Şimdi Ara

Hayaller ve Gerçekler (1. Bölüm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayal kurmak ve hayallerin içinde dolaşmak güzel bir duygudur. Bir anlıkta olsa insan’ın aklına öyle hayaller gelir ki. Ve durur düşünür umarım her şey istediğim gibi olur diye kendini avutur. Hayat Böyle Arkadaşlar maalesef. Zenginin en üst platformda olduğu ve fakirin en düşük nokta’da yaşadığı bir Hayat’tan bahsediyoruz. Kimimiz öyle şeyler düşünüyor ki? Gelecek ile ilgili planlar kuruyor. Kimisi İse Ailesine ve kardeşlerine bakmak için gece gündüz çalışıyoruz. İşte bunlar hayat’ın acımasız ve bir o kadar da yalanlarla dolu bir dünya olduğunun gerçeğidir.

Bir zamanlar bende hayal kurardım. Herkes gibi öyle hayaller kurardım ki. Sanki hep olucakmış. Gibi Bir hisse kapılır. Kendimi öyle o şekilde avutmaya çalışırdım. Etrafımdaki insanlara işte geleceğim bu. Ben böyle yapıcam böyle yapıcam diye sürekli konuşurdum. Ama anladığım ve gördüğüm tek şey. Ve En mantıklı cümle ; ‘’ Gerçekleştirebilme imkanın olmayan hayalleri boşuna kurma. ‘’ cümlesi Olmuştur. Aslında o kadar doğru bir sözdür ki. Fakat olaya bir diğer yandan bakarsak. Aslında İmkansız diye bir kavramın olmadığı hepimiz biliyoruz. Belkide belli mi olur? Bir kapı açılır. Önümüze Hayatımızın dönüm noktası olur. Neden olmasın ki?

Yukarıdaki söze bir diğer anlam ise. ; ‘’ Boş hayaller kurmaktansa yapabiliceğin hayalleri kurucaksın. ‘’ Evet yapabiliceğin belirli imkanlar ve şartlarda belli bir nokta’da yapabiliceğin hayalleri kurmanız Her zaman için daha sağlıklı olucaktır. Kimseye hayal kurmayın diyemeyiz. Dünya’daki tüm insanların Kendine özgü özgür bir düşünce yapısı ve iradesi vardır. Aynı zamanda hayal kurmanın herhangi Bir Sınırı yoktur. Herkes istediği hayali kurabilir. Fakat buradaki önemli noktalardan birisi. Yapabiliceği Hayalleri kurmayıp. Daha da büyük hayaller kurarak hedefini yükseklerde tutma çabasıdır. Böyle Bir Hayal kurup bunu sürekli olarak düşünebilirsiniz. Ancak kendinizi fazla kaptırmamanız ve bu hayal İle Sürekli olarak yaşamamanız gerekiyor. Hayaliniz içinizde kalsın. Bir gün mutlaka başarı gösterdiğinizde Hayaliniz büyükte olsa küçükte olsa bir şekilde yapabilirsiniz. Ancak bu hayal ile sürekli olarak yaşayıp. Ve her zaman için takıntı halinde sürekli bundan bahsederseniz. Bir neticeye varamazsınız. Hayaliniz İçinizde kalmalı ve bu hayal’den şaşmayıp. Hedefinizi zamanla yükseltmeniz gerekiyor.

Birde şu var ki. Donanım Haber ailesi olarak sizlere şunu söylemek istiyorum. Kimse oturduğu yerden boş hayaller Kurmaya çalışmasın. Gerçekten bu doğrudur. Çünkü oturduğunuz yerden hayal kurarak ve sürekli Olarak oturarak bir yere varamazsınız. Hayatınızda eğer ki belli bir seviyeye gelebilmek ve bu başarı Altında kalabilmek istiyorsanız. Bir şeyler yapmak zorundasınız!
    Hayal kurmana kimse karışamaz. Kimse bir şey diyemez. Herkes saygı duyar. Ancak kurucağınız hayalleri yapabilmek içinde çalışmanız ve bir o kadar fazla çalışmanız gerekiyor. Her şeyin başı İnançtır arkadaşlar. Bana göre bu böyledir. İnanç olmadığı zaman hiçbir şekilde bir sonuç ve Bir Başarı Gösteremezsiniz. Hayatınızda elinizde olan imkanlar ve belli seviyedeki şeylerle mutlu olmaya ve kendinizi daima iyi bir insan olarak görmeniz gerekiyor. Asla bunalıma giren tipler gibi olmayın. Kendinizi kapalı bir ceza evindeymiş gibi hissedip. Bu psikolojiden bir an önce çıkmanız ve topluma Atılmanız gerekiyor.

NOT : '' Kimse oturduğu yerden boş hayaller kurmasın. '' söylemek istediğim şey genel anlamda değildir. Bu şekilde uygulayan insanlar varsa onlar İçin Geçerlidir.

‘’ Her şeyin başı inançtır. Neye inanırsan onu yaşar ve görürsün. Yeter ki inandığın şey her neyse onun için bir şeyler yap! ‘’

@Anonymous.SLY.

Eğer ki gerekli ilgiyi ve beğeniyi görebilirse devamını getirebilirim. Arkadaşlar isteğe bağlı olarak (CSB) şeklinde veya bu şekilde Anlamlı yazılar yazabilirim. Zaten yazıcam fakat görüşleriniz benim için önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anonymous.SLY -- 18 Ağustos 2014; 4:23:44 >

• insan okucak bunu

edit:tembel olduğum doğrudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FANTE SENPAI -- 18 Ağustos 2014; 4:05:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RequiemDH

insan okucak bunu

edit:tembel olduğum doğrudur

Evet zaten insanların okuması için tarafımca yazılmış bir yazıdır. Onca saçma uzun '' CSB '' yazıları varken okuyabiliceğiniz anlamlı bir yazıdır. Bu yazı

* Kimse tembel değildir. Aslında biliyor musunuz? bu sadece kişinin psikolojik olarak yapmış olduğu bir alışkanlıktır. Aynı şekilde üşengeçlik gibi düşünebilirsiniz. Olay tamamen beyinde bitiyor. Ben bir psikoloji uzmanı değilim. Fakat insanları her türlü anlayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anonymous.SLY -- 18 Ağustos 2014; 4:18:09 >

• Bulunsun okurum bi ara
  • Yazı güzel gibi duruyoda ilk iki paragrafı okuduktan sonra noktalama işaretlerini yanlış kullandığın için yazıdan soğudum ve okumadım;noktalama işaretlerine ve imla kurallarına dikkat lütfen :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

Yazı güzel gibi duruyoda ilk iki paragrafı okuduktan sonra noktalama işaretlerini yanlış kullandığın için yazıdan soğudum ve okumadım;noktalama işaretlerine ve imla kurallarına dikkat lütfen :)

Bu konuda haklısınız elimden geldiğince bunu düzeltmeye çalışıcam.
  • Vay be... kac saat ugrasmistim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rez
  • Güncel

• Güncel.

• Güncel.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.