Şimdi Ara

hayalinizdeki ev nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim hayalimde bir ormanın içinde küçük bir ev..pencereden bakıp yağmurun yağışını izlemem istiyorum şöminede yanan odunun çıtırdılarıyla...ve karşımda sevdiğim kız

•  hayalinizdeki ev nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Brakisefal

hayalinizdeki ev nasıl?

Bunu gördükten sonra sanırım benimkide bu
  • Güzel bir site de 2+1 bir ev istiyorum şimdilik, 1 odası kendimin, 1 oda çalışma odası tadında her duvarda kitaplık.Şu an güzel olurdu

Ama tabii ki herkesin gönlünde mütevazi bir müstakil ev vardır. Diye tahmin ediyorum
  • İstiklal caddesini gören herhangi bir daire.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkmm -- 14 Mart 2010; 1:35:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-H

Eve gerek olduğunu düşünmüyorum.

hayalinizdeki ev nasıl?

hayalinizdeki ev nasıl?

Arabayla ne alakası var ev diyor

• hayalimdeki ev benim olan ev şekli tipi önemli değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oda ve tuvalet arasında yaşadığım için hayalimdeki odayı söyleyeyim daha iyi. Geniş bir odam olması gerek. Bahçe katı veya 1. kat olacak ve kesinlikle bir balkonu olacak ve 2 tarafı pencereli olacak balkon ile birlikte yani balkon + bir duvarda daha pencere olacak.
    Odanın bir köşesinde bilgisayar sistemim olacak Kendi kafama göre dizayn edilmiş şekilde. Bilgisayar sistemi ve masanın yanında yatağım onun yanında ise lcd tv ve konsol sistemim olacak. Balkonun karşı duvarında raflı bir dolap ve o dolap modeller ve figürler ile dolu olacak. Üst raflarda oyun arşivim vs.
    Yatağın karşısında aynalı bir elbise dolabı olacak ve dolabın yanında yattığımda izleyebileceğim şekilde bir televizyon olacak. Yerler ya parke olacak ya da parke kaplama üzerine halı. Duvarlar ise açık renkli ve beğendiğim oyunların posterleri vs. olacak.
    Evin geri kalanı nasıl olursa olsun fark etmez. Odam dışında evin dışını pek gördüğüm yok nasıl olsa

• Yüksek bir apartmanda sade temiz keskin hatlı eşyalarla döşenmiş küçük bir daire 1+1 / 1+0 olur. Aynı aparmanın giriş katında veterinerlik kliniğim. En yakın limanda küçük bir teknem , garajda Vespa'm . Hayattan bunları isterim
  •  hayalinizdeki ev nasıl?

hayalinizdeki ev nasıl?

hayalinizdeki ev nasıl?

Ronaldinho'nun evi. Aşırı büyük olmasına gerek yok, tam hayalimdeki ev bu şekilde.

• gece tavana baktıgımda yıldızları görebileceğim bir ev
  • 4 duvar
  • Küçük bi müstakil ev kesinlikle plajı görebilecek bi yerde olmalı
    edit:plajı görsün derken yakın ve manzaralı manasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarsizm -- 14 Mart 2010; 12:14:53 >
  • Valla üniversite yaşamı için hayalim : 1+1 küçük bir ev , Üniversiteme yakın , Bim'e yakın , Fiberoptik Kablo döşeli olması şart. Dizaynda üstüme yoktur zaten. Bir Masaüstü , Duvarda Full HD LED Tv (Sony 3D) , Creative Z-5500 vsvs..
  • Mezarlık karşısında bir evin sahibi olmak isterdim baktıkça birgün öleceğimi hatırlarım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.