Şimdi Ara

İngilizce Speaking için %60 İNDİRİM - EnglishCentral

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bilgisayar mühendisiyim ve mobil alanda yazılım geliştiriyorum. daha önceki entrylerde de uygulama hakkında paylaşımlarım olmuştu ancak sayfalarca entry olunca hem gözden kaçmasın hem de güncel durumumu paylaşmak istedim.


    ing. öğrenme motivasyonum büyük ihitmal benzer kaygılar ve düşünceler. başta malum dolar kuru alıp başını gidince yurtdışı iş arayışım arttı. arayışım var ancak iş speaking gelince dur işte diyip durdum yıllarca. artık aksiyon alma vakti dedim ve speaking nasıl geliştirebilirim diye arayış içindeyken arkadaşımın tavsiyesi üzerine başladım. 6 aydan fazladır kullanıyorum. ne kadar düzenli kullanıyorsun olayını gelince başlarda güzel gidiyordum ancak iş yoğunluğum fazla mesai falan derken vakit ayıramadığım zamanlar oldu.


    english central iletişime geçip özel indirim oranları aldım. almak isterseniz 3 aylık paket %36 yıllık almak isterseniz %60 indirimi şuraya (https://tr.englishcentral.com/payment/default?coupon=IbKTeDDacqvH&plan=46) bırakıyorum. benim de speaking geliştirmeme katkıda olmuş oluyorsunuz :) şimdiden teşekkürler.





    hocalar filipinli en azından benim ders aldığım hocaların tamamı bu şekildeydi.


    kısaca bu süreçte genelde şu şekilde yol izledim.


    ilk hafta genel olarak farklı hocalardan ve 4.90 üzerinde ki hocalardan ders almaya çalıştım. bu süreçte 5 farklı hoca ile speaking yaptım. ilk hafta olmasından dolayı serbest konuşma şeklinde yapıp bir kaç hoca belirleyip onlardan ders almaya devam etmek için bu şekilde yaptım.


    bir ders planladıktan sonra o dersi yapmadan başka ders planlaması yapamıyorsunuz. sanırım diğer platformlarda da benzer durum var.


    hocalar speaking yaparken telafuzunu yanlış söylediğim yada grammer olarak yanlış yaptıklarım , anlamını bilmediğim kelimeleri yazıyorlar ders sonunda sana rapor gönderiyorlar. iyileştirmen gereken yerleri ve ders esnasında bilmediklerini rapor ediyorlar. çok detaylı bir rapor beklemeyin ama yinede f/p olarak başarılı bence.


    amacım konuşma korkumu yıkmak ve daha akıcı konuşmayı sağlamak. yukarda da dediğim gibi ilerleme durumunu yazacağım .


    sorularınız olursa yazabilirsiniz. insan dolar kuru sağ olsun az paralar vermiyoruz ve bu verilen paralar boşa gitsin istemiyoruz. bu yüzden size en uygun platformu bulmaya çalışın.


    haftada 2-3-5-7 ders seçeneklerinden birini ve 1 aylık - 3 aylık ve yıllık kullanım sürelerinden birini seçtiğiniz de ücret ona göre değişmektedir. benim paketim haftada 7 gün - 3 aylık paket.


    son olarakta davet linki ile satın alma yaparsanız 3 aylıkta %36 1 yıllıkta %60 indirim uygulanıyor. bu linkten kayıt olabilirsiniz. aşağıdaki linkten kayıt olursanız tahmin ettiğiniz üzere bana da katkısı oluyor. daha fazla speaking yapma şansı yakalıyorum. deneyimlerimi paylaşmaya devam edeceğim.









  • Merhaba arkadaslar english centraldan%60 indirim kodunu gordugunuzde yada %50 indirimi uzerine extra %20 indirim kazanmak icin bu sayfadan paylasan arkadaslarin birinden kullanarak hem kendiniz kazananin hemde bize kazandirin tesekkurler EnglishCentral ile İngilizce öğrenme serüveninize başlayın! Arkadaşınız İsmet size tüm 3 aylık ve yıllık üyeliklerimizde geçerli %20 indirim gönderdi. İndirim kuponunuza buradan ulaşabilirsiniz: https://tr.englishcentral.com/invite/C53fObVntJW7 https://tr.englishcentral.com/invite/C53fObVntJW7





  • Arkadaşlar merhaba herkese. Çok faydalı bir entry gerçekten. Makine Mühendisiyim. Hem teknik olarak hem de kendimi ifade etme konusunda problem yaşıyordum. Pratik yapıp düzenli olarak konuşmak gerçekten ingilizceyi öğrenmek için en faydalı yol. Yıllarca hiçbir dil kursuna gitmedim. İngilizcemin kullanmadıkça köreldiğini farkettim. En doğru karar gerçekten English Central'a kaydolmakmış. Neden English Central? Etkinlikleri gerçekten faydalı. Özel dersler oldukça verimli geçiyor. Grup dersi imkanı da var. Tabi ki fiyatı da bilindiği üzere muadillerinden bir hayli daha uygun. Ben üyeliğimi kesinlikle devam ettireceğim ve düzenli olarak pratik yapacağım. Sizlere şiddetle tavsiye ediyorum. Ayrıca aşağıdaki linkten üye olarak ekstra %20 indirimden faydalanabilir ve bana da destek olabilirsiniz.

    englishcentral
    Sizin için %20 indirim
    https://tr.englishcentral.com/invite/I0VsAg0QjOPh




  • %60 a varan indirim için bende eklemek istiyorum.

    Link;

    https://tr.englishcentral.com/invite/60




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameBooster69 -- 22 Ocak 2024; 19:2:50 >
  • Arkadaşlar merhaba bende bir süredir bu platformu kullanıyorum ve oldukça fayda sağlamaktayım hepinize öneririm.

    Davet linkini bende aşağıya bırakıyorum.


    Linkte %20 gibi görünebilir fakat içeriğe girdiğinizde yüzde oran artmaktadır.


    englishcentral
    Sizin için %20 indirim
    https://tr.englishcentral.com/invite/AwQRIGMd972q

    Alıntı

    metni:

  • IELTS'e çalışmak için bir ay önce satın aldım. Diğer platformların fiyatlarına göre oldukça uygundu. Satın aldıktan sonra IELTS'e çalışabileceğim hocaların listesini yolladılar. Bu hocalarla çalışmaya devam ettim. Hocaların Filipinli veya Türk olması, onların İngilizce'de eksik oldukları anlamına gelmiyor. Kelime bilgisi ve telafuz konusunda oldukça ilerlediğimi hissediyorum.


    Aşağıdaki davet linki ile üye olursanız %20 indirimle kayıt olabilirsiniz. Üye olursanız ben de 1 hafta daha pratik yapma imkanına erişeceğim.



    https://tr.englishcentral.com/invite/Owm9sMrwtiCm

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.