Şimdi Ara

Hayat Dizeldeymiş..Grande punto aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
4.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 günlük araç arayışım 2006 model 1.3 multijet puntoyla son buldu.aslında 2008 corsa alıcaktım ama araç feleğin çemberinden geçmiş çıkınca bu araca yöneldim.İstoç çıkışında shell istasyonunda depoyu doldurup şirinevlere geçtim. ordan e5 e çıkıp beylikdüzüne gittim. oradan tekrar e5den köprü trafiğine girdim. köprü çıkışı anadolu otoyoluna girip sabah 4 gibi Bartına geldim ve depoyu doldurttum. tam 580 Km ve aldığı yakıt 80 TL (litresi 3.60 dan Full den aldım.. indirim varmış).yol bilgisayarında 90-100 km sabit hızla 4-4.5 lt gibi değerleri görmek inanın paha biçilemez.ama bu serseri araba aynı cimriliği şehir içinde göstermiyor. şu anda 150 Km şehir içi ortalaması 8 litre. Bir ay önceki yolculuğumda 140 tl yakmıştım lpg li 306 ile.. her zaman LPG yi savunan ben uzun zaman sonra yeniden dizel araç alınca dünya varmış dedim.

aracı istoçtan galeriden aldım. 198.000 Km de.. 100 binden sonra dizel alınmaz diyenlere inat olarak motor durumu çok çok iyi. bir kaç ustaya gösterdim sorun yok dediler. turbo kurum bağlamış temizlendi hortumları değişti. kompresyon testi yapıldı. pistonlar arasındaki basınçlarda dengesizlik yok dedi usta.
    hatta forumlarda bahsi geçen herkesin çabuk bozuluyor dediği city direksiyon mükemmel çalışıyor. utanmasa üfleyince dönecek .

donanım olarak active modeli

çift hava yastığı
    abs
    klima
    city modlu direksiyon
    yol bilgisayarı

var.. hepsi sorunsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husam74 -- 9 Şubat 2012; 19:43:43 >

• Hayirli olsun ama mazotun litresi daha 4.60 olmadi yanlisiniz var herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar. -- 9 Şubat 2012; 17:13:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt_mhmt

Hayirli olsun ama mazotun litresi daha 4.60 olmadi yanlisiniz var herhalde

haklısınız 3.60 dan aldım yanlış yazmışım :) full den aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: husam74

quote:

Orijinalden alıntı: mhmt_mhmt

Hayirli olsun ama mazotun litresi daha 4.60 olmadi yanlisiniz var herhalde

haklısınız 3.60 dan aldım yanlış yazmışım :) full den aldım

Hayırlı olsun yakıt değerleri güzel bol bol kullanırsın artık .
  • aramıza hoş geldiniz
  • Hayırlı olsun hocam, kazasız belasız cezasız binmeniz dileğiyle

Sorması ayıp kaça aldınız ve aracın boya değişen durumu nedir acaba merak ettim?

Bakımları düzgün yapıldıysa, sizde aksatmadığınız sürece o araç bir o kadar daha kilometreyi rahatça yapabilir

Dynamic donanım sanırım araç sis farı olduğuna göre?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 9 Şubat 2012; 17:19:54 >
  • Arac active en bosu yani. Aynalar ve kapi kollari boyasiz. Sis fari 150 liraya sonradan takilabiliyor. Bi ara active plus diye bisey gelmisti ama arac 2006 oldugu icin bu imkansiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun.

mazot'u nereden aldığınıza dikkat edin kilometre itibariyle enjokterleriniz hassas durumdadır turbo da oyle.

multijet lerin en hassas yeri enjokterlerdir bu hususu aklınızda bulundurun ismi garip benzinliklerden mazot almayın.
  • hayırlı olsun güle güle kullanın

100 binde dizeli dağıtan şöförden benzinlide alınmaz ona bakarsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Hayırlı olsun hocam, kazasız belasız cezasız binmeniz dileğiyle

Sorması ayıp kaça aldınız ve aracın boya değişen durumu nedir acaba merak ettim?

Bakımları düzgün yapıldıysa, sizde aksatmadığınız sürece o araç bir o kadar daha kilometreyi rahatça yapabilir

sağol dostum. eski puntocu olarak özlemişsindir aracını.araç dynamic değil maalesef active. sis farı sonradan takılmış. değişen boya takıntım yok. Ön tamponu söktürdün şaselere baktım bir şey yok. aracı lifte kaldırım altındada herhangi bir oynama yok. tavanda birşey yok. gerisi benim için önemli değil. açıkçası kaportacıyada gösterme gereği bile duymadım. kendi imkanlarımla baktım her yerine. önden herhangi bir sorun yok ama arkadan darbesi var. bagaj kapağı ve sol arka kapı sol arka çamurluk düzeltilmiş. şoför kapısında işlem var. boya var. kilometreside fazla olunca sıkı bir pazarlıkla 13.750 ye aracı aldım. cebimde baya bir para kaldı. bartına gelir gelmez bütün yağlarını filrelerini değiştirttim. turbo bakımı hortumlarını değiştirttim.motor kompresyon testi yaptırdım. içinede kuaför yaptırdım. elektriksel bütün fonksiyonları çalışıyor. içinde kırık dökük soluk yok.dışında çizik göçük yerleri var.malum istanbul aracı toplasan aracın bütün masrafı 1000 tl yi geçmez. güzel bir kaporta boya bakımıylada cillop gibi bir araç haline gelir. belki hatırlarsın bir konunda hayalimdeki araç demiştim sana. hayalime kavuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sezgintr

Arac active en bosu yani. Aynalar ve kapi kollari boyasiz. Sis fari 150 liraya sonradan takilabiliyor. Bi ara active plus diye bisey gelmisti ama arac 2006 oldugu icin bu imkansiz.

evet active.sisler sonradan takılmış. ama ABS çift hava yastığı klima yol bilgisayarı gibi gerekli donanımlar var.2008 getz almıştım 1.4 dohc start.. getzlerin start ları gibi boş + boş değil
  • Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Daha önce LPG'li araba kullanıp LPG'yi savunan birinden dieselin daha iyi olduğunu duymak keyif verici.
  • quote:

quote:

Hayırlı olsun hocam, kazasız belasız cezasız binmeniz dileğiyle

sağol dostum. eski puntocu olarak özlemişsindir aracını.araç dynamic değil maalesef active. sis farı sonradan takılmış. değişen boya takıntım yok. Ön tamponu söktürdün şaselere baktım bir şey yok. aracı lifte kaldırım altındada herhangi bir oynama yok. tavanda birşey yok. gerisi benim için önemli değil. açıkçası kaportacıyada gösterme gereği bile duymadım. kendi imkanlarımla baktım her yerine. önden herhangi bir sorun yok ama arkadan darbesi var. bagaj kapağı ve sol arka kapı sol arka çamurluk düzeltilmiş. şoför kapısında işlem var. boya var. kilometreside fazla olunca sıkı bir pazarlıkla 13.750 ye aracı aldım. cebimde baya bir para kaldı. bartına gelir gelmez bütün yağlarını filrelerini değiştirttim. turbo bakımı hortumlarını değiştirttim.motor kompresyon testi yaptırdım. içinede kuaför yaptırdım. elektriksel bütün fonksiyonları çalışıyor. içinde kırık dökük soluk yok.dışında çizik göçük yerleri var.malum istanbul aracı toplasan aracın bütün masrafı 1000 tl yi geçmez. güzel bir kaporta boya bakımıylada cillop gibi bir araç haline gelir. belki hatırlarsın bir konunda hayalimdeki araç demiştim sana. hayalime kavuştum

Arabayı iyi fiyata almışsın o fiyata Albea vermiyorlar

• quote:

Ah be abicim özlemezmiyim, aracım satılırsa gene alacam bi GP

En güzelini yapmışsınız şase ve direklerde problem olmadıkça motorda sağlamsa o araç her türlü alınır binilir.

Sizin gibileri gördükçe mutlu bile oluyorum. Tamponda boya var diye bu araç büyük kaza geçirmiş almam diyenleride görüyoruz..

Hadi hayırlı olsun tekrar güle güle binin..

Araç ile ilgili sormak istedikleriniz olursa istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz bildiğim kadarı ile yardımcı olurum

• Hayırlı olsun alışverişin tam bir f/p olmuş. Umarım uzun vadede sorun sıkıntı yaşamadan binersin.
  • Hayırlı olsun aracınız,bende Grande Punto ile ilgileniyorum şu sıralar,ne olursa olsun gerçekten çok iyi fiyata almışsınız.
  • quote:

quote:

Ah be abicim özlemezmiyim, aracım satılırsa gene alacam bi GP

En güzelini yapmışsınız şase ve direklerde problem olmadıkça motorda sağlamsa o araç her türlü alınır binilir.

Sizin gibileri gördükçe mutlu bile oluyorum. Tamponda boya var diye bu araç büyük kaza geçirmiş almam diyenleride görüyoruz..

Hadi hayırlı olsun tekrar güle güle binin..

Araç ile ilgili sormak istedikleriniz olursa istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz bildiğim kadarı ile yardımcı olurum

sağol kardeşim :) .. sonuçta bu araba denilen şey havada gitmiyor yolda gidiyor.illaki sürtecek çarpacak bir yerlere milli servet bunlar. her vidası alınteri. bir parçası değişti diye tekrar boyandı diye arabaya kaka muamelesi yapmanın anlamı nedir?

araçla ilgili şu anda herhangi bir sorunum yok. çekişi güzel gidişi güzel yakıtı güzel .birtek dizel sesine alışamadım.şehir dışı içerde hiç ses yok ama şehir içi sesi kötü. tabi sıcaklıkların eksilerde oluşununda bunda etkisi çok

• Yüksek km'de diesel alınmaz diyenlere de örnek olsun.
  • Fiyatı çok uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Hayırlı olsun aracınız,bende Grande Punto ile ilgileniyorum şu sıralar,ne olursa olsun gerçekten çok iyi fiyata almışsınız.

emsalleri zaten 16 dan başlıyor. 1000 tl civarı masraf yapınca kız gbi araç olucak. bana 15 e gelmiş olacak.hiç kazasızlarının emsallerininin 16 dan başladığını düşünürsek bana normal fiyata almışım gibi geliyor. hatta gelirken keşke 13.500 e kapatsaydım diye pişman olduğum oldu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.