Bildirim
Hayalinizdeki Araba (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yahu arkadaş acaba bir gün sahip olabilecek miyim bu arabaya ?
-
-
Bentley Continantel R
year 2000
kendisi günümüzün çakma tombul Continantel GT sinden zerafet ve elitliğiyle ayrılır
-
Uçuk
Uulaşmak için gün saydığım
-
W211 E200 Mercedes. İçi aynen linkteki gibi olmalı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2008-e-200-kompresor-avangarde-40904906/detay -
Budur!!! Hemi cuda en baba "muscle car" dır kanımca
-
-
bi de
-
bende 7 yi severim, resimdeki motor seçeneğide konu başlığına yakışmış :) -
hayalim CL65 AMG -
F150 çok iyi olurdu
-
BMW E46 M3 CSL
-
Tertemiz ,orginal bir E36 M3 Coupé ,hayal degil Allah izin verirse yakinda . genclik hayalim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 22 Ocak 2011; 3:19:54 > -
Kim hayalindeki arabaya binmek istemez ki. şimdi buraya hayalimdeki arabayı koyacaktım resimlere bakarken yok şunumu koysam yok bunumu koysam diye düşümdüm. hayalimizdeki araba bize yakışan araba olmalı kendinize yakıştıracağnız araba olmalı. ben şahsen BMW M3 derim parlak siyah. şimdi revanton mu m3 mü diye sorsalar? bilmem anlatabildim mi. -
Bir Bugatti Veyron yeter,fazlasında gözüm yok. -
hayalimdeki ilk arac 140 lık starexti onu aldım allaha sükür. şimdi sırada cocuklugumdan beri istedigim 94 honda civic is 136 hp baska bişey istemem durumum cok iyi olursa maserati quatroporte alırım
-
-
bu güzelmiş ama muscle car isterim herhalde. -
quote:
Orijinalden alıntı: idemo
bu güzelmiş ama muscle car isterim herhalde.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X