Bildirim
Hayalinizdeki Araba (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bu konuda kesinlikle 300 C derim. Çok kaliteli ve '' ben sizin gibi değilim '' gibisinden bir mesaj yayıyor bu araç bence...
-
M3 GTS -
quote:
Orijinalden alıntı: chelick
quote:
Orijinalden alıntı: enes249
quote:
Orijinalden alıntı: -Dominic-
quote:
Civic Mugen RR. Maalesef Türkiye'de yok(Sanırım sadece Japonyada 100 adet)
Değerleri ne bunun ? Fiyatı Hp'si vs.
Ben Bu Arabanın Tipini Beğenmiyom yha
Asıl sana
Civic aşkı farklı bişey hocam aşık olmayan anlamaz
aşkın gözü kördür.
-
-
Porsche 911 Gt2
-
fn2 typer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merto -- 21 Ocak 2011; 20:52:13 > -
Honda civic 1.6 elegance manuel benzin+lpg. sadece alabilecegim ve vergisini ödiyebilecegim arabanın hayalini kurarım -
-
quote:
Orijinalden alıntı: safa_oyuncu
Porsche 911 Gt2
-
quote:
Orijinalden alıntı: seffaf1
benimde aklımdaki araba buydu
delorean motor company imzalı dmc-12
2,9 litre 6V 170 hp
efsane!!! -
-
599 GTO -
quote:
Orijinalden alıntı: ferad
nasil 300 adet ya kibris ta bile sayisiz kac tane var buyrun 1 tane ornekhttp://www.kktcarabam.com/9761-2007-HONDA-Typer.html#ilan_detay
Hocam senin verdiğin linkteki Sedan Type-R. Benim bahsettiğim Mugen RR özel seri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Çelik -- 21 Ocak 2011; 22:23:50 > -
quote:
quote:
nasil 300 adet ya kibris ta bile sayisiz kac tane var buyrun 1 tane ornekhttp://www.kktcarabam.com/9761-2007-HONDA-Typer.html#ilan_detay
Hocam senin verdiğin linkteki Sedan Type-R. Benim bahsettiğim Mugen RR özel seri
Üstelik 1.6 Civic motorundan 400 Hp güç çıkıyor diye biliyorum..240 Hp civic neden 300 adet üretilsinki sanki bana 2000 Hp weineck cobra
Fiyatını daha yüksek beklerdim çünkü beygirinide daha yüksek beklerdim..
Sadece şaşırdım hepsi bu
-
-
-
honda ayrıdır -
quote:
Orijinalden alıntı: -Dominic-
quote:
quote:
Üstelik 1.6 Civic motorundan 400 Hp güç çıkıyor diye biliyorum..240 Hp civic neden 300 adet üretilsinki sanki bana 2000 Hp weineck cobra
Fiyatını daha yüksek beklerdim çünkü beygirinide daha yüksek beklerdim..
Sadece şaşırdım hepsi bu
Fabrika çıkış verileri böyle. Senin 400 hp güç çıkıyo dediğin Civicler yüklü. Al bu Civic i istediğin gibi motor modifiyesi yap. 400 mü 500 mü artık kaç istersen sen bilirsin..
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X