekleştirin, harcamalarınızdan %75 iade kazanın!

Döviz ve altın alım satım işlemlerinizde geçerli işlem hacminin %0.20'si (onbinde yirmi) kadar 7.500 TL’ye varan nakit iade fırsatını kaçırmayın!

Siz de kendi davet kodunuzu paylaşarak kişi başı 200 TL olmak üzere toplamda 1.000 TL kazanabilirsiniz.

Aşağıdaki linkte tüm kampanyaların detayları mevcuttur :
    hayatfinans.com.tr
    Kampanyalar | Hayat Finans
    https://hayatfinans.com.tr/kampanyalar

Sorularınız varsa çekinmeden özel mesajdan her zaman yazabilirsiniz. Sorularınız anında cevaplanacaktır.

Eylül Ayı Sonuna Kadar Geçerli Güncel Davet Kodu HU4110558246

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Medazor -- 22 Eylül 2025; 14:23:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Eylül Ayı Sonuna Kadar Geçerli Güncel Davet Kodu HU4110558246

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.