Şimdi Ara

Hayat Çok Sıkıcı Olmaya Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı şeyleri tecrübe edindiğimden olsa gerek, artık hayatımdaki her şeyin sonunu tahmin edebiliyorum. Farklılık yaratacak hiç bir şey yok. Ne bir insan ne başka bir şey. Böyle olunca artık çok sıkılmaya başladım. Ne yapmam gerekiyor hiçbir fikrim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• paran var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

paran var mı ?

İstediğim şeyleri rahatça alıp, arkadaşlarla rahatça eğlenebilecek kadar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: LINKIN PARK

quote:

paran var mı ?

güzel
  • quote:

quote:

paran var mı ?

hayır yap biraz al sana değişiklik maneviyatın eğlensin birazda
  • kendine bir kız arkadaş edinmelisin.
  • başka insanları mutlu etmeyi dene..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyw0rld

kendine bir kız arkadaş edinmelisin.

İşte şu an canımın sıkkın olmasının en büyük sebebi bu. Yine sonunu bildiğim bir olayın içindeyim. En yanlış kişiye tutuldum.

• quote:

quote:

İşte şu an canımın sıkkın olmasının en büyük sebebi bu. Yine sonunu bildiğim bir olayın içindeyim. En yanlış kişiye tutuldum.

şimdide kendini onun doğru işi olduğuna inandır.
  • quote:

quote:

quote:

Ne demeye çalıştığınızı tam olarak anlamadım ama gerçekten imkansız bir durum benim bahsettiğim. Boşuna kendimi kandırmaya gerek yok.
  • quote:

quote:

quote:

Donanımhaber Off-Topic Psikiyatr servisi, geceden sabaha kadar açığız.

Ailenizin psikiyatri servisi!
  • farklı bişi bulursan haber ver aynı durum..
  • quote:

Bazı şeyleri tecrübe edindiğimden olsa gerek, artık hayatımdaki her şeyin sonunu tahmin edebiliyorum. Farklılık yaratacak hiç bir şey yok. Ne bir insan ne başka bir şey. Böyle olunca artık çok sıkılmaya başladım. Ne yapmam gerekiyor hiçbir fikrim yok.

+1
  • Arkadaş anlamıyorum biz ileride rahat bir yaşam sürmek için çabalayıp dururken rahat yaşayanlarda umutsuzluk varsa biz ölelim o zaman
  • Aynen ya sonucunu bildiğim şeyleri yapmayı sevmiyorum eğlenmiyorum yani hiç.Yaşım genç olmasına rağmen 16 yaşındayım her keşin farkındayım.
  • moralin bozuk ya yeniden aşık olucaksın yada uzak durucaksın bence uzak dur kendine başka şeyler edin hobi gibi mesela erkek arkadaşlarınla eğlen biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallica17

moralin bozuk ya yeniden aşık olucaksın yada uzak durucaksın bence uzak dur kendine başka şeyler edin hobi gibi mesela erkek arkadaşlarınla eğlen biraz

Biraz bilgi vereyim. Üniversite 1 öğrenciyim. 2 gün önce 4 arkadaş 1 evde toplandık sabahladık falan eğlendik. Elektrogitarım var müzik en büyük hobimdir. Param ise çok olmasada yeterli işte. Ancak arada istisnalar olsada sıradan bir günümün akışı aynı. Farklı bir şey yok problem burda.
  • quote:

quote:

Bu muydu sebep.Hey allahım.Boşver, bu kadar basit.Bide bana gamsız derler.En rahatı benim lan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metallica17

moralin bozuk ya yeniden aşık olucaksın yada uzak durucaksın bence uzak dur kendine başka şeyler edin hobi gibi mesela erkek arkadaşlarınla eğlen biraz

Biraz bilgi vereyim. Üniversite 1 öğrenciyim. 2 gün önce 4 arkadaş 1 evde toplandık sabahladık falan eğlendik. Elektrogitarım var müzik en büyük hobimdir. Param ise çok olmasada yeterli işte. Ancak arada istisnalar olsada sıradan bir günümün akışı aynı. Farklı bir şey yok problem burda.

hocam nerde oturuosun bilmiyorum ama al arabayı al en sevdiğin arkadaşlarını komik olanlardan biraz gazlayın gülün zaten kendine geliceksindir belki kız düşürebilirsin yoldan arabanın çok etkisi olur , mesela ben moralim bozuk olunca yapıyorum bunu

• quote:

Bazı şeyleri tecrübe edindiğimden olsa gerek, artık hayatımdaki her şeyin sonunu tahmin edebiliyorum. Farklılık yaratacak hiç bir şey yok. Ne bir insan ne başka bir şey. Böyle olunca artık çok sıkılmaya başladım. Ne yapmam gerekiyor hiçbir fikrim yok.

kafanı yap leyla gbi takıl :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.