Şimdi Ara

Hayaller VW Hayatlar DSG (SATILDI OPEL ALINDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, tahmini 6-7 ay önce heves edip aldığım 2010 Volkswagen Jetta 1.6 tdi aracımı satıyorum. Satacağım kişi aile bireyinden birisine.

Araçtan bıktım. Bakımı ayrı, şanzımanı ayrı dert, vw çalışanları ayrı havalı cidden param ile rezil oluyorum. Ben 6-7 ay katlanabildim bu araca.

Asıl konu ise Opel Astra 1.6 Enjoy Twinport var arkadaşımda. Kendisi satmayı düşünüyor 31 bin lira istiyor. Aracı gerçekten temiz değişen ve boya yok.

Siz bu aracı önerir misiniz yoksa farklı seçenekler sunar mısınız? Arada kaldım.

EDİT: 2004 Opel Astra 1.6 Enjoy Twinport alındı arkadaşlar.

Değişen ve boya yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paranormal Adam -- 3 Ekim 2015; 21:10:51 >

• gene mi vw konusu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkın34

gene mi vw konusu?

Opel konusu desek daha doğru olur hocam.
  • Tebrikler dogru karar. Zararin neresinden donersen kardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paranormal Adam

Merhabalar, tahmini 6-7 ay önce heves edip aldığım 2010 Volkswagen Jetta 1.6 tdi aracımı satıyorum. Satacağım kişi aile bireyinden birisine.

Araçtan bıktım. Bakımı ayrı, şanzımanı ayrı dert, vw çalışanları ayrı havalı cidden param ile rezil oluyorum. Ben 6-7 ay katlanabildim bu araca.

Asıl konu ise Opel Astra 1.6 Enjoy Twinport var arkadaşımda. Kendisi satmayı düşünüyor 31 bin lira istiyor. Aracı gerçekten temiz değişen ve boya yok.

Siz bu aracı önerir misiniz yoksa farklı seçenekler sunar mısınız? Arada kaldım.

Opel kaç model hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 model hocam gri renk. Kilometresi 120 bin civarı olması lazım.
  • Sadece sizin başınıza mı geliyor sanıyorsunuz ? Yanılıyorsunuz ...

Hayaller VW Hayatlar DSG (SATILDI OPEL ALINDI)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paranormal Adam

2004 model hocam gri renk. Kilometresi 120 bin civarı olması lazım.

Kaza değişen yoksa makul.ha bi de LPG olacak.

• başlık tam araba arkası söz olmuş
  • LPG yok hocam, benzinde binilmiş hep.
  • 2004 e fazla hocam hele bir de lpg yok onun 2005 ve üzeri modelleri 28 29 30 dan gidiyor ben şu anda arıyorum birkaç tane kaçırdım fiyatlar benim dediğim gibi

• Paranormal Adam kullanıcısına yanıt
    Hocam o model opel astra alırken iki kez düşünün. Genel olarak bol ariza veren bir araçtır. G ve h kasa astra kullandım. G kasa ariza vermedi ama h kasa sık sık ariza verirdi. Lpg ile arası yoktur ne marka taktirirsan taktır sık sik motor ariza ışığı yakar (şu sarı renkli olandan). Focus 2 ya da focus 2.5 ya da 2007 ve üstü honda civic tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

Hocam o model opel astra alırken iki kez düşünün. Genel olarak bol ariza veren bir araçtır. G ve h kasa astra kullandım. G kasa ariza vermedi ama h kasa sık sık ariza verirdi. Lpg ile arası yoktur ne marka taktirirsan taktır sık sik motor ariza ışığı yakar (şu sarı renkli olandan). Focus 2 ya da focus 2.5 ya da 2007 ve üstü honda civic tavsiye ederim

25 bin km kullandım hala kullanıyorum araç 200 binde hala sorun yok.lpg aruza lambasını yakıyor evet ama çaresi yok.fiyat LPG varsa makul yoksa değil ki yok.o paraya aynı km de 1.3 dizel alınır.

• Bıktığınız sorun üzerine sorun çıkaran arabayı aile bireylerinden birine mi satıyorsunuz ? Onun başına bela olsun diye yani. Ne hayırlı bir şahıssınız yahu
  • Sizde benim dediğimi demissiniz . lpg ariza ışığı önemli bir sorun yanlış hatirlamiyorsam kılavuzda da opel forumlarinda da ariza ışığı yanında yakıt artışı %30 oluyor ve buna karşı cekisten düşüyor. Ariza ışığı yanında cekisten düşme hemen kendini belli ediyordu zaten.

Lpg ile olacaksa özellikle twinport olan motordan uzak durulmalıdır. Yerine bütçe elveriyorsa focus ya da civic alınabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: RailFlexboost

2004 e fazla hocam hele bir de lpg yok onun 2005 ve üzeri modelleri 28 29 30 dan gidiyor ben şu anda arıyorum birkaç tane kaçırdım fiyatlar benim dediğim gibi

Hocam yarın konuşacağım. 31 bin lira diye kendisi söylemişti geçen hafta. Sahibindene koyacağım diye. Ben alacağım kaç istiyorsun diye konuşuyum net bir bilgi alayım yine 31 derse dediğiniz gibi diğer araçlara bakarım.

quote:

Hocam lpg taktırmayı düşünmüyorum bende. Bu zamana kadar orjinal halde benzinle binilmiş ben de öyle yapayım diyorum. Yaşadığım yerde trafik sorunu yok beni kasacağını düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Bıktığınız sorun üzerine sorun çıkaran arabayı aile bireylerinden birine mi satıyorsunuz ? Onun başına bela olsun diye yani. Ne hayırlı bir şahıssınız yahu

Kendisi dayımın oğlu. Aracı satma sebebimi biliyor. 20.000 tl nakit verecek kalan kısmını 4 ay sonra verecek. Kimseyi kazıkladığım ya da kimseye zarar olsun diye zorla satmıyorum. Ki kendisi yarın direkt satışı ver dedi ben expertize girelim kendi gözlerinle gör durumu sonra yine alırsın dedim.
  • Paranormal Adam kullanıcısına yanıt
    İyi hoşta bu sıkıntıları bilerek neden alıyor onu anlamadım. Neyse madem aranızda anlaştınız benim haddime değil daha fazla yorum yapmak. Sadece garip geldi bana mevzu, sanki gareziniz varmış gibi :)
  • Kullanmayan bilmez. Das auto

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sizde benim dediğimi demissiniz . lpg ariza ışığı önemli bir sorun yanlış hatirlamiyorsam kılavuzda da opel forumlarinda da ariza ışığı yanında yakıt artışı %30 oluyor ve buna karşı cekisten düşüyor. Ariza ışığı yanında cekisten düşme hemen kendini belli ediyordu zaten.

Lpg ile olacaksa özellikle twinport olan motordan uzak durulmalıdır. Yerine bütçe elveriyorsa focus ya da civic alınabilir

Önemli sorun değil şimdi aracın asıl yakıtı benzin,biz LPG kullandığımızdan egzostan atık az gidiyor,katalitik konvertördeki sensör ise arabaya zayıf karışım gidiyor olarak algılıyor.çoğu LPG'ci o sensörü devre dışı Bırakıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.